Wkino

Hvordan bake kyllingbryst

En dyktig bakt kyllingbryst kan være stjernen i ethvert måltid, og du vil mestre prosessen med praksis. Her er en steg-for-steg guide til å komme i gang.

Trinn

Hvordan bake kyllingbryst. Skyll kyllingen i kaldt vann.
Hvordan bake kyllingbryst. Skyll kyllingen i kaldt vann.
 1. 1
  Tine kyllingen. Det finnes noen måter å tine kyllingen, avhengig av hvor langt foran du har tenkt. Flytte pakken fra fryseren til kjøleskapet 24 timer før koking er den enkleste metoden. Hvis du bestemmer deg for å lage kylling et par timer før et måltid, ta brystene ut av emballasjen og legg dem i en fryser-sized plastpose som kan forsegles. Fordype posen i bolle med kaldt (ikke varm eller varm) vann i 1 til 2 timer. Tining kylling i mikrobølgeovnen bør være en siste utvei - det delvis kokker bryst i konserveringsmiddel væske som det ble pakket, og kan føre til en dårlig smak.
 2. 2
  Skyll kyllingen i kaldt vann. Etter at du har tint kyllingen, hold brystet under kaldt rennende vann for å vaske av de konserverende væske som brukes til å pakke det. Hvis du vil, kan du bruke kjøkken saks til å klippe av fett eller skjemmende årer. Klapp tørr med et papirhåndkle.
 3. 3
  Mariner eller saltlake kylling hvis ønskelig. Mens valgfritt, vil marinering eller saltlaken din kylling sette mot den med smak og fuktighet. Bruk en skål eller en stor plastpose som kan forsegles for enten prosessen, og la kyllingen sitte i kjøleskapet i 2-8 timer. Du kan tilpasse marinade eller saltlaken løsning som passer din egen smak, og det finnes uendelige variasjoner å prøve. Her er noen å komme i gang.
  • Bruk en salat dressing marinade. Hell en kopp eller to av italiensk, balsamico, eller en annen vinaigrette-type i en liten bolle. Legg en kombinasjon av hakket hvitløk, grovt salt, pepper, sitrus (sitron, lime eller appelsin) juice, eller urter som rosmarin og oregano. Visp sammen og bruke som marinade. Du kan også sette noen til side for å gå med en side salat.
  • Lag en saltlaken løsning. Salt i saltlake vil hjelpe kyllingen absorberer fuktighet. Bland grovt salt i en kopp eller to med varmt vann. Hell blandingen i en bolle med kaldt vann. Tilsett pepper, hvitløk pulver, sitrus (sitron, lime eller appelsin) juice, eller urter som rosmarin eller spisskummen.
 4. 4
  Forvarm ovnen. Forskjellige oppskrifter kan kalle for ulike temperaturer og derfor forskjellige kokk ganger. En standard ovnen for baking en kyllingbryst er 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius). Husk at du ønsker kyllingen å sakte bake hele veien gjennom, baking på en betydelig høyere temperatur vil koke utsiden for fort og gjøre brystet tørt.
 5. 5
  Forbered en ildfast form. Linje en bakervarer parabol eller cookie ark med aluminiumsfolie, og frakk folien med et non-stick cooking spray. Dette gjør ikke bare å fjerne det ferdige kyllingbryst fra pannen enklere, men det vil øke hastigheten opprydding.
 6. 6
  Legg kyllingen på fatet og legge krydder. For en sprø ytre bryst, børste kyllingen i olivenolje. Tilsett salt, pepper, sitron pepper, rosmarin eller hva krydder du foretrekker på toppen.
 7. 7
  Stek i 20-30 minutter. Se til saft fra kyllingen kjøre klare. Mens kylling blir kokt, blir dens saft har en hvit farge på den. Når det er ferdig kokt, er det lett å se overgangen til en klar væske.
  • Sjekk sluttresultatet med et steketermometer. Termometerets horisontalt inn i enden av kylling, med sikte på midten av brystet. For en helt kokt kylling, bør termometeret lese mellom 160 en 165 grader Fahrenheit (71-74 grader Celsius).
 8. 8
  La kyllingen sitte i fem minutter. Slik at kyllingen til "hvile" utenfor ovnen en liten stund legger smaken og slutter kokeprosessen - kyllingen vil fortsatt lage mat for litt etter at du fjerner den fra varmen. Etter fem minutter har gått, fjerne fra kokekaret og server.

Advarsler

 • Hvis du kutter åpne brystet og finne kjøttet rosa og lekkert, sette den tilbake i ovnen. Det er bedre å spise tørr og overstekt kylling enn å risikere salmonella forgiftning.
 • Vokt dere for salmonella. Rå kylling er en felles bærer av Salmonella. Heldigvis, kan bakteriene bli drept med komplett matlaging, men ta vare å alltid vaske hendene etter berøring rå kylling. Umiddelbart kast noen marinade eller salting løsning, og plassere redskaper brukt på rå kylling i vasken eller oppvaskmaskinen. Vaske ned prep område med et rengjøringsmiddel.