Wkino

Hvordan du velger en cavalier king charles spaniel

Hvis du er ute etter en av de mest sjarmerende følgesvenner i hjørnetann samfunnet, vurdere Cavalier King Charles Spaniel. Cavaliers er den største rasen i Toy Dog kategori og gjør fantastiske kjæledyr for folk med mange forskjellige livsstiler. Les videre for å avgjøre om en Cavalier King Charles Spaniel kan være den ideelle venn for deg.

Trinn

Hvordan du velger en cavalier king charles spaniel. Vær oppmerksom på at som et leketøy hunderase, står den gjennomsnittlige cavalier king charles spaniel bare 12 til 13 inches på skulderen og veier mellom 13 og 20 kg.
Hvordan du velger en cavalier king charles spaniel. Vær oppmerksom på at som et leketøy hunderase, står den gjennomsnittlige cavalier king charles spaniel bare 12 til 13 inches på skulderen og veier mellom 13 og 20 kg.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at som et leketøy hunderase, står den gjennomsnittlige cavalier king charles spaniel bare 12 til 13 inches på skulderen og veier mellom 13 og 20 kg. På grunn av sin lille størrelse, de er enkle hunder å håndtere for de fleste eiere og har glade, energiske, easy-going personligheter som gjør dem til et godt valg for de fleste familier, enslige og eldre. Men som med alle små dyr, være forsiktig hvis du kjøper en Cavalier King Charles Spaniel valp for en familie med små barn som kan utilsiktet håndtere valpen altfor grovt. I noen tilfeller kjøper en eldre, kan voksen Cavalier være et bedre valg.
 2. 2
  Tenk omsorg og pleie behovene til ditt nye kjæledyr. Cavalier King Charles Spaniel har luksuriøse silkeaktig pels og kommer i fire forskjellige fargekombinasjoner kjent som Blenheim (kastanje rød og hvit), Black and Tan, Tricolor (kastanje rød, hvit og svart) og Ruby (solid kastanje rød). Deres strøk nytte av vanlig børsting for å distribuere oljer i sine jakker og holde dem floke gratis. Men Cavaliers tradisjonelt aldri har sine strøk trimmet og de ​​vanligvis bare krever bading hver flere uker eller så.
 3. 3
  Bestemme din evne og vilje til å tilbringe tid med hunden din. Cavalier Spaniel er innendørs hunder som ble tradisjonelt avlet som fanget hundene. De blir ganske knyttet til sine "folk følgesvenner" og ikke tåler å være alene i lengre perioder også. Hvis kjæledyret ditt vil være alene ofte, spesielt som valp, bør du vurdere å velge en rase som har mindre separasjonsangst enn en Cavalier.
 4. 4
  Bli advart om at cavalier king charles spaniel ikke gjør gode vakthunder. Enkeltpersoner på jakt etter en hund å gi beskyttelse bør velge en annen rase.
 5. 5
  Forbered deg på å gi ditt kjæledyr med regelmessig mosjon. Cavaliers er små hunder som ikke krever kanskje så mye plass til å kjøre som en stor rase som en Golden Retriever. Men de er energiske spaniels som elsker å leke og utforske de ut-av-dører. Enkeltpersoner vurderer denne rasen bør være forberedt på å gi regelmessig mosjon for å holde sin Cavalier sunt. For atletisk eiere, kan Cavaliers gradvis trenes og utvikles til å bli store utendørs følgesvenner, og kan følge deg på lange turer / turer med riktig pleie.
 6. 6
  Planlegger å legge frem en rimelig innsats for å finne og intervjue en cavalier king charles spaniel oppdretter å sikre at du vil adoptere en sunn valp med et egnet disposisjon. Aldri vurdere å kjøpe en Cavalier King Charles Spaniel fra en dyrebutikk eller en Internett-megler. Foreta nødvendige henvendelser om arvelige svakheter som har dokumentert seg i denne rasen, inkludert mitralklaffen sykdom, syringomyleia, patellar luksasjon, retinal dysplasi, blant andre. En anerkjente oppdretter vil være i stand til å gi deg historien om valpens foreldre og besteforeldre, inkludert skriftlige helse testresultater, og forklare hva medisinske undersøkelser han har fått for å demonstrere at hans hunder er healthy.The Cavalier King Charles Spaniel må børstes ukentlig til hindre matter og floker. Spesiell oppmerksomhet må gis til håret bak ørene. Den Cavalier har en tendens til å utvikle hjerte abnormaliteter tidlig i livet. Det er svært viktig å ha regelmessige veterinær undersøkelser. De er også utsatt for allergier, døvhet, grå stær og diabetes.
 7. 7
  Vær forberedt på økonomisk forpliktelse på å eie en hund og spesielt en cavalier king charles spaniel. Selv om prisene selvsagt variere rundt om i verden, regner med å bruke 375€ til 2620€ for en rasekatt Cavalier valp. Du bør også gi rom for kostnadene for utrustning hunden din med ting som en kasse / kennel / seng, krage og bånd, leker, pet food og veterinær omsorg. Selv om de fleste eiere finner den ubetingede kjærlighet de får fra sine Cavaliers langt oppveier den monetære kostnader, er det lurt å vite hva du kan forvente før du gjør din beslutning om å eie en Cavalier Spaniel.

Tips

 • Børst hundens pels 3-4 ganger i uken eller hver dag. Cavaliers har silkeaktig pels som trenger den type grooming atttention
 • Cavaliers ofte lider separasjonsangst fra sine eiere, spesielt når de er valper. Sørg for at du er en tålmodig person hvis du vurderer en av disse dyrene. De ikke svarer godt til negativ straff, det faktisk øker deres angst.

Advarsler

 • Rasen lider av en rekke alvorlige genetiske defekter, inkludert mitralklaffen hjertesykdom, syringomyelia, hofteleddsdysplasi, patellar luksasjon, og øyesykdommer som retinadysplasi og keratokonjunktivitt sicca (tørre øyne).