Wkino

Hvordan få din hest til å stå stille for montering

Har du en hest som heller vil snu rundt og rundt for å bo på ett sted når du prøver å montere? Det kan gjøre at du føler deg ganske svimmel, for ikke å nevne motløs! Snarere enn å gi opp, kanskje disse tipsene vil hjelpe deg å få hesten til å bli stille.

Trinn

Hvordan få din hest til å stå stille for montering. Vær oppmerksom på at hvis hesten misbehaves ved montering, han sannsynligvis ikke liker å bli montert og / eller ridd.
Hvordan få din hest til å stå stille for montering. Vær oppmerksom på at hvis hesten misbehaves ved montering, han sannsynligvis ikke liker å bli montert og / eller ridd.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at hvis hesten misbehaves ved montering, han sannsynligvis ikke liker å bli montert og / eller ridd. Først må du prøve og finne årsaken til at han misliker å bli montert og / eller ridd.
 2. 2
  Har hesten sjekket for soliditet av en profesjonell. Selv om dyr, er man misliker å bli montert en sterk antydning av en uholdbar hest, og det er best å ta det så tidlig som mulig.
 3. 3
  Sjekk tack for egnethet og passform. Dette inkluderer omkrets, sadel, Martingale, bryst krage, hodelag og alt annet du putter på hesten. Fit betyr riktig størrelse, form, og hvordan og hvor du plasserer dem. Du kan også ha disse sjekket av en profesjonell.
 4. 4
  Analysere hvordan du monterer og når hesten misbehaves mest. Når du monterer fra bakken, montering blokken? Når det er andre hester rundt eller når du er alene? Smelle du ned i salen?
 5. 5
  Analyse du rir. Er du ubalansert? Har du holder på med tømmene? Ha en leksjon med en god instruktør.
 6. 6
  Analyser det arbeidet du og hesten din gjør. Har du aldri forlate skolen? Trener du for bare én disiplin? Hacke du ut alene? Ikke svette han opp og blåser mye, eller du holder ham tilbake når han ønsker å galoppere?
 7. 7
  Gjennomgå ovenfor. Til syvende og sist er det du sikter til en smertefri hest, komfortabel med alle tack hans, og metoden du montere og ri, og en hest som nyter sitt arbeid. Når du har nådd dette målet du vil da måtte re-trene hest. Hestene holder seg vanskelig å montere fra bare minnet om smerte, fra vane, eller rett og slett fordi de aldri har lært skikkelig å "stå".
 8. 8
  Samle tøylene i venstre hånd, etter å ha sjekket utstyret, slik at du har lett kontakt med hestens munn. Ikke la dem henge ned, men ikke stramme dem godt.
 9. 9
  Sett foten i stigbøylen. Når du legger vekt i venstre stigbøyle, ikke ta tak i pommel tett med venstre hånd eller avhengig av pommel å trekke deg opp.
 10. 10
  Stoppe umiddelbart og starte på nytt hvis hesten beveger seg. Når hesten begynner å bevege seg bort, umiddelbart ta opp slakk i tømmene, og slipp den så snart han stanser. Det tar ikke mye for ham å få ideen.
 11. 11
  Belønn hesten din umiddelbart med en klapp eller et vennlig ord for å svare på korreksjon din, men ikke svinge høyre beinet over salen ennå. Hvis det er nødvendig, føre ham tilbake til der han var, og prøver å montere igjen. Hvis han beveger seg, korrigere ham i en streng stemme, men aldri dask eller kjefte på ham.
 12. 12
  Begynner å montere. Når han er helt stille, kan du begynne å svinge høyre ben over. Hvis han begynner å bevege seg mens du gjør det, legg høyre ben tilbake på venstre side av salen og gjøre ham være stille igjen. Han vil hate dette avbrutt mount, og vil tenke "Kan du montere allerede, og bli ferdig med det?"
 13. 13
  Gjør dette så mange ganger som det tar. Sørg for at du belønne ham for å stå stille. Likt, behandler ikke for vandrende off!
 14. 14
  Få komfortabel. Når du sitter, ta en ekstra liten stund å justere stigbøyler, blåse nesen, stramme gjorden, uansett, slik at når du forteller ham til å gå videre, er det din avgjørelse, ikke hans. Belønn hesten din og nyt turen!

Tips

 • Sørg for at din hest er ikke redd for montering blokken du bruker. De er ofte komt ut av veien på et sted som er ganske mørkt hjørne. Ta den ut til en lysere flekk.
 • For å forsterke opplæringen, tack ham opp (med unntak av hodelaget - la grime på) uten å planlegge å gå hvor som helst. Monter ham slik du vanligvis gjør, og deretter stige. Han vil lære at han må stå stille, selv om han ikke har på seg et hodelag eller blir ridd.
 • Om nødvendig, få noen til å holde sin hodelaget mens du monterer. Men det er bedre hvis du lærer å gjøre det selv. Du og hesten til slutt må lære å gjøre dette på egen hånd.
 • Positiv forsterkning er alltid den beste veien å gå. Du kan også korrigere ham på en streng vice, men aldri kjefte.
 • Pass på at du ikke slår ned på hestens rygg når du sitter.
 • Ved første, hvis du har en hest som svinger unna til høyre når du begynner å montere, hold høyre tøyle litt kortere enn den venstre.
 • Hvis hesten er veldig vanskelig om dette, prøv utagerer ham til å bære ham ut litt.
 • Å gjøre dette krever at du har god balanse mens du venter ut hestens feil.
 • Praktisere dette på små hester før du prøver den på høyere seg.

Advarsler

 • Hester er farlig å håndtere og ri.
 • Aldri, aldri, la hesten gå bort mens du monterer. Dette er unmannerly samt farlig.
 • Ikke sleng deg ned i salen. Du kan skade hestens rygg eller skremme ham.
 • Vær oppmerksom på at roping på eller slapping hesten din kan ha dårlige effekter. Hesten din kan deretter knytte montering med smerte og skrekk, og vil nekte å selv fortelle deg tack ham opp. Etter en stund, kunne han selv bli farlig.
 • Ikke trekk tømmene stramt ved montering. Dette er kan gjøre hesten tilbake opp rett ut fra under deg.

Ting du trenger

 • Sikkerhetshjelm. (Ikke skadet)