Wkino

Hvordan komme i form for ridning

Når du starter noen ny sport, er å være en av de første tingene du trenger å gjøre i riktig fysisk form for det. Hver idrett bruker forskjellige muskelgrupper og strekker seg nye områder av kroppen din, noe som betyr at du vil konsentrere seg om ulike øvelser for å komme i form. Dette er ikke annerledes med ridning. Selv om folk sier at hesten alt arbeidet, vet alle som rir at for å være en god rytter, må du være en idrettsutøver, og riding krever mye trening.

Ridning bruker vanligvis følgende muskelgrupper: skuldre, triceps / biceps, magemusklene, rygg, indre og ytre lår, bak på leggene. Følgende er flere øvelser du kan bruke på daglig basis for å hjelpe strekke, styrke og tone disse muskelgruppene.

Trinn

Hvordan komme i form for ridning. Går opp til trappene i hjemme-hvis du ikke har noen, vil en trapp stepper gjøre eller en gardintrapp hvis du har en.
Hvordan komme i form for ridning. Går opp til trappene i hjemme-hvis du ikke har noen, vil en trapp stepper gjøre eller en gardintrapp hvis du har en.

Stirrup stretch

 1. 1
  Går opp til trappene i hjemme-hvis du ikke har noen, vil en trapp stepper gjøre eller en gardintrapp hvis du har en.
 2. 2
  Stå på trappen nærmest bakken, vil falle til din død ikke få deg i god form. Når du står, hold på rekkverket på først. Nå holder rekkverket, balansere på bare ballene dine føtter.
 3. 3
  Sakte strekke ned og senk hælene til du kjenner at det strekker kalver. Høres det kjent ut? Dette er å gjenskape stigbøylen! Hold i ti sekunder. Dette vil ikke bare forbedre din posisjon, men saldoen også!
 4. 4
  Nå kan du prøve å gi slipp på rekkverket-dette vil ta litt praksis. Prøv før du kan balansere i to sekunder, og deretter prøve fem, og deretter øker litt etter litt mens du forbedre.

Wall

 1. 1
  Dette er en variasjon av trappen øvelsen. Gå opp til en vegg i huset og sette foten opp mot det ca 1/2 til 3/4 av den posisjonen den ville være i dine stigbøyler.
 2. 2
  Løft foten opp til posisjonen der foten ville være i en stigbøyle.
 3. 3
  Hold i tre sekunder før du slipper ryggen mot veggen.
 4. 4
  Gjenta fem ganger, som du får bedre kan du øke mengden tid med foten opp og hvor mange du gjøre i det hele tatt.

Badeball

 1. 1
  Bruk hvilken som helst gummi eller plast ballen så lenge som det er i det minste en fot i diameter.
 2. 2
  Sitte på en hard stol som gjør at knærne for å sitte i rett vinkel til gulvet.
 3. 3
  Scoot til kanten av stolen slik at lårene er helt ut av det, og plasser badeball mellom knærne.
 4. 4
  Klem badeball mellom knærne, hold i femten sekunder, og slipp. Gjør dette et par ganger om dagen frem til 15. blir lett, deretter øke til 20, så 30, og så videre.
 5. 5
  Dette er en fin måte å øke din evne til å henge på hesten din med lårene. Det øker de indre lårmusklene. Du kan også gå til gym og bruke det som kalles "hip kidnapperen" maskin. Mange ryttere som har måttet ta fri har registrert at når de regelmessig bruker hip bortfører maskinen før du får tilbake på en hest, de er mer sannsynlig å føle seg i form og unngå smerter i innsiden av lårene når man får tilbake på en hest etter en lang tid av.

Abs

 1. 1
  God ridning er abdominal ridning. Dette betyr at du må virkelig bruke magemusklene til å balansere deg selv, mens clinching hesten med bena når det trengs.
 2. 2
  Hvis magemusklene er svake, bruker fem minutter to eller tre ganger om dagen gjøre sit ups og andre mageøvelser.
  • Gjøre sit-ups med en treningsøkt ball er opp til 20% mer effektiv.

Overkroppen

 1. 1
  I ridning, er det nødvendig å ha enda toning over hele kroppen. Ikke overse gjøre noen overkroppen øvelser. Mange øvre nivå ryttere har et lite sett med vekter og løft dem et par ganger om dagen, men du kan bruke din tid med hesten din for å få litt ekstra trening av overkroppen.
 2. 2
  Gi hesten din en god massasje med en karri kam. Bære din egen bøtter og høy. Gjøre husarbeid rundt låven som ren hestens stall eller paddock og hjulet trillebår. Alle disse hest relaterte aktiviteter er trening og gjøre fjøset gratis trening gym.
 3. 3
  Prøv roping kalver på hesteryggen, styre bryting, fat racing som andre øvelser for å hjelpe deg med å forbedre overkroppen.

Planken

 1. 1
  Dette er en yoga trekk, men det er flott for din kjerne muskler. Sett deg inn i push-up posisjon, men i stedet for å lener seg på hendene, lene seg på underarmene.
 2. 2
  Push deg selv opp slik at bare de ballene dine føtter og underarmene berører gulvet. Knase dine indre muskler også.
 3. 3
  Hold i ca 15 sekunder og gjenta 15 ganger om dagen. (En modifisert versjon er bare å være i øvre push-up posisjon og holding).
 4. 4
  Prøv planken på hesteryggen i jockey stilling, og ta tak i nakken for komfort til hesten og rytteren. Dette vil få underarmen for å hjelpe deg å bli balansert på hesten i 20 sek.
  • Dette vil også bidra til øvre del av ryggen. Etter at du kan senke tilbake i salen.
  • Dette er også bra for folk som er i sprangridning og nærmer seg et hopp.

Tips

 • Strekk! Alltid strekke før trening, ellers kan belastningen noe. Pass på at du gjør alle dine strekninger langsomt og forsiktig. Du vil sikkert angre hvis du ikke strekke først. Hovedsakelig fokusere på innsiden av lårene.
 • Sørg for at du alltid strekke spesielt med jeans på. Trange jeans er veldig ubehagelig mens du sykler.
 • Riding er hardt arbeid. Hvis du ikke får plass, får du fort trett, og dette er mindre trygg. Ikke overse å være aerobt passform.
 • Gjør strekninger på hest dette bør bidra med posisjon og styrke.

Advarsler

 • Til tross for det faktum at folk som ikke ri alltid sier, "Riding er enkelt. Hesten gjør alt arbeidet," vurdere følgende eksperiment en rytter nylig gjorde. Iført et hjerte monitor, og å ha sin mann holder skjermen lesing enhet, fikk hun på hesten hennes. Hennes normal hvilepuls er 48-54 (lav). Så snart hun begynte å gå sin hest, gikk pulsen til 75 år. Ved arbeider trav (oppslaget i en dressur sal), gikk den opp til 120, og da hun kunstlivet på en fungerende galopp, var det 140. Dette er faktisk i aerobic rekkevidde for denne rytteren. Så ignorere idioter som sier dette. Hvis du må tolerere dem (som de er din venn, ektefelle eller foreldre), får virkelig passer og finne en hest de kan ri og ta dem for en god galopp over jordet. Dette vanligvis kurer dem.
 • Den eneste reelle måten å komme i god form og bli en god rytter er å ri. Å ha sterke muskler er halvparten av det, men treningen din hjerne og øyne og ha balanse og kroppsbeherskelse mens på et bevegelig objekt er også viktig. Hvis du ikke får denne opplevelsen regelmessig, vil du ikke være i best mulig form for ridning.
 • Hester er uforutsigbare til de som ikke har jobbet rundt dem før og kan være farlig. Vær forsiktig når du arbeider rundt dem.
 • Hester kan også være svært flyktig. Når du arbeider rundt dem prøver å ikke ha plutselige rykninger hesten kunne Spook og utgjøre en fare for folk i nærheten