Wkino

Hvordan forbedre balansen mens ri en hest

Ofte folk tror at deres balanse er fint på hesteryggen, men i virkeligheten er det et stort forbedringspotensiale. Balanse er den største faktoren i ridning, og denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan øke den.

Trinn

Hvordan forbedre balansen mens ri en hest. Les gjennom disse trinnene, og sørge for at hesten din er skånsom nok til å bruke.
Hvordan forbedre balansen mens ri en hest. Les gjennom disse trinnene, og sørge for at hesten din er skånsom nok til å bruke.
 1. 1
  Les gjennom disse trinnene, og sørge for at hesten din er skånsom nok til å bruke. Hvis ikke, så se om du kan bruke en annen hest, eller i henhold til din situasjon, ikke følge alle stegene under.
 2. 2
  Tack opp hesten din med en bareback pad som ikke har stigbøyler. Den bareback pad er valgfritt-men det kan gi deg litt mer grep med bena, samt holde deg ren og gi rytteren en følelse av trygghet.
 3. 3
  Montere, stoppe hesten, og slappe av. Sitte der oppe for litt bare slappe av, og prøve å få hesten til å være avslappet også. Selvfølgelig er den beste måten å gjøre dette for å ikke stress deg.
 4. 4
  Lene seg fremover, tilbake, sidelengs, og andre retninger. Prøve å nå frem til å berøre hestens ører (eller i det minste nå i den retningen). Prøv lener seg tilbake og rørende hestens rumpe. Nå lean side til side, og bare ta på hesten som du går. Holder på å snakke til hesten, og eksperimentere med skjev forskjellige retninger.
  • Du må kanskje ha en betrodd venn holde hesten din hvis han ikke vil stå stille.
 5. 5
  Sitt dypt i hestens rygg, ville litt lenger frem enn du være i en sal, men ikke på toppen av manken heller. Slapp helt av.
 6. 6
  Ikke la din kalver presse hesten i stedet, har en mild grep på hestens fat med det øverste beinet, og la leggen henge løst. Selv om det ikke kan virke naturlig, vil det ikke gi hesten en grunn til å fremskynde.
 7. 7
  Gjør en løs serpentin med hesten din på en tur. På en løs tøyler, starte dem har vandre, og nå og da, trekker hodet til hver side til du ser deres øyne, og deretter gå videre. I utgangspunktet du bare snu dem ulike måter til ulike tider på turen. Gjør dette til du er komfortabel å gå raskere.
  • Dette er også noe du kan gjøre på en hest du ikke er kjent med før du føler at du er mer i harmoni med dem.
 8. 8
  Slapp av, sitte dypt, og nyte turen og dine nyervervede balansering ferdigheter.

Tips

 • Sørg for å holde hælene pekte ned hele tiden (ja, selv når du ikke bruker stigbøyler). Dette vil øke din sentrert balanse, samt riktig å bruke leggen.
 • Riding bareback hjelper også engelske ryttere og gensere for å styrke deres låret og leggen, samt holde sine ben i korrekt posisjon. Også for hopperne, holder sterkere grep med lårene og leggene i stedet for knær bedre balanse over hoppene.
 • Forbedre balanse gjennom øvelser, for eksempel ballett eller yoga på bakken kan forbedre din balanse i salen.
 • Poeng av balanse:

Advarsler

 • Hvis du ikke tror du kan ri uten sal, så ikke gjør det. Prøv å bli ledet av noen før du prøver det på egen hånd.
 • Ikke ri uten sal på en hest som er frisk eller ikke utøves nok, som det kan være svært farlig.
 • Hvis hesten blir for mye å håndtere, demontere, og utfall hesten din å kvitte seg med overflødig energi. Hvis du gjør dette-Change retninger mens utagerer! Hvis du bare la hesten gå rundt og rundt, er han ikke mister energi, han bygger sin lungekapasitet! Sørg for å holde ham fokusert!
 • Vær ekstra forsiktig når man kjører uten sal, som det er mer farlig bør hesten Spook og bolt.
 • Hvis hesten ikke er ditt, eller du føler at du ikke kjenner hesten du rir godt nok, kan det være lurt å prøve å gjøre narr med stigbøyler først.