Wkino

Hvordan hjelpe din datter komme over et dårlig breakup

Bryte opp er vanskelig å gjøre til enhver alder, men for ungdom kan det bli enda vanskeligere. Med sosialt press og ikke ønsker å se "nerdete" for å være singel, tenåringsjenter kan bli ødelagt av en breakup. Som kjærlige foreldre, har du sannsynligvis ønsker å hjelpe din datter komme over dette, for hennes skyld, så vel som deg (du sannsynligvis ikke kan ta mange flere dager med endeløse tårer!). Dette er et følsomt tema for folk flest, så trå forsiktig.

Trinn

Hvordan hjelpe din datter komme over et dårlig breakup. Oppdag årsaken til bruddet.
Hvordan hjelpe din datter komme over et dårlig breakup. Oppdag årsaken til bruddet.
 1. 1
  Oppdag årsaken til bruddet. Tross alt, ville det være en skam å avslutte et positivt forhold over en enkel misforståelse? Dette gjøres best ved å lytte til hva din datter har å si og gi tilbakemeldinger.
 2. 2
  Sitte henne ned og snakke med henne. Spør henne hva hun føler og hvorfor hun gråter. Hvis du vil kan du kompliment henne, men aldri overdrive. Hun vil ikke like det, og dermed kan få mer irritert.
 3. 3
  Dersom forholdet kan lagres (i. E. Problemet var en misforståelser), ikke løser problemet for datteren din. Tenåringer hater noe mer enn når en forelder griper inn, og de må lære å sortere ut problemene av seg selv. I stedet, snakke det over med henne. Hjelpe henne utforske de forskjellige alternativene at situasjonen gir.
 4. 4
  La henne vite at det er mange gutter der ute som ville elske å date henne. Fortell henne at hun er vakker og enhver gutt vil ønske henne og fortelle henne om å vente og se.
 5. 5
  Sørg for at hun vet at du elsker henne og at du alltid vil være der for å hjelpe henne, uansett problemet: gutter, skole eller kjærester.
 6. 6
  Være tilgjengelig for å lytte på måter som ikke gjør henne føler du ønsker å kontrollere sine følelser. Du vet når hun er mest sannsynlig å snakke - først i morgen? i bilen? før sengetid? - Så sørg for at du er rundt da og tilgjengelig for å lytte.
 7. 7
  Aldri trøste henne mer enn to ganger (hvis hun ikke gråter og alle). Prøv å få henne til å glemme breakup henne.
 8. 8
  Fortell noen positive ting om henne og negative ting om eksen.
 9. 9
  Gå ut på shopping, mat osv.. Ha det gøy.
 10. 10
  Foreslå noen overnattinger med venninnene.
 11. 11
  Fortell henne om din første bruddet og hvordan du helbredet. Hun vil føle seg bedre og vil få mot til å overvinne sin bruddet.

Tips

 • Gå for jogging og trening med henne.
 • Ha det gøy.
 • Fortell henne at etter hvert mørke natten er det en lys morgen. Glem fortiden og starte et nytt liv.
 • Komme over et forhold er sikker på å ta tid.
 • Sørg for at hun vet at du bryr deg. Dette er en meget følsom emne, så vis vare og forståelse til enhver tid.
 • Gjør elsker henne selv. Fortell henne at hun er hennes beste venn og hvorfor trenger en kjæreste eller noe når det er så mange mennesker som faktisk bryr seg om henne, og hun kan elske dem tilbake.
 • Foreslå henne til å gjøre litt yoga og du også bli med henne.
 • Ta henne shopping, få neglene gjort, ta henne med til en frisørsalong. Få henne til å føle godt om seg selv. Men også huske å snakke med henne om noe.
 • Få henne til å snakke med noen mennesker som har gått gjennom dette stadiet. La henne vite at hun ikke er den eneste personen som har gått gjennom tøffe tider.

Advarsler

 • Ikke bend. Hvis du vet at du datter er ubehagelig å snakke med deg om dette, back off litt. Hun kan åpne opp for deg snart. Hvis ikke, la henne lære henne leksjon i sin egen måte. HUN VIL LÆRE!
 • Hvis hun ikke er i humør til å gjøre noe ikke presse henne.
 • Rope, skrike, kaste ting, gråter normal. Tillate henne å la sitt sinne ut, men kontrollere henne hvis hun forårsake noen alvorlige skader.
 • Mange tenåringer spiser ikke mat under dette. Gjør hennes favoritt mat og insisterer har hun noen.
 • Hun kan rope og banne på deg. Ikke ta dette til hjertet! Hun er bare la ut sitt sinne.
 • Ta henne til en rådgiver hvis noe kommer ut av hånden.
 • Vær tålmodig.