Wkino

Hvordan å reparere et ekteskap etter en affære

En av de mest ødeleggende, destruktive hendelser som kan skje med et ekteskap er hjertesorg igjen i kjølvannet av en affære. Nå som det er over - virkelig over - du vil prøve å plukke opp bitene.

Trinn

Hvordan å reparere et ekteskap etter en affære. Vurdering av årsakene til juks må internt undersøke din motivasjon, din resonnement, og dine begrunnelser.
Hvordan å reparere et ekteskap etter en affære. Vurdering av årsakene til juks må internt undersøke din motivasjon, din resonnement, og dine begrunnelser.
 • Først spørre deg selv om du er seriøs om å bo sammen. Hvis du virkelig ikke ønsker å være sammen, er det bedre å avslutte med respekt og vennlighet enn å forlenge lidelse. Hvis du er både villig, kan ekteskapet komme med tid og tålmodighet på begge dine deler.
 1. 1
  Vurdering av årsakene til juks må internt undersøke din motivasjon, din resonnement, og dine begrunnelser. Disse tingene skjer ikke i et vakuum. Hva fikk deg til å fjerne seg? Var det latskap i ekteskapet - var ett eller begge av dere å bli selvtilfreds og kjedelig? Ble du smigret av oppmerksomheten til den personen du jukset med? Hvorfor vil du risikere alt for en affære med den personen? vurderende dine egne handlinger vil hjelpe deg å unngå disse triggere i fremtiden.
 2. 2
  Falle på sverdet ditt. Når det er ute i det fri, ikke forsvare deg selv. Ta fullt ansvar og ikke prøve å avlede noe av dette tilbake på din ektefelle. Si ting som: "Hvis du nettopp hadde prøvd hardere å forstå meg", eller andre ting som det vil ikke hjelpe deg nå. Tid til å undersøke røttene og utforske det med din ektefelle er senere. Men i det første øyeblikk av oppdagelse, den beste tingen for deg å gjøre hvis du virkelig vil at ekteskapet skal overleve er rett og slett akseptere all skylden.
 3. 3
  Beklager. Høres ganske enkelt ut, men husk at bare mumler "Sorry" er ikke en god unnskyldning. Din ektefelle kommer til å bli sjokkert utenfor troen, såret, sint og redd. Gjøre en oppriktig, inderlig og alvorlig unnskyldning, med en gang. Be om tilgivelse, og love aldri å gjenta atferden. Forstå at din unnskyldning sannsynligvis ikke vil trøste partneren din, men fraværet av en oppriktig unnskyldning vil gjøre skade.
 4. 4
  Apologize ofte. Nei, dette er ikke en feilaktig gjentakelse. Når du bekjenner en synd som dette, er din ektefelle kommer til å trenge mye tid på å behandle sannheten om svik din. Det er riktig - la oss kalle det hva det er. Du hadde mange sjanser til å gjøre ulike beslutninger, men den du gjort for å jukse er det du har å gjøre med nå. Din ektefelle, for det første flere dager, uker eller måneder, kommer til å trenge å høre dine unnskyldning mange ganger, og hver gang må være så og dyptfølt som den første. Hvis du virkelig ønsker å reparere ditt ekteskap, må du akseptere ektefellens behov for å høre at du uttrykke din sorg og anger mange ganger, og på mange måter.
  • Sa: "Jeg har sagt jeg beklager en million ganger - hva han / hun ønsker Blood?" vil ikke reparere ditt ekteskap. Men å si: "Jeg ville gi noe for ikke å ha vært så dum, og se hvor mye smerte jeg har forårsaket, jeg er så veldig lei meg og vil at du skal tro det aldri vil skje igjen" vil hjelpe. Selv om du sier det for tusende gang.
 5. 5
  Sett av tid for å bli frisk. Hvis din ektefelle ikke er tilbøyelig til deg umiddelbart, må du akseptere det. Din ektefelle kommer til å trenge tid til å behandle informasjonen, og komme gjennom alle de følelser og smerte du har forårsaket. Det tar tid - du kan ikke forvente at noen med et brukket bein å komme over det og gå vannski med deg følgende helg. Akkurat på samme måte, er partneren din kommer til å trenge tid og rom og støtte for å komme gjennom denne prøvelsen helhet.
 6. 6
  Gi støtte og trygghet. Hvis du var en ganske fraværende ektefelle før, må du endre atferd. Å være til stede i forholdet vil være nøkkelen til å gjenopprette ditt ekteskap til helse.
 7. 7
  Forbered deg på å være eller angrepet - Ofte. S / han vil ta mye av skudd på deg. Du må tillate din partner til å ta disse bildene og ikke skyte tilbake, i hvert fall ikke i de første par salver. Men ikke la dette fortsette i mer enn et par eller tre bemerkninger per episode, eller å eskalere. Forstår sinne og prøve å uskadeliggjøre den med ikkevoldelig kommunikasjon. Hvis det ikke fungerer, sier "Jeg ønsker å finne ut av ting. Jeg ønsker ikke å slåss, og du er bare å være mener nå", og gå vekk for tiden. Din ektefelle kan tro han / hun føler seg bedre etter å ha angrepet deg, men utskjelling er ikke sunt, og du ikke ønsker å forsterke ideen om at du alltid vil være "bad guy" hvis du vil ekteskapet til å helbrede. Bare vær tålmodig, og ikke bli overrasket når de fornærmende bemerkninger overflaten. Snu trenden i en positiv retning, hvis du kan, eller ikke svarer.
 8. 8
  Måle temperaturer. I stedet for å lage et stort nummer av å ha konstant "sensitive samtaler," akkurat når over ved frokostbordet, legger hånden over hans eller hennes og sa: «Hvordan skal vi gjøre?" og gjorde tegn på begge kan du la din ektefelle vet at du er interessert og opptatt av hva følelser blir behandlet i dag. Hvis svaret er: «Ikke det bra i dag," bare klappe hånden eller prøve å sette et lite kyss på kinnet med en forståelse nikker og sier: "Ok. La meg vite hva du trenger, og jeg skal gjøre mitt beste. " Hvis svaret er "God dag," så bredt og gi din ektefelle en lite kyss på leppene. Si, "Jippi!" og foreslå en dato, som en spasertur, en tur til stranden, en piknik. Du vet - romantiske ting som du pleide å gjøre når du først ble frierføtter. Det er hva du trenger å gjøre igjen, fordi akkurat som du gjorde i begynnelsen, må du vinne gjenstand for kjærlighet igjen.
 9. 9
  La din ektefelle kalle de fleste av bildene for tiden. Gi ham eller henne mye spillerom er viktig akkurat nå. Ikke trykk for sex. Ikke insistere på en fotballfest for Super Bowl søndag. Ikke bug ham eller henne hvis han / hun bare ønsker å sitte i gården og meditere, selv om du kjeder deg i hjel. Gå med strømmen for den nærmeste fremtid.
 10. 10
  Husk at du må håndtere konsekvensene av denne beslutningen for alltid. Det gis lett - vi faller i kjærlighet og gi våre hjerter, og vi ikke stiller spørsmål om den personen vi elsker er verdig vår tillit. Vi bare stole på at person med hele vårt hjerte. Men når du bryter denne tilliten, er det skjøre alltid etter. Tenk på tillit som en vakker, delikat, vase laget av krystallklar blåst glass. Det er et under at noe så delikat og nydelig holder vann, kan være båten for ting av selve livet, og at det kan vare evig hvis kjærlig omsorg. Det kan bli brutt, men hvis du er uforsiktig, og selv om du kan være i stand til å lime det sammen igjen, vil du alltid se sprekkene. Det kan være i stand til å stå på egne ben igjen, holder vann, og være alt det en gang var for dere begge, men det vil alltid være synlige påminnelser om bruddet. Disse kan tjene deg hvis du vil la dem - de kan minne deg om hvorfor det er best å forbli trofast og holde løfter.

Hvis partneren din har hatt en affære

 1. 1
  Motstå fristelsen til å forlate. Når du vet du har blitt lurt på, ønsker du å flykte. Hvis din ektefelle er virkelig lei for det, og hvis du vil, på noen måte, å reparere forholdet, må du prøve å jobbe det gjennom sammen.
 2. 2
  Evaluere brutalt. Det vil ikke være nyttig å bare skylde din ektefelle og hater den personen han / hun jukset med. Hvis det var problemer eller signaler før utroskap, vil de trolig komme kraftig i fokus nå. Hvis ekteskapet er å virkelig reparere, må du undersøke hvorvidt din oppførsel bidratt til en situasjon hvor din ektefelle var på jakt etter noe han / hun trengte utenfor ekteskapet ditt. Dette er ikke å si at du er ansvarlig for beslutningen om å jukse. Det er bare å si at det som er mest nyttig nå vil være en ærlig og unsparing evaluering av hele ekteskapet - din atferd inkludert. Det er mange ting å vurdere i kjølvannet av denne forferdelige åpenbaring:
  • Visste du oppføre seg på måter som kan anses som "unlovable"? Ikke sporadisk grumpiness. Det gjør vi alle. Men ekte, uvennlig, uhyggelige, unlovable atferd kan føre til, og med noen som elsker oss, for å gå se andre steder for vennlighet, medfølelse, og en øm berøring. Hvis du er kald og holde deg fra din kamerat, skjønner at din ektefelle kom inn i dette forholdet for kameratskap din. Hvis du holde tilbake, ømhet, eller sex fra din kamerat, vil han / hun søker det andre steder - det er ikke rimelig å tro din ektefelle ville bare ta et løfte om sølibat ubestemt tid. Være snill, søt og / eller sexy med kompis kan gjøre en reell forskjell i forholdet.
   1. Stol på din dømmekraft. Dette er veldig vanskelig å gjøre etter at du har oppdaget din ektefelle har jukset. Når du finner din ektefelle har vært utro, det gjør du føler deg flau, dum, skamfull, redd. Det undergraver tilliten. Det rangler din evne til å gjøre de minste beslutninger - hvor du skal spise, hva du skal ha. Du nest gjette hver lille ting, og det er forferdelig. Du lurer på om hele forholdet har vært en løgn. Den gode nyheten er at det sannsynligvis ikke har vært. Tenk på ditt forhold og den personen du tror din ektefelle egentlig er. Hvis du tror på ham eller henne, hvis du tror du kan stole på ham fra nå av, er avhengige av din, tro på deg selv og din egen evne til å gjøre en god beslutning.
  • 3
   Behandle sinne, frykt, mistillit, og skam. Om nødvendig, få en terapeut for å hjelpe deg gjennom det. Forstå at du ikke kan fikse "normal" - den normale reaksjon på læring av ektefellens affære er alle de nevnte følelser. Det tar tid å sile gjennom og gjøre følelse av det hele. Du må snakke ut om det.
  • 4
   Velg å elske igjen. Hvis du kan tilgi din ektefelle, vil du også se at han / hun er virkelig prøver nå å vise deg at du er elsket, at han / hun er lei seg, og at du kan stole på ham eller henne igjen. Selv om du ikke kan helt stole på ham eller henne, trenger du ikke å føle seg dum for å elske din ektefelle - tillat deg selv å elske partneren din, selv om du fremdeles føler deg såret.

  Begge to

  1. 1
   Ta den tiden du trenger. Det er ingen magisk kule. Det vil ikke være et magisk øyeblikk da plutselig alt er tilgitt, alle tårene tørket, blir alle sår leget, all sinne er borte. Dere begge kommer til å skade i lang tid. Det kan ta år (2 - 5 år er den generelle oppfatning) å virkelig føle at du har gjort en riktig beslutning, og at ekteskapet kan virkelig komme seg. Og etter at du har gitt det litt tid (dette vil variere, avhengig av dere to)...
  2. 2
   Handle normalt, selv om du ikke føler deg normal. Oh grusomheter! Antyder dette bør du later til å være i orden, selv om du ikke er det? Egentlig, ja, til en viss grad. Betyr dette at du bør aldri surmule,, handle furten, snap på din ektefelle, lage sarkastiske, snørret bemerkninger - selv om du fortsatt føler deg såret, sint, etc.? Betyr dette at du ikke er berettiget til en autentisk respons på smerte? Nei, du er berettiget til smertene dine. Men at responsen ikke vil tjene restaurering av ekteskapet. Betyr dette at du bør oppføre deg som du ønsker å være der, selv om du ønsker å kjøre som vinden Absolutt Du vil føle deg som forlater hver eneste dag -. Himmelen vet det ville være lettere enn å gå gjennom alt dette. Men bare sette den ene foten foran den andre. Vær høflig. Handle normalt. Vær snill. Når du ønsker å gjøre en snørret bemerkning, i stedet, nå over til den personen du var bare om å knipse på, og gi ham eller henne litt tilbake gni uten å si noe i det hele tatt. Når du føler tapt eller flau, nå ut og klappe hans eller hennes hånd. Å gjøre ting som dette bidrar til å rewire svarene dine, og omdirigere dårlige tanker å gjøre gode ting. Hvis du bare handle som om alt er normalt, en dag vil du innse at alt virkelig er normalt. Det er en rolig realisering - det vil ikke komme med fyrverkeri.
  3. 3
   Finn grunner til å bo. Det er en million grunner til å forlate. Etter utroskap, blir livet virkelig hardt i lang tid. Og det er egentlig ingen forpliktelse på den delen av den skadelidte å prøve for forsoning, så det kan være dobbelt vanskelig å finne grunner til å bo. Likevel, uansett hva du velger er, om det er fordi du har barn, eller fordi du velger å tro at din ektefelle gled en gang og ellers er verdig din kjærlighet og hengivenhet, når du har funnet grunner til å bo, klamre seg til dem, og minn deg selv hva de er helst du befinner deg som ønsker å hoppe ut.
    1. . Den skadelidte vil ønske å henge på dette lengre enn den som jukset. Sinne og reaksjoner som følge er forståelig, men utskjelling er fortsatt uakseptabelt, og vil gjøre noe for å helbrede ekteskapet. Etter en viss tid, må du la det gå, ellers den personen som jukset vil rett og slett misliker det og bli mutt og herdet til denne formen for straff. Hvis du fortsetter å skjelle ham eller henne etter en rimelig periode med sinne og sorg, er det nå du som er i feil. Oppsøk terapi eller hjelp fra prester til å hjelpe du forlater dette i det siste, ellers alle dine anstrengelser vil mislykkes - ingen vil frivillig til å bli pisket daglig for alltid, selv om han / hun aksepterer all skylden for å gjøre feil. Hvis du prøver å snu straffen fase inn en livstidsdom, er ekteskapet dømt.
   • 4
    Gled dere. Hvis du våkner opp en dag og innse at du har akseptert hendelsen, tilgitt (eller blitt tilgitt for) hva som skjedde, og er glad du valgte å bli med partneren din, du har gjort det svært få mennesker noen gang gjør - du har overlevd utroskap, og ekteskapet er intakt, vital og sunn igjen.

Tips

 • Ikke tillat deg selv å dvele ved mentale bilder av to av dem sammen.
 • Tror. Dette er mulig.
 • Få hjelp. Ikke gjøre det alene. Det er nok av ekteskap rådgivere der ute. Ta deg god tid og velge en som er riktig for dere begge.
 • Hvis du er religiøs, be om det. Ta tilflukt i troen. Rådfør presteskapet. Be sammen.

Advarsler

 • Blir sett på som "kult" av barna kan hjelpe de skyldige føler seg bedre øyeblikk. Men - det kan sette din innsats for å finne ut av ting med din ektefelle - tenk på det: du gjør deg selv (skyldig om du er) helten, mens din ektefelle (uskyldig selv om han / hun er) forsøker å ta de vanskelige beslutningene å si "nei" til barna. Du kysser opp til barna, slik at du kan føle deg litt bedre om deg selv, og gjør din ektefelle, som allerede har lidd på grunn av dine crappy beslutninger, seg å være en dårlig fyr for å gjøre det. Hvis du tror din ektefelle vil ikke merke dette, er du veldig mye feil, og som vil føre til mer bitterhet og sinne - mer problemer du trenger å be om unnskyldning og gjøre opp for. Til slutt, du er den som forårsaket det aller verste av problemene - du kunne ha gjort beslutningen om ikke å være utro. Ikke undergrave din innsats for å gjenopprette ditt ekteskap med en smålig forsøk på å karri barnas favør.