Wkino

Hvordan å hvitvaske møbler

Whitewashing møbler er en fin måte å gjenopplive en eldre møbel. Prosessen gir et annet utseende og følelse til å male stykke, og regnes av mange for å være en utmerket metode for å gi møblene et utseende som skiller den fra lignende stykker. Som en enkel helg prosjektet, hvitvasking møbler innebærer noen grunnleggende forsyninger og litt tid til å administrere hele prosessen.

Trinn

Hvordan å hvitvaske møbler. Lag den grunnleggende renvasking blandingen.
Hvordan å hvitvaske møbler. Lag den grunnleggende renvasking blandingen.
 1. 1
  Sand møblene. Etter å ha plassert møblet på duken, kan du bruke sandpapir for å fjerne maling eller lakk som er på stykket. Ark med sandpapir kan brukes for jobben, eller en slipemaskin vil fungere godt for større stykker. Når sliping er ferdig, tørk stykket med en ren klut for å fjerne eventuelle rester og lage en ren overflate å arbeide med.
 2. 2
  Lag den grunnleggende renvasking blandingen. En grunnleggende oppskriften krever bruk av 2 deler maling til 1 del vann for tykkere dekning, kan like deler for en mindre tykk løsning, og en tynnere blanding lages ved hjelp av to deler vann til 1 del maling. Kombiner vannet og maling i en bøtte, og deretter røres blandingen grundig inntil den ønskede konsistens er oppnådd. Tilsett mer vann hvis kalken er tykkere enn du har i tankene for finish på møblene.
 3. 3
  Påfør renvasking til møbler. Bruk pensel å påføre lange slag til overflaten av møblene. For tre stykker, følg korn av veden for de mest attraktive resultater. Som blandingen vil tørke noe raskere enn standard maling, gjelder kalken produktet i relativt små seksjoner snarere enn å forsøke å belegge hele stykket.
 4. 4
  Tørk av hvitkalkede områder. Før renvasking kan helt tørr, bruk en ren klut til å tørke overflødig fra møbler overflaten. Dette bidrar til å gjøre tre korn mer synlig gjennom produktet og gi et mer visuelt tiltalende resultat.
 5. 5
  Gjenta påføringen og tørke av stykket en andre eller tredje gang, om nødvendig for å oppnå det utseendet du ønsker. Dette vil gjøre det enklere å gradvis skape den eksakte kombinasjonen av farge og tre korn som er riktig for prosjektet.
 6. 6
  (Valgfritt) Tett hvitkalkede møbler. Etter blekes er helt tørket, bruke en klar tetningsmiddel slik som en polymer til overflaten. Dette vil beskytte renvasking jobb og la den ser frisk og ny i lang tid. De fleste fugemasser kan påføres med en pensel eller en lofri svamp.

Tips

 • Selv om denne teknikken er kjent som hvitvasking, er det mulig å bruke hvilken som helst farge av latex maling du ønsker for prosjektet.
 • Siden hvitvasking innebærer bruk av maling, alltid arbeide med prosjektet i et område med god ventilasjon. Folk som pleier å ha en reaksjon på kjemikalier eller maling bør bruke beskyttende hansker mens engasjert i hvitvasking.

Ting du trenger

 • Møbler til Renvasking
 • Drop Cloth
 • Sandpapir
 • Rene kluter
 • Vann
 • Latex Paint
 • Bucket
 • Paint Brush
 • Tetningsmasse