Wkino

Hvordan bryte en egg med en hånd

Profesjonelle kokker bruker vanligvis en hånd å bryte som et middel for å spare tid. Imidlertid kan gjøre det også være en morsom måte å imponere venner og familiemedlemmer. Med disse instruksjonene og litt praksis, vil du bli en mester på kort tid!

Trinn

Hvordan bryte en egg med en hånd. Plukk opp et egg og hold det med alle fingrene.
Hvordan bryte en egg med en hånd. Plukk opp et egg og hold det med alle fingrene.
 1. 1
  Plukk opp et egg og hold det med alle fingrene. Tommel og første finger bør holde på den ene enden, mens andre og tredje fingre presser den andre enden mot hælen på håndflaten.
 2. 2
  Knekk egget (enhånds) på en kant: vanligvis den øverste kanten av beholderen du er i ferd med å sette inn innholdet i. Du kan også knekke egget mot en jevn flate, som noen mennesker finner minsker sjansen for å bryte, og hindrer eggeskall overflate bakterier fra å komme inn på innholdet. Uansett, pass på at treffpunktet er mellom tommelen og pekefingeren og resten av fingrene.
 3. 3
  Enkel egget hverandre på begge sider av sprekken, holde tommelen og pekefingeren på samme sted. Deretter skille de to delene av skallet.
 4. 4
  Fortsette å øve med din dominante hånd, deretter bytte til den andre hånden. Profesjonelle kokker ofte bryte egg to om gangen for å kutte forberedelsestid fra oppskrifter som krever noen ganger dusinvis av egg. Dessuten, når du kan gjøre det med begge hender samtidig du vil se ganske kult.
 5. 5
  Ferdige.

Tips

 • Som en nybegynner, knekke eggene i en egen beholder enn den endelige bolle du vil legge eggene i. På denne måten er det lettere å fjerne skjell som faller ned i bollen.
 • Hvis du har problemer i starten, prøve å snu egg og fortsetter sprekken videre rundt egget, noe som gjør det lettere å trekke åpne.
 • Noen ganger ser bort fra egget hjelper. Denne måten er du ikke konsentrerer seg for hardt og kan utvikle din egen "touch".

Advarsler

 • Hold et håndkle og desinfiserende hendig å rydde opp søl. Dette vil bidra til å unngå forurensning av andre matvarer som kan komme i kontakt med den samme overflaten.
 • Ikke gjør dette i butikker før du kjøper eggene. Disse eggene er ikke din, og de tilhører eieren og / eller leder av butikken, vil de ikke være fornøyd, og de vil fortelle deg å betale boten, og / eller de skal ringe politiet.