Wkino

Hvordan å male aluminium ytterkledning

Stedet for å erstatte gamle aluminium ytterkledning, er det ofte billigere å male det. Det er en veldig grei prosess, og forutsatt at du kan sette av forberedelser og maleri tid, er det noe de fleste huseiere kan gjøre uten profesjonell hjelp.

Trinn

Hvordan å male aluminium ytterkledning. Bestem først hvis ytterkledning er aluminium eller galvanisert stål.
Hvordan å male aluminium ytterkledning. Bestem først hvis ytterkledning er aluminium eller galvanisert stål.

Ser etter aluminium

 1. 1
  Bestem først hvis ytterkledning er aluminium eller galvanisert stål. Galvanisert stål bør ikke males med noen oljebasert maling, og noen maling produsenter oppgir latex bare over stål. Du kan fortelle om det er stål ved hjelp av en god sterk magnet. Hvis det holder seg til ytterkledning, er det stål.

Klargjøring av ytterkledning

 1. 1
  Rengjør aluminium ytterkledning. Fjern lav, alger, smuss og annen skitt som har vokst på eller stakk til ytterkledning over tid. En stang sander er stor for skrubbing. Bare feste en grønn nylon skurerondell til sander og spray på vaskemiddel og skrubbe.
  • Uansett rengjøringsmiddel brukes, er en god skylling viktig å fjerne alle rester av vaskemiddel.
 2. 2
  Vurdere hvorvidt ytterkledning krever primer. La overflaten være guide når du skal avgjøre om du bør primer. Hvis du er usikker, så primer alt. Det kan ikke skade og vil gi en bedre og mer langvarig jobb. For noen veiledning om hvorvidt det trenger primer maling, bør du vurdere:
  • Hvis ytterkledning ble tidligere malt med en latex maling og du males, bør du ikke trenger å primer med mindre overflaten er i dårlig stand, slik som peeling eller kritting.
  • Hvis du trenger å primer, bruke en god oljebasert utvendig primer, tynnet ved tilsetning av en halvliter (475ml) per gallon (3,78 liter) av maling tynnere. Bruken av en olje-basert grunning er å foretrekke fremfor en latex primer fordi sistnevnte generelt inneholder ammoniakk, som reagerer over tid med aluminiumet under dannelse av mikroskopiske gassbobler, noe som fører til for tidlig svikt av tennsatsen (og dermed, maling) overflate.
 3. 3
  Husk at en lett sliping er nyttig før du påfører den endelige toppstrøk. Dette bidrar til at malingen fester seg til overflaten. Sand med 150 sandpapir.
  • Hvis du er ny overflatebehandling en akryl lateks med latex, er sliping ikke en stor avtale siden latex fester seg godt mot lateks. Men hvis noen deler har skrellet eller boblet, sand de deler på et minimum, for å sikre at de ikke er de første områdene å skrelle av etter den nye malingen er lagt til.

Etterbehandling opp

 1. 1
  Legg et toppstrøk av akryl latex. Bruk en lav glans eller satin finish - Dette ser mer ut som fabrikken finish.
  • For en virkelig glatt jobb, bruker en høytrykkssprøyte med 0,017 pistol tips. Du kan leie en profesjonell maskin på de fleste områder.
  • Hvis du ønsker å børste og rulle, bruke et skum roller som gir en ganske jevn finish.
  • Uansett metode er brukt, legger Flood Flowtrol maling conditioner i lakken. Det bremser tørking og lar malingen flyt og flater ut. Hvis du sprayer på sidesporet, kan du bygge opp materialet raskt. Hvis du pusser and roll, trenger du et par strøk for å få god dekning.

Tips

 • En høytrykksvasker hastigheter opp rengjøring. De kan leies på de fleste områder. Hvis du høytrykksvasker, du fortsatt trenger å skrubbe noen flekker av gammel maling. Hvis du har kritting maling, er et press vask den beste metoden for fjerning av kritting men sjekk din lokale vann forskrifter om det er en tørke sesongen, som utenfor vannforbruket kan kontrolleres.
 • Pittsburgh Maling gjør en aluminium ytterkledning lakkering materiale. Det er veldig bra, men på den dyre siden. Det er best hvis du er sprøyting ytterkledning med en høytrykkssprøyte.

Advarsler

 • Gamle fabrikken ytterkledning er ferdig ofte kritt. Fjern kritt før maling. Bruk TSP renere for kritting maling og / eller en høytrykksvasker. Skyll godt, til du ser ikke mer kritt farge i det rene vannet.