Wkino

Hvordan å underholde barna

"Jeg er lei!" Hver foreldre til små barn hører dette hele tiden. Her er mange måter å underholde barna som koster under 10 dollar.

Trinn

Hvordan å underholde barna. Fortelle en historie.
Hvordan å underholde barna. Fortelle en historie.
 1. 1
  Fortelle en historie. Lese en favoritt bok eller gjøre opp en historie sammen. Det er enda morsommere å bruke utstoppede dyr eller leker som tegn i en historie.
 2. 2
  Fortelle en vits. Lære en enkel magiske triks og deretter se som de prøver å finne ut hvordan det gjøres.
 3. 3
  Syng en sang sammen. Kjøp en brukt gitar på en carboot salg eller låne en av en venn. Lære noen enkle sanger kan holde barna underholdt for aldre.
 4. 4
  Blåse bobler. Bland to liter varmt vann med 1/4 kopp Dawn eller Joy oppvaskmiddel og 1 ss. Glyserin og deretter bruke trakter, hermetisering jar ringer og alt annet du kan finne for boble blåsere. Snu bakgård i en boble festival. Jo større boblene jo bedre!
 5. 5
  Gå et sted. Det kan være en park, biblioteket, en dyrebutikk, en japansk hage, et bær patch eller en childrens 'museum. Ta en lunsj, ta en dag av det. Se i gule sider eller lokal katalog-du kan være veldig overrasket over hva du finner. Selv en liten by kan ha mange attraksjoner for selv svært små barn myke lekeområder, bærplukking steder, mais labyrinter. Hvis du skal et sted som en lokal pub eller et museum sørge for at de er fornøyd med små barn.
 6. 6
  Spille et spill, brettspill eller lese en bok.
  • Kits (vitenskap, magi, elektriske kretser)
  • Brettspill i junior-versjoner (Kids of Catan, Barn av Carcassone, Quoridor Kid).
  • Tradisjonelle spill (sjakk, Rummikub, Solitaire, kort, Mancala, Marbles etc.)
  • Bøker (Dangerous Book for Boys, Daring Book for Girls, Beano årlig)
 7. 7
  Hold en samling av interessante steiner, tørkede blomster, pennies eller en krukke av ormer. Sett seks ormer i en krukke halvt fylt med jord. Dekk jorda med noen gamle blader. Hold glasset på et kjølig sted og wrap med mørkt papir for å holde lyset ute. Pakk papiret til likemann på ormer. Holde skitt fuktig ved sprinkling med noen vanndråper noen få dager.
 8. 8
  Vokse. Plante hurtigvoksende scarlet runner bønner frø. Dyrk en søtpotet vintreet. Sett den smale enden av en søt potet i et glass vann og vente tre uker. Holde vannet rent, endre etter behov. Når potet spirer flytte den til et solfylt vindu.
 9. 9
  Bygge en lekestue fra pappesker, et fort gjort av spillebord og tepper eller ark, eller en rampe for lekebiler med et strykebrett.
 10. 10
  Utforsk. Ta en tur på utkikk etter insekter, blomster eller noe som fanger øyet. Løft bergarter. Likemann i pytter. Ta med et forstørrelsesglass, pipette, små plast skjeer, Isterningsbrett, pinsett, lommelykt og krukker med lokk. Hvis du bor i en landsby finne et spor du aldri har vært nede og bare gå på oppdagelsesferd. Må passe på at du ikke er adgang forbudt, skjønt, og være oppmerksom på eiendom og folk.
 11. 11
  Camp. Slå opp telt i bakgården og sove ute. Ser opp på stjernene. Stirre på månen. Forestille seg. Fortelle historier. Fnise. Lytt til dine barn veve intrikate historier om bjørner som lever i skogen eller deres ideer om hvorfor himmelen er blå. Gjør det meste ut av sine fantastiske fantasi mens du kan.
 12. 12
  Lek med vann i vading bassenger, washtubs eller synker. Male med vann på fortauet, patio, gjerde eller hus. Gjør leirekaker eller sandslott. Bland en halv boks med maismel med en kopp vann for å lage en morsom cornstarch goo. Bruk trakter, skjeer, kopper, øser, bøtter og flasker.
 13. 13
  Gjør finger jello, frosne bananer, frosne appelsinskiver eller easy "iskrem" smørbrød. Kombiner vanlig eller vanilje yoghurt med peanøttsmør til en god konsistens for spredning. Bland godt, fordelt mellom to Graham Cracker firkanter. Oppbevares i containere og fryse.
 14. 14
  Gi et barn en time av din tid for gratis moro. De vil holde deg opptatt og elske deg for det! Barn har en utrolig sinn for spill-de vil ha favoritter som de spiller når de kan, slik som spion dudes eller enhjørning ryttere. Hvis alt annet mislykkes dra på bjørnejakt.
 15. 15
  Tegn et bilde med barnet. Bytter legge en liten doodle til bildet. Sett mange biter av billige utskrift papir eller avis ned og fylle et stort, grunt brett med fargerike maling. De kan da "male" med sine hender, føtter eller andre deler av kroppen sin! hogge en potet i to, tørke den ut, deretter skjære figurer i den. Dyppe den i maling og splodge det på papiret for moro potet utskrift.

Tips

 • Gjøre det meste av denne tiden mens du kan. Snart vil de være tenåringer og vil ha andre, mer tiltalende folk til å tilbringe tid med. Når de er alle vokst opp og har flyttet hjemmefra du vil se tilbake på disse tider som er best.
 • Spør alltid hva barna ønsker å gjøre. Føle dem gjør ansvaret og være tålmodig. Under et forsøk på å underholde en gutt, vil ungen, på et tidspunkt, ønsker å se noe nytt eller være ansvarlig. Ofte endre faget og gjøre noe annerledes. Hvis en gutt er i dårlig humør, er at når du være ansvarlig.
 • Vær en god lytter til barnet.
 • Spør barnet hva reglene er til spill - de vil være oppfinnsomme, og dessuten er det lettere for deg å lære sine regler enn vice versa.
 • Kle seg spille spill.

Advarsler

 • Opprettholde et stabilt nivå av autoritet hvis du er den eneste voksne i gruppen. Ha det gøy, men hvis du lar dem komme unna med små ting, de er mindre tilbøyelige til å respektere din autoritet når det er viktig.
 • Barn er ofte selvsentrerte i reneste definisjon av begrepet. Hver vil vise et arrangement helt og holdent basert på sine egne erfaringer med liten tanke til andres erfaringer. (Vi lærer at senere i livet.) Det er ikke det at de er egoistiske, de bare skrånende innlevelse. De faktisk ikke forstår at andre mennesker har de samme tanker og følelser som dem. Med det i tankene gi hvert barn lik oppmerksomhet så alle tar bort den samme opplevelsen. Ikke la en føle seg utelatt.