Wkino

Hvordan lage billige hjemmelagde bryllupsinvitasjoner

Vil du spare penger på bryllup invitasjoner og har fortsatt nydelig inviterer som vil imponere alle som mottar en? Av kurset du vil! Hvorfor ikke lage dem selv? Du er sannsynligvis tenker at du ikke har noen ide om hvordan å lage billige hjemmelagde bryllupsinvitasjoner. Det er ikke vanskelig, sparer du ganske mye penger og kan bli mye moro.

Trinn

Hvordan lage billige hjemmelagde bryllupsinvitasjoner. Bestemme graden av formalitet bryllupet vil ha.
Hvordan lage billige hjemmelagde bryllupsinvitasjoner. Bestemme graden av formalitet bryllupet vil ha.

Lage dine egne bryllupsinvitasjoner

 1. 1
  Bestemme graden av formalitet bryllupet vil ha. Dette vil ha en effekt på design og ordlyden valg.
 2. 2
  Surf på nettet, på jakt etter, gjør det selv bryllup invitasjon ideer. Mange nettsteder tilbyr gratis maler med eller uten design og ordlyden vareprøver. De lar deg laste ned maler å bruke som den er eller tilpasse etter behov. Noen steder bare tillater deg å laste ned gratis maler hvis du kjøper ditt bryllup stasjonære fra dem.
 3. 3
  Bestem på design, eller grafisk bilde og ordlyden som du vil bruke.
 4. 4
  Plukk en skrift som går med tema og stil på invitasjonene.
 5. 5
  Kjøp ditt bryllup invitasjon skrivesaker, herunder kort for eventuelle vedlegg, for eksempel RSVP er, takkekort og programmer. Det kan være lurt å bruke skrivesaker blanks som er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, kjøpe noen ekstra i tilfelle av en utskrift uhell, for eksempel en blekk smøre eller papirstopp.
 6. 6
  Kjøpe ekstra blekkpatroner, slik at du ikke går tom i midten av dette viktige prosjektet.
 7. 7
  Planlegg en ettermiddag eller kveld for å lage invitasjoner og deretter skrive dem ut. Det hele bør ikke ta mer enn et par timer å fullføre.
 8. 8
  Før fortelle at skriveren skal begynne å lage X antall kopier, skrive ut ett eksemplar av hver brikke på vanlig papir kuttet til størrelsen på skrivesaker, for å sørge for at alt er foret opp på riktig måte, og å se etter skrivefeil.
 9. 9
  Kontroller at skriveren du planlegger å bruke tilpasser seg ulike størrelser på din stasjonære.
 10. 10
  Verve familie og venner med fin håndskrift for å hjelpe deg å løse dine invitasjoner.
 11. 11
  Ha det gøy mens du lære å lage billige hjemmelagde bryllupsinvitasjoner.
 12. 12
  Hvis du skriver ut på pergament eller annet spesialpapir og synes det er flekker, kan du google "den perfekte utskrift posen" - ved scraperfect.
 13. 13
  Ferdige.

Tips

 • Hvor finner ordlyden eksempler? Hva med å bruke et sitat fra din favoritt kjærlighetssang eller dikt eller Bibelen. Vi håper disse tipsene om hvordan du kan lage billige hjemmelagde bryllup invitasjoner, har inspirert deg til å gi det et forsøk.
 • Disney bryllup er også svært populært, og du kan laste ned gratis utklipp av Askepott og Prince Charming å bruke på invitasjoner, samt andre Disney ikoner som Lady og Landstrykeren.
 • Mange par velger å ære sine religiøse eller etniske røtter, for eksempel kan en Celtic Cross bli valgt av en irsk katolsk par, og en Star of David eller et sammenrullet Torah bla av en jødisk par. En innfødt europeisk bruden og brudgommen kan bruke en drøm catcher på deres. Vurdere å hedre din arv på denne spesielle dagen. Bilder av landemerker fra din forfedres hjemland, også gjøre flotte bilder for bryllupsinvitasjoner.
 • Føler du deg overveldet av å prøve å velge et design for invitasjoner? Hva er ditt tema? Hvis du har en destinasjon bryllup bruk utklipp, bilder eller originale kunstverk som representerer din destinasjon, for eksempel en strand scene, flip flops, palmer, solnedganger, eller fjell.
 • Her er noen design ideer, som du kanskje ønsker å bruke på invitasjoner. For et vestlig bryllup en WANTED plakat er i dag svært populær. Cowboy boots og hatter blir ofte sett på vestlige invitasjoner. Par ofte bruke fonter som ser ut som tømmerstokker eller tau på denne type invitasjoner.