Wkino

Hvordan barbere hunden din

Barbering en hund koster ca US40€ - 60€. Og det er bare hvis du er veloppdragen. Hvis det er noen problemer, eller hvis hunden har lang pels eller er tungt, kan det være lurt å barbere ham / henne. Barbering en hund tar mange skritt, og du må være veldig forsiktig. Her er noen skritt å følge når du velger å barbere hunden din.

Trinn

Hvordan barbere hunden din. Velg ditt barbermaskin.
Hvordan barbere hunden din. Velg ditt barbermaskin.
 1. 1
  Velg ditt barbermaskin. Du trenger en kvalitet hund barbermaskin. Menneskelige barbermaskiner overopphetes raskt og trekke hundens pels. Du kan kjøpe hund barbermaskiner på en eller et dyr grooming butikken.
 2. 2
  Hold hunden i ro. Du må sette hunden på et bord med en overhead. Sikre hunden din kragen til overhead slik at han / hun vil holde hodet opp og vil ikke hoppe av. Hvis du ikke har en overhead, kan du bare holde hans krage.
 3. 3
  Fest en # 10 blad og begynne med ansiktet. Hold barbermaskinen flatt mot huden mellom hundens øyne og barbere mot øynene, flytte på samme måte som håret. Pass på at du holder barbermaskinen mot hundens kropp eller det vil kutte hundens hud. For å få hjørnene, barbere bort fra øyet. Hvis hunden din beveger seg rundt, vente til han / hun legger seg ned. Sørg for at du er ekstremt forsiktig under dette trinnet. Du ønsker ikke å rote hundens øye.
 4. 4
  Flytt til ørene. Det indre øret må barberes bare så du kan se øret åpningen. Vær ekstremt forsiktig her også. Gjenta med det andre øret.
 5. 5
  Nå, gå til armhulene. Når hunden står, løfter opp sin arm i en komfortabel stilling. Barbere under armen og gjenta med den andre armen. Dette hindrer flokete hår.
 6. 6
  Nå, gå til lysken. (Under sin etappe) Løft hundens ben som om de skulle gå på do. Barbere under beinet. Dette vil holde hunden ren når de har å gå på do, spesielt for langhårete hunder. Gjenta med det andre benet.
 7. 7
  Gå til bunnen deres. Heve sin hale og barbere rundt bunnen deres. Dette er også for å holde dem rene når de går på do. Vær forsiktig her også.
 8. 8
  Barbere resten av kroppen. Du må endre fra # 10 blad til en større. Begynn bak hodet og gå ned i halsen kommer seg på ryggen, og deretter ned på begge sider. Shave magen forsiktig, og husk å barbere vekk fra hånden din.

Tips

 • Pass på at du bruker lange, langsomme slag i stedet for oppadgående kurver.
 • Når du er ferdig kan du gi hunden et bad.
 • Hold sjekke barbermaskinen fordi det kan bli varmt raskt og brenne hunden din. (Spesielt med langhårete hunder) Slå av barbermaskinen og vent til den er avkjølt. Slå den på igjen når den er avkjølt og CV.
 • Noen hunder er redd for støy barbermaskinen gjør så før du bruker barbermaskinen, slå den på for en liten bit og la hunden bli vant til støy. Hold den i nærheten av hodet.
 • Noen barbermaskiner kommer med en liten børste og en tube med olje. Disse elementene er slik at du kan rengjøre barbermaskiner.

Advarsler

 • Sørg for å være veldig forsiktig.
 • Ikke alle hunder bør være barbert. En hund pels bidrar til å holde dem varme og forhindrer også solbrenthet.

Ting du trenger

 • En hund som trenger å bli barbert
 • En barbermaskin
 • Ulike størrelse blad (sørg for å inkludere en # 10 blad)
 • En tabell