Wkino

Hvordan å børste matter av hund hår

Den beste måten å børste matts ut av hundens hår er å hindre dem forming i første omgang. Matts vil bare bli verre, så de må fjernes. Dette rådet vil hjelpe deg til å gre dem.

Trinn

Hvordan å børste matter av hund hår. Hvis hunden med håret mattere problemet er stort, gjør ham ligge for dine føtter.
Hvordan å børste matter av hund hår. Hvis hunden med håret mattere problemet er stort, gjør ham ligge for dine føtter.
 1. 1
  Hvis hunden med håret mattere problemet er stort, gjør ham ligge for dine føtter. Eller du kan sitte på gulvet med ham ligger over lap.You din kan også legge ham på en stor overflate, men det er din preferanse.
 2. 2
  Hvis det er en liten hund, sette den i fanget ditt og få det behagelig. (Et ekstra par hender på dette stadiet er svært nyttig, hvis du kan få det.) Stryke på samme tid som grer er beroligende for hunden.
 3. 3
  Ta et lite område av gangen, under og rundt ørene først, slik at det verste området er sortert ut. Hunden kan bli lei hvis gre tar for lang tid.
 4. 4
  Du må kanskje fjerne bare noen få knop på en gang, men hvis du gre forsiktig, kan det hende at hunden sovner.
 5. 5
  Bruk en metall kam forsiktig og sakte, erting knop ut fra endene. Gradvis kam i bunt av hår, og pass på å holde matten fast ved røttene.
 6. 6
  Denne delen er veldig viktig. Trekk matts fra hverandre med fingrene, hjelper det å løsne sammenfiltret hår. Deretter grer ut er enklere. Husk å gre fra endene, jobber innover og utover.
 7. 7
  Det kan ta en stund, men gre ut så mange matts på en gang som hunden vil tillate uten at det blir altfor opprørt. Ellers kan det hende at hunden ikke sitte stille nok for deg i fremtiden.
 8. 8
  Gi hunden din behandler jevnlig for å belønne ham eller henne for å bo likevel.
 9. 9
  Hvis matt er altfor flokete og i et område ikke så merkbar, kan du klippe den ut. Håret vil snart vokse igjen. Bruk en skarp saks og helst bare ett blad, plasser forsiktig saksen gjennom den matte ved siden av huden, skyver saksen med en saging bevegelse i retning av hårveksten. ALDRI kutte matt rett over ved siden av huden. Løs hud kan bli strammet inn i matt og du vil kutte dyret. Skjæring med retning av håret åpner for en mer naturlig look når du er ferdig. Skjær matt i mange små deler og prøver å trekke det fra hverandre med fingrene deretter børste den ut.
 10. 10
  Når grooming er over, gi hunden en herlig godbit og muligens en tur. Gjør denne prosedyren noe å se frem til.
 11. 11
  Sørg for å børste og kam alle områder av pelsen hver dag, og matter vil ikke bli vist igjen. Hvis du bor i fuktige klima håret er sannsynlig å matte oftere enn de dyr som lever i tørrere klima. Også områder som armhulene, bak ørene, påkjørsler fjær og kister er mer sannsynlig å matt som de får mer friksjon fra klining, skrape og bare ren sitting.

Tips

 • Hvis hunden gjør det, bruk en hårføner. Pass på å ikke la den oppvarmede luften konsentrert i ett område i mer enn noen få sekunder, eller det vil brenne huden.
 • Alltid børste og kam hundens lang frakk ut før et bad, eller noen litt sammenfiltret hår vil bli verre etterpå.
 • Når conditioner er satt på en hund langhåret pels, hjelper det hindre håret fra rot lett.
 • Når du tørker hunden, klapp tørr med et håndkle og vikle den rundt ham / henne. Prøv å få hunden til å bli pakket opp sånn lenge nok for sin egen kroppsvarme til å tørke opp det meste av fuktigheten.

Advarsler

 • Når klappe hunden, være forsiktig med hvordan det gjøres. Noen av mattene kan foretas ved å gni håret i sirkler.
 • En skrape hund er ikke bare svært ubehagelig, men forårsaker mattene i sin lange frakk. Det bør iverksettes tiltak for å hindre hurtig begge disse betingelsene.
 • Børsting (med pensel) er greit for overflaten. Men, er et metall kam alltid nødvendig for noen knop på røttene. Vær forsiktig så du ikke river noe hår ut. Knots må bli ertet ut.
 • Det er alltid best å shampoo hunden raskt. Hindre sjansen for flått eller lopper slippe egg i tepper, eller områder hunden vanker. En spray bidrar til å drepe dem, men det er umulig å fange dem alle.
 • Klippe en matt bør være siste utvei. Når håret Maths, spenning på håret får huden til å heve i bestemte områder. Det er veldig lett å tilfeldigvis avklipt huden i stedet for håret. Hvis du kan, ta en plast kam og kile den under sammenfiltret hår, deretter kutte over kammen inn i matt. Kammen fungerer da som en ekstra sikkerhet mellom saks og hundene øm hud. Du kan også bruke en "acme" brev åpneren fra stifter som cutting edge er på innsiden, og det er en plast mellom skiven og hunder huden. dele matt i seksjoner kutte med korn av pelsen, vil dette fjerne hår så bruk den med måte. Vær ekstremt forsiktig på ikke flate overflater, som hale eller ører.
 • Alltid børste mattene fra bunnen og ikke på topp. Børsting fra de beste oppover er ubehagelig for hunden (du pusse det på feil måte, for en ting), og børsting ovenfra og ned bare gjør matten enda verre og med smertefull. Prøv å gjøre dette til ditt eget hår eller kjæresten din / kones hår og se hvordan du eller de liker det!
 • Pass på at salve for å fjerne flått og lopper, blir jevnlig brukt på hunden din. Frontline er det beste å bruke, og varer en god måned. Advarsel tegn på noen lopper i live er hunden klør seg mer enn to ganger på en dag. Spesielt ved sine ører, og betyr et loppe sjampo skal brukes.

Ting du trenger

 • En god metall børste som feier lett gjennom hundens hår.
 • Et metall kam med mindre og større siden, for bruk med forskjellige tettheter av floker.
 • Godbiten kan være klar innen synsvidde. (Og, kanskje utenfor rekkevidde.)
 • Spør dyrebutikk for beste loppe og krysser sjampo.
 • Frontline loppe og krysser salve, foreslått som den beste av veterinærer.
 • Bruk korte, raske slag: ikke "dra" børsten gjennom håret. Når hunder "brudgommen" hverandre, de bite med fortennene. Dette gjør vondt oss mennesker og kan faktisk ødelegge huden vår, men hundene elsker det. For å simulere dette, drar børsten smart inn i pelsen, vipp børsten slik at den er på 90 grader til hundens hud og dra det mot deg. Hunden din vil snart la deg vite når du gjør det riktig.