Wkino

Hvordan lage rå kattemat

Kattedyr har spist rå mat for tusenvis av år. Holdt av mennesker i sine hjem og låver å fange, drepe og spise mus, insekter og andre undesirables, har alle kattedyr forble sanne rovdyr. Det kan meget vel være en sammenheng mellom helsen til disse fantastiske skapningene og det faktum at mange av oss er å fôre dem kjøtt-flavored korn at de aldri var ment å spise. Mens det er definitivt en del arbeid, lage din egen rå kattemat er overkommelig. Tenk på det som et arbeid av kjærlighet og holde kjæledyret lykkelig og sunt uten å tjene ham alle unødvendige tilsetningsstoffer som er i noen hermetisert mat. Følgende anbefaling vil bedre passer kattens kropp og helse.

Ingredienser

 • 2 kg [4.4 pounds] rå muskelkraft kjøtt med bein (kylling nakker er for det meste brusk, er enkle å hogge og lett for katten å fordøye) lår og trommestikker eller bedre, en hel kadaveret av kanin eller kylling som beløper seg til 2 kg, hvis du trenger ikke bruke en hel kadaveret, opt for mørkt kjøtt som lår og trommestikker fra kylling eller kalkun)
 • 400 gram [14 oz] rå hjerte, helst fra samme dyr (hvis ingen hjerte er tilgjengelig, erstatning med 4000 mg Taurin)
 • 200 gram [7 oz] rå lever, helst fra samme dyr (hvis du ikke finner passende leveren, kan du erstatte 40.000 IU av vitamin A og 1600 IU av vitamin D - men prøv å bruke ekte leveren i stedet for substitutter).
  • MERK: Hvis du ikke finner hjertet eller leveren og bestemmer seg for å erstatte med Taurin / Vitamin A og D, så husk å erstatte den manglende mengden av orgel kjøtt med tilsvarende beløp av muskel kjøtt. Med andre ord, hvis du ikke finner hjerte, legger du til en annen 400 gram kjøtt / bein. Hvis du ikke finner leveren, legge ytterligere 200 gram kjøtt / bein.
 • 16 oz [2 kopper] vann
 • 4 rå eggeplommer (bruk egg fra frittgående, antibiotika-fri kyllinger hvis du kan)
 • 4 kapsler rå kjertel supplement (som for eksempel "Raw Multiple Glandular" fra Premier Labs)
 • 4000 mg lakseolje
 • 200 mg vitamin B-kompleks
 • 800 IE vitamin E ("tørr E" fungerer bra) Kjøp Vitamin E i tørr pulverform. Det er mye lettere å håndtere enn de små oljefylte kapsler.
 • EKSTRA: 1/4 teskje av tare og 1/4 ts dulse tare> (1/2 ts totalt) Prøv og få dulse og tare i pulverform som du lett kan måle med en teskje i stedet for i kapselform. Ta fra hverandre disse kapslene er tidkrevende. Hvis du bare kan finne tare i caplet form, må du bruke tid på å knuse caplets med en morter. Gjør deg selv en tjeneste og prøve å finne den løs pulverform.
 • EKSTRA: 4 ts psyllium husk pulver (8 ts hvis du bruker hele psyllium skall)

Trinn

Hvordan lage rå kattemat. rå muskelkraft kjøtt med bein.
Hvordan lage rå kattemat. rå muskelkraft kjøtt med bein.
 1. 1
  Kom deg ut vinkelsliperen.
 2. 2
  Monter kosttilskudd. Hold alle dine kosttilskudd sammen på ett sted på kjøkkenet, slik at du enkelt kan finne alt som trengs.
 3. 3
  Skjær opp kadaveret (hvis du bruker kylling, fjerne så mye hud som mulig).
 4. 4
  Separat muskel kjøtt fra kadaveret til å bli kuttet i biter for hånd (eller bakken ved hjelp av en ekstra stor sliping plate) fra kjøttfulle bein å slipes. Sett dem i to forskjellige hauger.
 5. 5
  Skjær muskel kjøtt i flere biter for hånd. Dette er for å gi katten din noe å tygge på og få noen gode tann og tannkjøtt trening.
 6. 6
  Veie riktig mengde innmat.
 7. 7
  Legg all kjøtt og organer i kjøleskapet til du blande opp resten av ingrediensene.
 8. 8
  Skill eggene og tilsett eggeplommene til blanding av tørre ingrediensene og vann. Bland alt sammen, og legger til psyllium (hvis du bruker den).
 9. 9
  Visp sammen "supplement slurry." Den merkelige lys-gulaktig farge kommer fra B-kompleks og eggeplomme. Denne blandingen inneholder vann, frisk eggeplomme, lakseolje, en wee bit av tare, en teensy litt dulse, en kjertel supplement, vitamin E, psyllium, og B-kompleks. Du kan også legge til noen Taurine supplement for å gjøre opp for eventuell tapt Taurin i kjøtt og orgel fra frysepunktet.
 10. 10
  Ta kjøttfulle bein og innmat ut av kjøleskapet og grind.
 11. 11
  Legg hånd-pakkeoverført kjøtt til bakken blandingen og rør godt, distribuere jevnt.
 12. 12
  Legge til "supplement slurry" til det og bland igjen.
 13. 13
  Spoon den ferdig kattemat i beholdere. Oppbevar tilberedt mat i håndterbare containere, som fryser poser eller en kopp plast fryseposer. Wide-munn Ball Mason glass fryser krukker holde maten frisk lenger. (Vær sikker på å kjøpe de "kan-eller-fryse" krukker -. Ikke de vanlig hermetisering krukker) Ikke fyll. La det være minst en 1/2 tommers gap eller mer på toppen, fordi maten utvider seg når frosset og du ikke ønsker lokkene spratt av.
 14. 14
  Merke beholdere - med den type kjøtt og dato - og fryse.
 15. 15
  Fjern maten fra fryseren under måltidene. Varm mat i en baggie. Ikke serverer maten kald rett fra kjøleskapet. Noen katter vil kaste rå mat hvis det er veldig kaldt når den treffer magen. Kjøp noen billige plast snack-størrelse glidelås Baggies, del maten inn i dem, og kjøre den under varmt vann før det er varmet opp til minst romtemperatur eller litt høyere. Ikke bruk mikrobølgeovn - se Advarsler nedenfor.

Tips

 • Hvis du ikke skal bruke maten umiddelbart og frysing for mer enn en uke eller to, kaste i 4000 mg ekstra Taurin for å gjøre opp for noe tapt under lagring. Det er en god idé å strø ekstra Taurin fra en kapsel på mat som du serverer det to eller tre ganger i uken, bare for å være sikker på at katten din får nok av denne kritiske aminosyre.
 • Litt variasjon er nyttig i å holde huset katter er interessert i maten deres. Gode ​​alternativer er: kanin, kylling, Cornish spillet høne, kalkun og perlehøns. Noen katter elsker også biff og lam, men ikke alle katter som har spist kommersiell mat i lang tid fordøye biff eller lam lett i begynnelsen.
 • Det er ikke nødvendig å endre kostholdet hvis du mater en kattunge eller en eldre katt. Det finnes ikke noe slikt som spesielle "livsfase" mat for katter i naturen, som de du ser på hyllene i mange kjæledyr mat stormarkeder. En kattunge vil definitivt trenger mer rå mat og hyppigere feedings, men ikke en annen mat. En senior katt som ikke er altfor aktiv kanskje trenger mindre mat. Men alle kan trives på god, sunn, fersk rå mat.
 • Det viktigste å få rett kalsium til fosfor ratio, som er lettest oppnås ved fôring hele skrotter.
 • Hvis katten din dukker opp nesen på ting, prøv å ikke bekymre deg for mye. Ikke gi opp. Bare begynn å snike teeny mengder i hermetikk og øke mengden sakte. Noen katter, særlig eldre, er spesielt alvorlig, dedikert, og sta kibble narkomane. Ikke gi etter! Gjøre hva det tar å få katten spiser den store nye maten. Dryss bakken opp tørrfor på toppen hvis du må, men vedvarer.
 • Mengden av tid på å lage kattemat avhenger av hvor fort du er. Dersom familien chips i å bidra til å gjøre det, kan du være i stand til å lage en batch for to katter i 30 eller 40 minutter (inkludert opprydding tid).
 • Ikke prøv og "gjette" vekter av kjøtt eller organer bruke en skala.

Advarsler

 • Aldri risiko fôring mat som er litt "off" eller bortskjemt. Sjansen er katten din vil ikke røre det i den tilstanden, men for å være trygg, utarbeide en tining rutine hvor maten du er i ferd med å tjene er fortsatt bare aldri så litt frossen. Det er lett nok til å fullføre tining raskt ved å kjøre mat i en baggie under varmt vann for å ta av chill, og på denne måten er du sikret at maten ikke har gått "dårlig" fra å bli tint for lenge.
 • En alt-kjøtt diett kan fort bli fryktelig ubalansert. Hvis du ikke forstår feline ernæring, er det viktig at du følger oppskriften uten endringer eller erstatning. Mange av oss ofte tilberede mat for oss selv og hoppe over en ingrediens vi ikke har på hånden. Du kan ikke gjøre dette på en forsvarlig feline kosthold. Hvis du ikke har alle ingrediensene eller ikke kan skaffe alle ingrediensene, ikke prøv dette. Ernæringsmessige mangler er mye lettere å føre enn kur.
  • Ikke mikrobølgeovn denne maten. Dette gjelder spesielt hvis du har brukt bein i oppskriften din. Kokt bein splinter og kan være svært farlig for en katt. Rå bein er myke og er lett fordøyd av en katt. Bare varme den under varmt vann i en baggie.
 • Innvollsparasitter er også en bekymring, parasitter kan danne cyster i muskelvev av husdyr. Vurdere å holde katten din på parasitt forebygging tilgjengelig fra veterinæren din.
 • Rått kjøtt har en høy risiko for toksoplasmose for katten din. Toksoplasmose kan være dødelig for fosteret, og kan føre til problemer senere i livet, inkludert schizofreni. Hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, er det viktig ikke å bytte til en rå kjøtt diett som dette kan infisere din katt og deretter infisere deg når du rengjør hennes litterbox.
 • Noen vitaminer er vannløselige, noe som betyr at hvis du bruker mer enn anbefalt mengde, er du ikke sette katten i fare for toksisitet, som noen over tilførsel av vannløselige vitaminer vil bli utskilt. På den annen side over-dose på fettoppløselige vitaminer (A, D, E og K) er farlige som kroppen ikke er i stand til å skille dem. Noen ingredienser er en "polsk" på dietten, mens andre er ikke "kosttilskudd" i det hele tatt, men er helt essensielle komponenter som må inkluderes i prosenter og beløp spesifisert eller du risikerer å kaste kattens kosthold farlig ut av balanse.
 • Ikke over-gjøre bruk av "bestikke mat" på toppen av rå til å få katten din å spise rå mat. Masse tunfisk juice, for eksempel, er et stort nei-nei, som smaken er så kraftig at katten din kan nekte noe som ikke er tunfisk flavored senere. Men et dryss av deres favoritt gamle kommersielle mat er greit.

Ting du trenger

 • Bruk en nål til å pierce eller liten saks for å åpne lakseolje kapsler.
 • Skarpe kniver. Sløve kniver gjøre hele prosessen vare for lenge og kan være farligere å bruke enn skarpe seg.
 • Tranchersakser eller en god tøff par av kjøkken saks kan noen ganger være lettere enn en kniv for å skjære og chunking kjøttet.
 • Et egg separator kan gjøre ting litt enklere og raskere også.