Wkino

Hvordan få en hund til å slutte å spise skitt


Hvis hunden din er å spise skitt, kan det være en ernæringsmessig mangel, dårlig kosthold, et atferdsmessig problemet, eller til og med parasitter. Du må snakke med dyrlegen og gjøre noe hjemme detektiv arbeide for å prøve og finne ut årsaken. Denne artikkelen setter ut noen forslag til veier å forfølge.

Trinn

Hvordan få en hund til å slutte å spise skitt. Tilsyn til enhver tid.
Hvordan få en hund til å slutte å spise skitt. Tilsyn til enhver tid.
 1. 1
  Målrette problemet. Spise upassende stoffer kalles pica. En hund kan spise skitt fordi hans / hennes kosthold er dårlig så de spiser skitt å få de næringsstoffene de trenger. Mest kjeden dagligvarer og varehus, hvor mange folk kjøper pet food, ofte lager lav-kvalitets produkter. Prøv en spesialitet dyrebutikk, dyrlegen, eller en lokal co-op når du handler for hundens mat. Les etiketter, se etter naturlige ingredienser med minimal tilsetningsstoffer, og snakke med dyrlegen om kjæledyret kosttilskudd behov.
 2. 2
  Besøk dyrlegen. Pica kan noen ganger være forårsaket av sykdommer i nervesystemet slik som rabies eller neurotoksin eksponering. Anemi, hypotyreose, visse sykdommer i leveren, bukspyttkjertelen og mage-systemer, ernæringsmessige problemer, og fremmedlegemer kan føre til at det også.
 3. 3
  Behandle parasitter. Pica kan skape en ond sirkel for å infisere din hund med innvollsparasitter eller ormer som hookworms, rundormer og whipworms funnet i forurenset jord. Jord er forurenset av urin eller avføring i et annet dyr av parasitter. Parasittene forbruker næringsstoffer forårsaker hunden til å søke flere kilder til mat, inkludert upassende elementer som jord som introduserer flere parasitter. Hvis hunden din har gått ned i vekt, pels glans, er Shedding ut av sesongen, konstant sulten - disse kan være tegn på parasitt angrep.
 4. 4
  Behandle atferd. Hvis ingen sykdom er funnet, er pica vurderes et atferdsproblem. Det kan være assosiert med besettende-kompulsive forstyrrelser. Pica kan også være forårsaket av kjedsomhet. Veterinæren kan foreskrive anti-depressive medikamenter. Veterinæren kan henvise enkelte berørte hunder til en veterinær observatør på høring.
 5. 5
  Tilsyn til enhver tid. Gå hunden i bånd. Flytt stueplanter av tilgang. Dekke utsatte jord utendørs potteplanter eller bruke en kommersiell "hund bort" substans. Hvis du ikke kan ha tilsyn med hunden din, kasse trene den og holde den innendørs. Det er mye tryggere enn å være ute uansett. Endre smaken av jord ved å sprøyte med et stoff som rød pepper saus eller bitter-smake stoffer, som er tilgjengelig i dyrebutikker, kan motvirke hunder fra å spise upassende ting.
 6. 6
  Sett atferdsendring handlinger på plass. Bruk en sprayflaske (fylt med vann) og sprute hunden din hver gang den spiser skitt, hvis hunden er upåvirket, kan du bruke kaldt vann. Bruk aldri varmt vann i tillegg, da dette kan ikke bare smelte flasken, men vil skade hunden. Kaldt vann er irriterende, er skålding vann grusom. Clickers og milde sjokk krage kan også fungere. Ikke belønne hunden for ikke å spise skitt - de ikke forstår.
 7. 7
  Søke eksperthjelp. Gå til din lokale veterinær eller hund trener og gjøre en avtale. Jeg foreslår at du går til en veterinær først fordi hvis det er faktisk en ernæring problem, parasitter eller sykdom, vil de være mer sikker på det. Ta en fersk avføringsprøve med deg for parasitten testing.

Tips

 • Ikke belønne hunden for ikke å spise skitt. Det vil ikke forholde seg godbiten til noe det ikke gjorde.
 • Orm hunden din. http://www.drsfostersmith.com/pic/article.cfm?aid=1086 Merk: Fenbendazole funnet i trygge Guard granulater er en non RX medisiner som behandler alle vanlige parasitter. De fleste over disk wormers ikke behandle pisk ormen.
 • Få det et vitamin supplement.
 • Prøve å mate det mer.
 • Snakk med veterinæren din. Selv om du ikke er planlagt for en avtale, eller kan ikke råd til en i øyeblikket, de fleste gode veterinærer er villige til å gi råd over telefon.

Advarsler

 • Skjenn hunden din vil ikke fungere. De gjør ikke dette for å irritere deg, men på grunn av en underliggende årsak.
 • Å spise skitt er et symptom. Du må finne ut årsaken og behandle den.
 • Spise smuss kan gjøre hunden syk, som jord kan inneholde parasitter, høye nivåer av sprøytemidler eller plantevernmidler, eller steiner som kan sette seg fast i tarmen. Det er best å få dette problemet tatt vare på så snart som mulig.