Wkino

Hvordan du kan gi store hunden et bad

Vil du gi din gigantiske hunden et bad, bare for å oppdage at han umiddelbart lukter dårlig når du er ferdig? Har han alltid lukter som en million søppelfyllinger? Les videre for en kur til dette!

Trinn

Hvordan du kan gi store hunden et bad. Ha litt vann i badekaret, rundt 4 inches dyp, noe som gjør at vannet er bare varm, ikke varmt.
Hvordan du kan gi store hunden et bad. Ha litt vann i badekaret, rundt 4 inches dyp, noe som gjør at vannet er bare varm, ikke varmt.
 1. 1
  Finn et egnet kar. Dette kan være din egen badekar, men hvis været er varmt bading utenfor er ofte lettere og etterlater bad renere. Du kan bruke en spesiell "hund bath" eller et barns plaskebasseng. Dette er billig, og blir solgt til noen rabatt butikken. Eller du kan bare gå ut og bruke en slange med ingen badekar eller plaskebasseng.
 2. 2
  Ha litt vann i badekaret, rundt 4 inches dyp, noe som gjør at vannet er bare varm, ikke varmt. Hvis temperaturen er veldig varmt ute, kan du bruke kaldt vann i stedet, noe som kan føles veldig godt til en hund.
 3. 3
  Pass på at bunnen er sklisikkert. Ved hjelp av en sklisikker gummimatte som er best, men en håndkle på bunnen av karet kan også arbeide. Hold hunden din stødig, hvis han ikke er vant til bad.
 4. 4
  Få hunden opp i badekaret. Dette høres kanskje opplagt, men det er ikke alltid lett. Prøv noe - en leke, en godbit, en hjelper. Det kan ta innsats, men hvis du er heldig kan du få ham i. Når han kommer inn på badet, dusj ham med ros og gi ham bestikkelse. Hvis leken er ikke vanntett, kan det være lurt å ha hjelperen snike leken bort fra hunden din for å unngå det å bli våt.
 5. 5
  Fukt hunden din, gjør at han er våt hele over. Bruk en dusj vedlegg, eller helle en bøtte med varmt vann over hundens rygg. Prøv å få hunden til å legge seg ned å væte hans buk. Alternativt kan du bruke en svamp eller vaske klut for å få sin buk våt, som noen hunder er redd for vann. Bruk en svamp til å fukte hodet, mens du prøver ikke å få vann i øynene hans. Å vaske hodet og ansiktet, bruke baby shampoo. Baby sjampo ikke vil svi dersom såpen kommer i øynene, men du vil fortsatt ønsker å unngå å få sjampo i hundens øyne.
 6. 6
  Gni sjampo inn i pelsen hans. Bruk små, sirkulære bevegelser og ikke være grovt, men være fast. Vær spesielt oppmerksom på labbene. De kan være det verste når det gjelder å lukte. Du ønsker kanskje å bruke en myk børste for potene. Shampoo ham over alt, og sørge for at shampoo går hele veien til huden.
 7. 7
  Skyll ham. Håndholdte dusjer er det beste for at alle viktige skylle av, siden de er svært fleksibel. Hvis du ikke har en håndholdt dusj, bare helle en bøtte med vann over ham eller bruke en slange. Vær forsiktig så du ikke overvelde hunden din ved å helle en hel bøtte med vann over ansiktet hans, men. Du kan bruke en kopp og en vaskeklut å skylle ansiktet hans.
 8. 8
  Det viktigste! Bruk balsam-det kan være menneske balsam og la den i ca ett minutt, holder dette hans hud og pels tørker ut og får kløende. Så det skylles ut
 9. 9
  Pakk hunden din i et varmt håndkle når han kommer ut av badet. Gjøre dette veldig raskt, fordi hunder har en tendens til å riste det øyeblikket de er utgitt, sprøyting vann overalt. Hvis du bader ham utenfor, stå tilbake og la ham riste, men sørg for å holde ham ute av skitt mens han er våt.
 10. 10
  Endelig tørr! Du kan enten bruke håndklær eller en hårføner, avhengig av hva du foretrekker for hunden din. Bruk en lav varme innstillingen på hårføner og børste ham mens du bruker den.
 11. 11
  Gi hunden en belønning, for eksempel en godbit, umiddelbart etter badet sitt. Dette forteller ham at hvis han venter tålmodig gjennom bad han får en godbit eller en leke. Det vil også hjelpe ham å knytte bad med godbiter!

Advarsler

 • Ikke bruk sjampo ment for folk på hunden din, som det kan være farlig hvis den blir i hundens øyne eller hvis han drikker badevannet. Det eneste unntaket til dette er baby shampoo du bruker til å vaske ansiktet.
 • Ikke la vann eller såpe i ørene vil det føre til en ørebetennelse hvis ikke skikkelig rengjort bruke bomull baller til å forhindre uønskede væsker i øregangen.
 • La hunden lå et sted varm på et tørt håndkle, før han er helt tørr. Ikke legg en fuktig hund ut i kjølig vær.
 • Ikke straffe en hund for risting. Våte hunder har en veldig sterk trang til å riste, på samme måte som vi ønsker å klø når vi klø.
 • Unngå bading for ofte. Ikke gi hunden din et bad mer enn en gang hver par uker, som noen hunder kan få tørr hud.
 • Ikke bade en hund ute i kjølig vær. En hund som er våt på huden vil bli kaldt lett.

Ting du trenger

 • En hjelper
 • Dog sjampo
 • Baby shampoo (unngå å bruke for ofte som menneske shampoo er ikke så bra for hunder)
 • En belønning - Leker, godbiter, ros
 • Dog bad / plaskebasseng (valgfritt)
 • Et par gamle håndklær