Wkino

Hvordan kjøpe en rasekatt valp

Kjøpe en rasekatt valp er en forpliktelse for levetiden til det dyret. Følg disse enkle trinnene for å sikre din lykke og lykke for valpen.

Trinn

Hvordan kjøpe en rasekatt valp. Hvis du har blitt forelsket i en rasekatt hund, sørg for at rasen er kompatibel med livsstilen din.
Hvordan kjøpe en rasekatt valp. Hvis du har blitt forelsket i en rasekatt hund, sørg for at rasen er kompatibel med livsstilen din.
 1. 1
  Hvis du har blitt forelsket i en rasekatt hund, sørg for at rasen er kompatibel med livsstilen din. Være klar over dine motiver for å ville en hund - er du ute etter en utstillingshund? En beskyttelse dyr? Eller bare en familiehund?
 2. 2
  Lær hvordan en typisk hund av den valgte rasen oppfører seg og om det er en plass for din livsstil. Husk hvor mye plass hunden vil ha, hvor mye trening du har tenkt på å gi daglig, grooming behov, og "sikle og hår faktor."
 3. 3
  Vurdere å vedta en hund fra en rase redning gruppe, snarere enn å kjøpe en hund fra en oppdretter, inntil det ikke er mer kjæledyr overbefolkning for den rasen.
 4. 4
  Bli med og få informasjon fra potensielle raser rasen klubben. For AKC raser, kan den overordnede klubber finnes på www.akc.org. For andre raser, vil et enkelt Google-søk finner moderklubben online. Spør venner om de vet om noen med en hund av rasen du er interessert i, og lage ordninger for å besøke dem, spesielt hvis du aldri har sett en bestemt rase i person.
 5. 5
  Oppsøke en anerkjent oppdretter, når du har bestemt deg for å gi deg den beste muligheten for en frisk hund med en lyd temperament. En valpens temperament er fullt dannet på seks uker og bestemmes utelukkende av genetikk og miljø levert av oppdretter og avlstispe. Unngå å kjøpe en valp hos din lokale dyrebutikk som de er ofte avlet av valp møller for rask profitt, snarere enn god helse.
 6. 6
  Kontakt oppdrettere i den overordnede kennel klubb. Besøk deres fasiliteter og møte sine hunder. Google dem for å se om det er noen internett-diskusjon. Anlegg skal være ren og hundene bør oppføre seg som du ønsker din fremtidige hund skal oppføre seg. Alle hunder bør være sunn, ren og fri for parasitter. En god oppdretter vil skjermen avlsdyr for vanlige helseproblemer før avl og vil gjerne dele denne informasjonen med deg. Forskning de vanlige helseproblemer av rasen du er interessert i og be oppdretter om bevis på screening (f.eks OFA sertifikater, degenerative myelopati gentest sertifikater og lignende). En anerkjente oppdretter vil være i stand til å produsere veterinær sertifiseringer å vise far og tispa har blitt ryddet for alvorlige helseproblemer. Hvis oppdretter er ikke imøtekommende med informasjon, eller gut forteller deg noe ikke er riktig, stole på magefølelsen. Ikke bli overrasket hvis en oppdretter ikke vil tillate deg å håndtere valper eller hvis de krever at du bruke verneutstyr. En god oppdretter vil beskytte sine hunder og valper fra besøkende for å hindre at det innføres smittsomme sykdommer på sin eiendom. Hvis du har lov til å besøke, og det er ingen forholdsregler tas for å beskytte valpene, bør kvaliteten på oppdretter være mistanke.
 7. 7
  Finn en oppdretter du ønsker, og deretter vente på et kull. En god oppdretter vil sannsynligvis ha behov for å ha en av sine valper, og vil ha en skriftlig salgsavtale som tydelig staver ut forpliktelsene for alle involverte. Anerkjente oppdrettere vil også gi en garanti for at du kan gå tilbake valpen hvis veterinæren oppdager en alvorlig helsetilstand i løpet av de første dagene av eierskap. (Selv om, husk at oppdretter vil trolig avlive valpen.) De vil vanligvis foreslå bøker, grooming utstyr, etc. for omsorg for din fremtidige kjæledyr.
 8. 8
  Som et alternativ til å finne riktig oppdretter selv, kan du leie en valp finder selskap, som vil garantere at oppdretter er etisk og valpen du får er sunt. Dette er spesielt nyttig hvis du kjøper en rase som ikke er tilgjengelig i ditt hjemland. En valp finder selskapet vil sannsynligvis også gi deg råd om hvilken rase som passer best din livsstil, som kan være svært nyttig hvis du er usikker.
 9. 9
  En ideell tid for å plukke opp valpen er ikke tidligere enn ni uker. Selv om ekstraarbeid for oppdretteren, gir denne valpen med mye nødvendig sosialisering fra søsken. En valp plukket opp for tidlig vil trolig være redd for andre hunder (og også folk) for hans / hennes hele livet. Valpen må også morens melk og sosialisering med resten av kullet.
 10. 10
  Få en fullstendig veterinær eksamen innen 24 timer for å plukke opp valpen. Starte hjerteorm og krysser forebygging med en gang. Begynne å gi valpen med en kvalitet mat. Ta deg tid til å vurdere om du vil mate valpen tørt tørrfor, hermetisk pet food, eller en rå diett.
 11. 11
  Ta valpen til valpen lydighet klasser. Spør dyrlegen til å foreslå et anlegg. Etablere de samme forventninger til valpen din som du vil ha fra en voksen hund.
 12. 12
  Nyt din nye familiemedlem!

Tips

 • Som et alternativ til å kjøpe en rasekatt valp, vurdere å vedta en eldre purebred hund fra en redning organisasjon. Se hvordan å vedta en rasekatt hund. I noen tilfeller kan du selv finne en rasekatt valp som trenger en adoptiv hjem. Flott idé!
 • Gode ​​valper kommer til de som venter.
 • Hvis du kan, møte hannhunden og avlstispe. Eplet faller ikke langt fra stammen. Hvis finne foreldrenes temperament belastende (kanskje de er skvetten av nye mennesker), og deretter vurdere å finne en annen oppdretter.
 • Å bruke litt ekstra på en valp i begynnelsen kan ofte spare tusenvis i medisinske utgifter og er ofte en god investering.
 • Håndtere bare med ren rase hund oppdrettere som rutinemessig skjermen deres egne hunder for sykdommer og ulike forhold som påvirker rasen. Selv om dette ikke er noen garanti for helse på noen måte, beviser det at oppdretter gjør sitt beste for å hjelpe deg å ta hjem den beste og sunneste valp som du kan.
 • Velge den perfekte rasekatt valp og ledsager krever mye tid, krefter og energi, men når det gjøres riktig vil være noe du ikke vil angre i det hele tatt i fremtiden.
 • Hold deg unna i avl-vil du finne at din hund har mange problemer som allergier, og hjertesvikt hvis du ikke gjør det.

Advarsler

 • Aldri kjøpe hunder fra dyrebutikker! Mange av disse hundene kommer fra valp møller, som er utgangspunktet levende helvete for hunder, i tillegg til muligheten for innavl. Forskning valp møller for mer informasjon. * Vær oppmerksom på dyrebutikker løgner eller feilinformasjon.
 • Dog "avle hybrider" er blandede raser og ikke "Designer Dogs". Disse hundene er blandet og ikke rasekatt, så pass opp, kan du ikke registrere eller vise dem.
 • Aldri kjøpe en hund på grunn av en trend eller som en "emblem".
 • Hvis noen "oppdretter" er villig til å tilby deg en "deal", har ikke en ren kennel eller opptrer mistenkelig til deg på noen måte, ut igjen raskt. Stol på instinktene dine.
 • Hvis oppdretter "import" sine valper fra utenfor USA. Stor forsiktighet bør tas for å sikre at valpen er sunn og er faktisk gammel nok til å la det mor. Federal Standard (Ikke mindre enn 8 uker)
 • Hvis oppdretter insisterer på å møte deg et sted å levere valp, pass på - den sannsynlige årsaken til dette er at de ikke vil at du skal se deres avl anlegget.

Ting du trenger