Wkino

Hvordan velge en skikkelig gave til en måneds jubileum

Jubileer er viktige milepæler, men få er mer forvirrende enn én måned jubileum i et forhold. Følg disse enkle trinnene for å hjelpe deg å velge en skikkelig gave til denne anledningen.

Trinn

Hvordan velge en skikkelig gave til en måneds jubileum. Bestemme når det er.
Hvordan velge en skikkelig gave til en måneds jubileum. Bestemme når det er.
 1. 1
  Bestemme når det er.
  • Par kan bli forvirret over dette spørsmålet. Hadde forholdet begynne natten du møtte, på første date, eller når dere begge valgte å bli eksklusivt? Spør dette spørsmålet viser at du er forpliktet til forholdet.
 2. 2
  Ta oppmerksom på ting som han eller hun liker.
  • Over den siste måneden, har du sikkert hørt ham eller henne nevne ting som de virkelig liker. Tenk tilbake på hva disse tingene kan ha vært for å hjelpe deg å finne ut hva du skal få ham eller henne for en måned jubileumsgave. Hvis du ønsker å overraske den personen du er dating, spør hans eller hennes venner hvis gaven er en god idé.
 3. 3
  Plukk en gave som innebærer å være sammen på en ny måte. Middag sammen er vanlig, men du kan gå til det stedet der du først møttes, eller slå det opp og ansette en personlig kokk for kvelden. Et annet alternativ er å ta et matlagingskurs, hvor du får å spise hva du kokt.
 4. 4
  Gå utenfor komfortsonen. Hvis du dater noen og han eller hun liker skøyter eller kanopadling og du ikke vet eller ikke har lyst til å vite hvordan du gjør det, prøv det! Gjør du det vil vise betydelige andre at du er interessert i å vokse som en person i forholdet.
 5. 5
  Diskutere muligheten for å gi gaver til hverandre.
  • Det kan være viktig å la din venninne eller kjæreste vet at en gave er på vei, spesielt hvis du kjøper billetter eller hvis gaven er dyrt. Også, du både kan bli planlegger noe, og planene kan komme i konflikt med hverandre.
 6. 6
  Ikke overdriv.
  • En ett-måneders jubileum er en viktig milepæl for å feire, men det også fortsatt betyr begynnelsen av et forhold. Ikke prøv å overgå gaven du får, fordi det setter bar på et sted som kan være vanskelig å toppe. Noe personlig og kreativ slår alltid en gave som brøt banken. Du kan ende opp med å angre på det senere hvis du hoppe rett inn i de større gaver i begynnelsen av forholdet.
 7. 7
  Husk, du trenger ikke å kjøpe noe.
  • Hjemmelagde gaver kan noen ganger bety enda mer enn en gave du har kjøpt i en butikk. Du kan gjøre dem mer personlig og det viser en masse ekstra innsats fra din side for å gjøre noe. Hvis du aldri har kokt for personen før, gir det et forsøk. Selv om du gjør noe grov, kan du le av det over en pizza senere.

Tips

 • Hvis du setter deg fast, snakke med hans eller hennes venner. Det er OK hvis dette kommer tilbake til den personen du er dating, fordi det viser at du er interessert i forholdet.
 • Hvis du legger hardt arbeid i en gave og partneren din har ikke utarbeidet noe i retur ikke la det boms deg ut eller påvirke hvordan du tilbringe resten av dagen. Ikke noen gang spør partener for gaven sin fordi det ville skape en veldig vanskelig periode for dem.
 • På denne tiden, er det OK å ha en samtale om hvordan du står som et par etter en måned med dating. Det er viktig å være tydelig på din sivilstatus for å velge en passende gave til din one-måneders jubileum.
 • Alle håndterer engasjement annerledes. Ikke bli sjokkert hvis personen du er dating ikke ta en måned svært alvorlig.

Advarsler

 • Mens du kan være gode på strikkhopping eller fjellklatring, kan betydelige andre frykter for sitt liv hvis din lidenskap blir fokus for en dato.
 • Unngå å fornærme de kulturelle forestillinger av den personen du er dating. Kjør dine planer tidligere felles venner.