Wkino

Hvordan få mannen din til å lytte til deg

Begynner å føle som om når du snakker din mann hører ingenting, men hvit støy? Eller føler du deg som om når du gjør uttalelser eller påstander mannen din ikke tar deg på alvor? Uansett du ikke blir hørt, noe som kan skape spenning i et ekteskap. På den ene siden kan du ikke forstå hvorfor mannen din ikke hører på deg, men på den annen side mannen din tror kanskje han lytter, men i virkeligheten er han tuning deg ut. I stedet for å mase ham eller ty til en grandios dramatisk gest det finnes måter å få mannen din til å ikke bare lytte til deg, men virkelig høre hva du har å si.

Trinn

Hvordan få mannen din til å lytte til deg. Tenk på din tilnærming.
Hvordan få mannen din til å lytte til deg. Tenk på din tilnærming.
 1. 1
  Tenk på din tilnærming. Tenk på hva du sier og hvordan du sier det.
  • Klynking. Kanskje du ikke kan identifisere din tone som sutring, men de fleste menn vil automatisk stille ut en sutrete tone fra sin ektefelle. Ta et skritt tilbake og huske hva stemmen din høres ut når du prøver å få din manns oppmerksomhet.
  • For kraftfulle. Får du i din manns ansikt til få poenget eller verbalt angrep ham for å få hans oppmerksomhet?
  • Altfor stille. Det motsatte av å være for kraftig, jenter myk muntlig noen ganger ikke blir hørt hvis de snakker for lavt.
  • Utenomsnakk. I stedet for bare å komme ut og si hva du mener, er du passivt begrave din uttalelse? For eksempel: "Jeg snakket med mine venner om våre negler og deretter gikk vi til lunsj og shopping, men da jeg innså at jeg trengte å snakke med deg om ______." Innen du kommer til det punktet at han allerede regulert ut på ordet "spiker".
 2. 2
  Er du prøver å snakke med mannen din når han blir oppmerksomme? Noen mennesker er mer oppmerksomme først i morgen, mens andre ikke gjør det bedre i kveld. Når du ønsker å snakke med mannen din om viktige saker du plukke feil tid? Tydeligvis alle har arbeid og en planlagt dagen slik at du mest sannsynlig ikke kan ukritisk velge nøyaktig tid, men du kan finne den beste tiden til å snakke med ham.
  • Undersøke når han ønsker å snakke. Gjennomgå dagen sammen og identifisere en gang i løpet av dagen når han ser ut til å være mest på bølgelengde med deg.
  • Tenk eksterne faktorer. Har du synes å prøve å snakke med mannen din mens Sports Center er på TV i bakgrunnen, eller når han svarer e-post på datamaskinen? Finne ut om du prøver å nå ut da han potensielt kan bli distrahert.
 3. 3
  Vet du når han føler stress? Noen menn liker å flaske opp stresset inni, noe som gjør det vanskelig for en ektefelle å vite om de blir ignorert eller hvis de er stresset ut. Hvis du ikke kan skjelne når mannen din er stresset, kan det føre til problemer fordi du kan snakke med ham om et emne om deg, men han er sjekket ut og bekymret for noe annet.
 4. 4
  Hører du mannen din når han prøver å snakke? I noen tilfeller kan du både snakke over hverandre og ikke innser at ingen blir hørt. Hvis han liker å gjøre sitt poeng, men du snakker over ham, tror han kanskje at siden du ikke hører på ham, hvorfor skulle han høre på deg?
  • Vil du gi ham din totale oppmerksomhet når han ønsker å snakke med deg? Vil du lese eller gjøre andre oppgaver når han trenger å snakke? Eller rabatt du hva han sier og minimere sine følelser?
  • Vil du bare ønsker å høre om visse emner? Han kan ivrig ønsker å snakke med deg om noe som skjedde på jobb, men du kan være kjedelig eller uinteressert. Han kan plukke opp på det kø, og kan føle deg som om du ikke bryr seg.
 5. 5
  Sett av en nøytral tid til å diskutere dine følelser. Husk at når du snakker om problemet, aldri sette eierskap på ham. Selv om han ikke er den som lytter til deg, må du ta eierskap til problemet. I stedet for å si: "Du gjør meg opprørt når du ikke lytter til meg" si, "Jeg føler meg som om du ikke hører hva jeg sier, og jeg ønsker å løse dette problemet."
  • Diskuter dine følelser i et rolig, behagelig miljø. Du trenger ikke ha ham til å føle seg truet eller klar til å få den tredje grad. Sørg for at belysning er myk og rommet er behagelig for diskusjonen.
  • Start med å eie dine følelser. Fortell ham hvor mye du elsker ham og hvor heldig du er som har ham i livet ditt. Forklar at du ønsker å ha et sterkt partnerskap og føler deg som om du bringer den samme styrke til forholdet fordi du ikke er i stand til å effektivt kommunisere dine tanker, ideer og følelser.
  • Be om forslag. Han kan være den beste personen til å fortelle deg hvordan du skal få ham til å lytte til deg. I stedet for å si: "Du hører ikke så fortell meg hvordan jeg skal få deg til å lytte" si, "Jeg ønsker å sørge for at du har all informasjon og ideer er nødvendig for å befeste et sterkt partnerskap.

Tips

 • Lag øyekontakt med mannen din når du prøver å kommunisere med ham.
 • Husk at å få mannen din til å lytte til deg er en prosess - det kan ta flere forsøk.

Advarsler

 • Stoppe deg fra å griner. Mens du kan bli frustrert og irritert, vil griner bare hindre deg i å nå målet ditt.