Wkino

Hvordan velge en kjørestil eller rytter disiplin

Bilde: rytter hest og rytter på våt sandstrand i sen kveld lys på morro tråd state BEACH.jpg Det er mange ridning disipliner å velge mellom, inkludert den velkjente Dressur, Show Jumping, Langrenn, Feltritt, Rodeo and Barrel Racing gjennom å Hacking, Trail Riding, Hunter og ridesenter. Mange ryttere ofte prøve en rekke av dem, mens andre utmerker seg i ett eller to. Den kommer også ned til tilgjengeligheten av undervisning og opplæring fasiliteter og både du og dine hester nivå eller evne. Les videre for å lære om de ulike stiler og disipliner og hvordan du velger den beste for deg.

Trinn

Hvordan velge en kjørestil eller rytter disiplin. Kontroller at du har tilgang til en hest eller ponni eller muldyr.
Hvordan velge en kjørestil eller rytter disiplin. Kontroller at du har tilgang til en hest eller ponni eller muldyr.
 1. 1
  Kontroller at du har tilgang til en hest eller ponni eller muldyr. På denne måten kan du bestemme hva dine hester attributter er og hva dens downfalls er. Hvis du rir skolen hester eller lån en hest, er det sannsynligvis allerede trent for en bestemt stil eller disiplin, og mange rideskoler bare lære visse disipliner som dressur, sprangridning og Western. I andre tilfeller rideskoler har mange hester som kan bli ridd i forskjellige stiler, for eksempel sprangridning og vestlige etc.
 2. 2
  Velg en hendelse eller kjørestil som du liker, eller tror du at du kanskje har lyst. Det gjør ikke vondt å eksperimentere i en disiplin, er det dette som hjelper deg å avgjøre om du kommer til å bli den neste olympiske Show Jumper, eller du rett og slett foretrekker en avslappet Trail Ride. Det er mange stiler, og nedenfor er de generelle disipliner og stiler med korte forklaringer om dem, for å få informasjon om noen av de følgende eller andre disipliner eller hendelser, bør du søke råd fra en lokal rideskole i ditt område som ridning disipliner variere fra område til område.

Disiplinene

 1. 1
  Dressur -
 2. 2
  Dressur: En fransk begrep som betyr trening, er denne disiplinen grunnlag og begrunnelse for mange om ikke alle av de andre stilene og disipliner. Bare gjør en 20 meter sirkel i din bakgård er dressur, er du utfører et sett oppgave innenfor de 20 meter. Dressur kan gjøres for moro skyld, på mange rideskoler, og som du forbedre testene øker i vanskelighetsgrad som gjør de nødvendige trekk. Dressur starter på prøvetid og går gjennom til Preliminary, Novice, hele veien gjennom til FEI og Pre Nybegynnere og videre. I de lavere tester trekk omfatter utvidelser, freewalks og arbeidsvilkår skritt, når du beveger deg høyere de innlemme flyr endringer, tiltak canters og piaffes. Hvis hesten din er i stand til å gjøre disse øvelsene så er dette faget for deg.
 3. 3
  Vis hopp: -
 4. 4
  Denne disiplinen er nøyaktig hva som står, rir du en satt kurs av show hopp på en bestemt høyde, gradvis utvikler høyere som bedre og mer avansert du får. Kurset består vanligvis av endringer av retning, og kan ha så mange eller så få hopp som kan passe i tilgjengelig plass. Rundene er tidsbestemt, med den beste tiden å vinne. Du får tid feil for rails slås ned. Hoppene varierer i vanskelighetsgrad, fra små kryss polene til oxars og spres gjennom til Jokers og Parallelle gjerder. Ulike land kaller hopp forskjellige navn, men alle gjerder er de samme. Denne disiplinen er ikke for sarte sjeler, og er mye moro.
 5. 5
  Terrengsykling:
 6. 6
  Har du noen gang drømt om å galoppere over et stort felt å hoppe uanstrengt over stokker og galopperer om bekker og ned grøfter. Vel, ikke drømme noe mer! Denne hendelsen er svært lik sprangridning, men det er litt mindre begrenset til et lite område. Hoppene er bredere fordelt og gjort for å ikke falle ned. Cross-Country hopp er satt lenger fra hverandre, og dette betyr en bedre hukommelse av ordren. Hoppene er nummerert, og som kurset skrider gjerdene endre seg fra enklere loggene til vann hopp, og grøfter. Mange ganger du kan fullføre et kurs og ønsker å gjøre det igjen, men mens riding ditt hjerte er i halsen og mange ganger du ikke innser at du ikke puste. Dette er en spennende disiplin og hesten må være veldig passe.
 7. 7
  Feltritt - Denne disiplinen er en kombinasjon av de ovennevnte tre disipliner. Riders er dømt først i Dressur å demonstrere trening og evnen til hest og rytter. Neste kombinasjonen er å ri langrenn kurs, dette tester utholdenhet, kondisjon, og tapperhet. Endelig de er dømt in Show hopping, dette vurdere muligheten for å komme tilbake til en kontrollert hastighet og utføre de krappe svinger og utholdenhet til å fullføre siste etappe av faget. Feltritt er også kjent som Three Day Feltritt (3DE), selv om mange av de lavere nivåene er holdt i en dag.
 8. 8
  Rodeo ridetur -
 9. 9
  Din har sikkert sett rodeo ryttere kutte kyr og tagging okser. Damene vil tønnekappløp og bøy rundt polene, mens hannene bronc ride og tau. Denne hendelsen er raskt og støvete, hester passer og trent for fart. Rytterne kjole for suksess i sponsede skjorter og rodeo chaps, all ridning i vestlige saler. Mange ryttere reiser rundt i USA og Australia konkurrerer i Rodeo Konkurranser alle som søker det samme, High Point Award for det valgte området Rodeo Riding. Denne disiplinen er ikke for pyser, men hvis du liker fart og å være i søkelyset, er dette arrangementet for deg.
 10. 10
  Barrel Racing - Denne hendelsen er hovedsakelig sett på Rodeo Events, men også kjøre på egen hånd. Kombinasjonen er pålagt å ri en kløver blad mønster rundt tre fat. Mange land krever mønsteret til å bli ridd på en høyre hånd, der som andre kan velge mellom en rett eller en venstre hånd mønster. Denne hendelsen er rask og krever mye dyktighet i å kunne bo i setet i galopp fra ett fat til den neste. Hvis du liker ridning for moro og like fartsfylt ridning, er dette arrangementet for deg.
 11. 11
  Hacking - I England er en Hack referert til som en rolig tur gjennom beitet og lane måter, er det en måte å ri en hest ut av et show ring sin uformelle og mye moro sin flotte for laid back rider som ikke ønsker å konkurrere. I Australia er det referert til som en Show Riding Horse. Hesten er opplært til å være i stand til å gå, trav, galopp og hånd-galopp (Extend Canter) med en høy til middels hode vogn med tilstedeværelse og årvåkenhet. Hester er også nødvendig for å fullføre et sett trening som også inkluderer utvidelser, Rein ryggen, og endring av retning, som er spurt som en enkel endring (galopp til trav tilbake til galopp), flyr endring eller en spasertur gjennom (galopp eller trav å gå og tilbake til ønsket tempo) Dette arrangementet er lik Dressur, men ryttere og hester er litt mer showier og deres antrekk er mye høyere og hestene er skinnende rent. Dette arrangementet krever mye av evne som rytter og handler. Hvis du rir en ponni, en Galloway eller en Hack, din i stand til å hacke, blir hendelsen dømt i Heit klasser samt rytter aldersgrupper.
 12. 12
  I hånd - Denne hendelsen er bra for de som kan ha en ubrutt hest, eller hvis en rytter er i stand til å ri en eller annen grunn. Ligner på en Hack hendelsen, hest og rytter og dømt på evne og evne til å håndtere og fullføre settet trening. I hånd viser er tilgjengelig for nesten alle raser fra arabere og walisisk og Native Ponies, gjennom til vestlige Raser som Appaloosa og Quarter Horses samt Warmbloods og Utkast hester.
 13. 13
  Western Pleasure og vestlige arrangementer - alt om de sparkles og glitter og glamour. Appalosoas, Maling og Quarter Horses er hovedsakelig brukes, selv om araberne er også brukt i western riding, samt en rekke andre raser. Hestene er opplært til å være en glede å ri og gjennom hele år har fått opplæring som peanut langere til eldre stil å vite, å ha en rett linje tvers over halsen skjema visne til avstemning, og arbeider fra bakenden. Denne hendelsen er dømt på både hest og rytter, og er ikke så lett som det ser ut. Riders blir bedt om å gå, jogge (langsomt trav) og lope (en langsom, tre slag canter0, mange hester 4 takt, og dette er unødvendig og ofte markert ned. Western riding også innlemmer hendelser som Trail, der hest og rytter er nødvendig for å kjøre et kurs av hindringer ofte sett på stien som stolper, broer og åpne en port. Andre vestlige hendelser inkluderer, Reining, ridesenter, artisteri (en grime hendelse) samt grime. Også Horsemanship og Equitation. Den damer slitasje skinnende glitrende antrekk og hannene bære trendy skjorter med hals bånd eller bolos. Hestene er ridd i vestlige Saddles, og vestlige hodelag, enten bitted opp, snaffled eller bosoled. Ett overlevert eller to overlevert avhengig av alder og grad av opplæring. Denne hendelsen krever både dyktighet og evne, i å kunne styre hesten uten bruk av tøylene og å kunne sitte rolig og elegant.
 14. 14
  Hunter ridetur - Denne hendelsen er også sett på Appaloosa, Quarter Horse og Paint Horse Shows, denne stilen av ridning er ofte referert til som den engelske Western. Hesten er ridd to overlevert i en engelsk bit. Riders slitasje engelsk jakke og bukser med høye felt støvler, og ofte sitte i en All Purpose, eller en nær kontakt Saddle. Selv om en engelsk hendelse hester er pålagt å reise med litt mer upbeat tempo, og samtidig opprettholde den lett kontakt på tøylen og enkle skritt. Andre Hunter hendelser inkluderer Hunter Under Saddle og Hunt Seat Equitation.
 15. 15
  Trail Riding - Også kjent som Hacking i England, er en rolig hest som trengs, og rytterne rir alene eller i grupper sammen ridestier, i åpne områder eller i åser og skoger. Denne stilen av ridning er avslappet og avbalansert, og ofte en stor disiplin for ryttere ute av stand til å gå veldig fort eller som rir en eldre hest som kan være delvis pensjonert.

Hvordan velge

 1. 1
  Bestemme hvilke hendelser som er best egnet for deg og din hest. Du bør forskning i lokale rideskoler som kan dekke den spesielle stilen du ønsker å prøve. Hvis det er noen skoler som lærer det, må du se til å få lærdom fra en kvalifisert trener eller lærer, som er dyktig i arrangementet. En rytter som konkurrerer i hendelsen er ikke et godt valg, da de kan være riding en godt trent hest og ofte ikke klarer å svare på spørsmål.
 2. 2
  Se på hva slags utstyr du allerede har tilgjengelig. Du kan ha en engelsk sal og noen stolper legging rundt paddock, eller du kan ha en innhegning med en elv eller bekk og noen falne stokker. Du kan ri innlemme disse tingene for å få følelsen av faget du ønsker å prøve eller sykle.
 3. 3
  Kjøpe nytt utstyr hvis du må. På et tidspunkt må du kjøpe nødvendig utstyr og saddlery hvis du er virkelig interessert i faget. Hvis din starte opp, eller du finne ut hvilken stil av ridning du ønsker å gjøre, se på bruktbutikker saler. I tilfelle av Western, (alle andre hendelser kan har ridd i en engelsk sal), er en trening salen også bra. Du kan eventuelt kjøpe en ny sal når du er sikker på hendelsen og ridning du kommer til å gjøre. Du kan også låne en sal eller utstyr hvis stand til fra en venn, spør om lov før du tar den.
 4. 4
  Gå til et show, når du har det riktige utstyret, gå til et show eller hendelse av samme disiplin. Mange show og arrangementer har nybegynner eller lavere nivåer. Du kan ri og få følelsen av showet, og hva som skjer i løpet av dagen. Du vil også møte mange hyggelige mennesker som vil være glade for å hjelpe med eventuelle spørsmål. Du kan også møte noen ikke så hyggelige mennesker, holde seg unna dem og prøver å være hyggelig.
 5. 5
  Sluttføre avgjørelse er både en milepæl for deg og din ridning karriere. Mange ganger vil du ønsker å kjøpe en ny del av utstyret slik at du ser bedre og bedre resultater, kan dette inkludere en ny sal, eller et nytt hodelag, et nytt klesplagg, eller bare en back nummer holder, eller et sett av spurs å hjelpe deg å ri bedre. For andre kan det virke noe, men dette er første skritt inn i din nye karriere med ridning i det valgte feltet. Din disiplin valget kan endres når du forbedre eller endre til uforutsette omstendigheter som hesten blir skadet eller du får til høy for hesten din. Du kan også flytte inn i en høyere gruppe eller nivå som du ikke er fornøyd med, og velger å prøve noe nytt. Du kan også velge en ny disiplin hvis du ønsker et taktskifte. f.eks Pony Club til sprangridning til Vest tilbake til Dressur. Du kan også gjøre mer enn én, slik som Vest-og Dressur, eller Feltritt, (alle tre).

Tips

 • Pust.
 • Start alltid under oppsyn av en utdannet trener, som de kan hjelpe deg når noen gang du trenger.
 • Vær forsiktig med andre hester / ryttere rundt deg.
 • Hæler ned!
 • Smile.
 • Hodet opp!
 • Trene med en trener, venn eller forelder.
 • Bruk sikkerhetsutstyr, (hjelm, støvler og trygt klær).
 • Brudgommen under hans magen slik at gjorden ikke berører skitne og gni opp mot ham, forårsaker smerte.
 • Ikke bli cocky.
 • Ikke overarbeid din hest.
 • Føler ikke at du trenger å bestemme med en gang, kan du ta så lang eller så kort som du trenger.
 • Går for fort kan føre til press på deg selv.
 • Ikke la hesten i kryss-bånd
 • Det er ok å gå ut i siste sekund.
 • Husk, korte tøyler!

Advarsler

 • Det er mer enn hesten din på konkurransen, det er deg og din hest sammen som et team.
 • Ikke bli sint eller trist hvis du ikke kan få det med en gang, det tar tid og krefter, forskning ved hjelp av bøker og internett, og gå og se på utstillinger og arrangementer. På denne måten kan du lene deg tilbake med en kald drink og snakke med andre tilskuere mens du lære og se den andre rytteren konkurrere.
 • Hvis du prøver altfor mange stiler eller disipliner i løpet av kort tid, kan hesten bli forvirret. Så prøv å ri en hest som allerede er opplært i faget du er interessert i å få følelsen av det. Deretter kan du trene hesten din for hva du vil.