Wkino

Hvordan håndtere tenåringer som enslig forsørger


Single foreldre er tøff, men enslige foreldre til tenåringer har mye mer å tenke på. Uavhengighet, ærlighet og tillit er enda større utfordringer i en enslig forsørger-ungdoms forhold. Følgende forslag er laget for å gjøre din reise gjennom single foreldre med tenåringer litt enklere.

Trinn

Hvordan håndtere tenåringer som enslig forsørger. Engasjere noen støtte nettverk, venner eller familie du kan ha.
Hvordan håndtere tenåringer som enslig forsørger. Engasjere noen støtte nettverk, venner eller familie du kan ha.
 1. 1
  Engasjere noen støtte nettverk, venner eller familie du kan ha. Først, hvis du kjenner og stoler på foreldrene til ditt barns venner, be dem om hjelp. Det betyr ikke at du forventer at de skal ta på dine foreldres ansvar, men for å hjelpe deg med å oppfylle dem bedre. For eksempel, hvis du må jobbe sent, kan de enige om å mate barnet middag og gi dem et trygt miljø å gjøre lekser. Du kan plukke barnet opp på vei hjem og gjengjelde tjenesten til disse foreldrene ved å ha barnet sitt overnatte på huset ditt på en helg når de ønsker å gå ut og trenger å vite hvor deres barn er og hva de gjør.
 2. 2
  Spør søstre, brødre og besteforeldre til å ringe og sjekke inn på barnet hvis hun er alene hjemme. Uten avhør barnet, be dem om å spørre tilfeldig hva de gjør, om de har spist, og hvis lekser er gjort. Studier viser at selv latchkey barn uten foreldrenes tilsyn gjør det bedre på skolen og sosialt hvis de vet at det er noen kontroll på dem - noen som bryr seg. En tilfeldig besøk i løpet av ettermiddagen eller kvelden som din bror svinger hjem fra jobb er ikke en dårlig idé heller. "Jeg er bare innom for å slippe noe av for faren din". Du kan komme opp med noe.
 3. 3
  Snakk med barnet om det faktum at du ikke kan være der hele tiden og la dem vite hva du forventer. Grunnregler er viktige. Leksene er gjort først før de spiller dataspill, etc. Lås ned farlige nettsteder på datamaskinen. Hvis barnet ditt er mer datakyndige enn du er - få en datakyndige person på jobb for å lære deg hvordan du kan kontrollere og overvåke ditt barns surfing historie slik at du kan se hvor de går på internett. Igjen, la barnet få vite dine forventninger.
 4. 4
  Gi barnet oppgaver å gjøre for å tjene penger eller å tjene favoriserer (som å gå ut med venner på en lørdag kveld) for å holde dem opptatt mens du er borte. Klesvask, støvsuging, går tur med hunden, lage middag, uansett hva du trenger gjort. Husk at du er et team!
 5. 5
  Kjenn ditt barns venner. Etter hvert som barnet modnes, er de utsatt for flere mennesker og vennekretsen kan endre seg fra da de var på barneskolen eller ungdomsskolen. Bli kjent med disse barna, og hvis du har en bekymring om deres innflytelse, se ting veldig nøye og gjør et trekk hvis du må.
 6. 6
  Lytt og ta hensyn til dine tenåringer. Vet hva klassene de tar, som lærere de liker, hvilke band de liker, som er deres favorittlag. Prøv å forholde seg til barna uten forelese dem. Tenåringer ønsker uavhengighet, men de liker det når foreldrene har en anelse om hva som er viktig for dem.
 7. 7
  Fremfor alt, få tid til å snakke med barnet ditt, og gjøre ting sammen når du er hjemme. Ikke bare sitte foran TV-en. Gå til en film. Dra på shopping. Ta ham ut til lunsj og snakke. Still spørsmål forsiktig, og ikke kreve opplysninger, men finne ut hva de er interessert i nå som de vokser og modnes. Hold kontakten. Ring fra jobben for å chatte på en pause. La notater. Planlegg spesielle middager eller utflukter for å gjøre ting dere begge enjoy.if du har kjenner en som du kan stole på å hjelpe når du føler deg ute av stand til å takle snakke med noen offisielle, men alltid huske på at du sannsynligvis å snakke med noen som ikke har vært i den posisjonen du er i. Noen ganger kan det føles som stanger hodet mot en murvegg forklare situasjonen din, men være vedvarende.

Tips

 • Det største problemet en enslig forsørger har er å finne tid til å gjøre alt som må gjøres. Men, hvis du blir borte fra barnet ditt i løpet av disse kritiske årene, vil du ha et problem. Tenåringer har en naturlig tendens til å flaske opp følelser og slutter å kommunisere som de sliter med nye følelser og begynner å innse at du ikke "vet alt" som forelder.
 • Prøv å ikke over-forelder. Hvis du er stadig å komme i veien for ditt barns liv, vil de ikke handle det samme.