Wkino

Hvordan å stoppe hunden fra å kjøre ut av bakgården

De fleste hunder elsker å løpe og leke i bakgården. Men hvis hunden ikke vet å bo i gården, kan spilletid fort bli en skremmende ildprøve. Her er hvordan du kan holde hunden trygt i gården og ut av veien.

Trinn

Hvordan å stoppe hunden fra å kjøre ut av bakgården. Lære hunden din å komme når kalt "Come" er ganske muligens den viktigste kommandoen hunden din noen gang vil lære.
Hvordan å stoppe hunden fra å kjøre ut av bakgården. Lære hunden din å komme når kalt "Come" er ganske muligens den viktigste kommandoen hunden din noen gang vil lære.
 1. 1
  Lære hunden din å komme når kalt "Come" er ganske muligens den viktigste kommandoen hunden din noen gang vil lære. En hund som kommer når du ringer er mye lettere å holde seg unna trøbbel. Andre kommandoer, slik som "sitt", "ned" og "stay" kan også stoppe en potensiell løpsk. Ikke kall hunden din med ordet "komme" når du planlegger å gjøre noe hunden din ikke liker. I stedet, gå til hunden din og knipse et bånd på kragen sin og føre hunden din til plasseringen.
 2. 2
  Tren hunden din. Hvis hunden din ikke kan være klarert for å bo i gården, må du gå ham eller henne for trening. Selv når hunden ikke lære å bo i gården, turer er en god idé. De tillater deg å tilbringe tid med hunden din, gi deg en mulighet til å jobbe med kommandoer i et skiftende miljø, og hjelpe hunden bruke energi som ellers brukes rømmer fra verftet.
 3. 3
  Spay eller kastrere hunden din. Hunder som har blitt fikset er generelt mindre tilbøyelig til å streife eller tiltrekke seg oppmerksomhet fra andre hunder. En uendret hund bør ikke være tillatt ut uten tilsyn.
 4. 4
  Begrens og overvåke hunden din. En solid gjerde kan være en stor hjelp med å avslutte hundens flukt forsøk. Sørg for at den er høy nok til å hindre hunden fra å hoppe over den. Holde den i god stand og lappe noen hull hunden din kan slippe gjennom. Sement blokker langs bunnen av gjerdet kan bidra til å motvirke diggers. Dersom et gjerde ikke er mulig, kan du sette hunden på en lang bånd festet til en solid gjenstand. Sørg for at du eller noen i familien vår er å føre tilsyn med hunden i gården, i hvert fall inntil du er sikker på at hunden ikke vil løpe vekk.
 5. 5
  Arbeid med hunden din. Til syvende og sist er det din jobb å gjøre hunden forstår hva som er tillatt og hva som er galt. Gå ut i hagen med hunden din. Hvis hunden din er fortsatt ikke helt pålitelig med kommandoer, sette hunden på en lang bånd. La hunden løpe og vandre rundt. Når hunden nærmer seg gjerdet eller grensen av tunet, kalle hunden tilbake til deg. Når hunden kommer, gi overstrømmende ros. Gjenta dette om og om igjen. Gradvis, hunden din vil bli trett av å bli kalt tilbake og lære ikke å gå i nærheten av grensene for din hage.
 6. 6
  Lek med hunden din. Ofte er hundene kjøre ut av gården fordi de mener noe utenfor verftet mer interessant. Hvis du gjør verftet et morsomt sted å være, vil hunden være mindre sannsynlighet for å forlate den. Spille spill som hunden din har. Arbeidet med lydighet ferdigheter og gi tilfeldige, smakfulle belønninger. Gi hunden leker å tygge når du ikke aktivt å spille med ham eller henne.
 7. 7
  Unngå repriser. Bakgårder er ofte kjedelig. Ta hunden på en lang bånd til en park, kjøre til et åpent jorde og la henne utforske på en 50 'bånd, eller besøke en hund park. En hund som går bort er ofte en kjedelig hund.

Tips

 • En usynlig gjerde kan være et effektivt redskap for å holde hunden i gården. Men det er negative. Du er fortsatt behov for å trene hunden din til ikke å gå i nærheten av grensemerker. Ganske enkelt å sette opp gjerdet og la hunden løs vil ikke fungere. Slike gjerder kan også slutte å virke eller funksjonsfeil, forårsaker hunden å motta støt når hunden er ikke i nærheten av grensene. Gjør din forskning og vurdere det usynlige gjerdet bare som en siste utvei. Usynlige gjerder ikke holde mennesker, andre dyr eller dyr ut av din hage. En hund iført et sjokk krage vil bli sjokkert hvis den går gjennom gjerdet, og vil også bli sjokkert når den prøver å gå tilbake til din hage. Usynlige gjerder fungerer best når et menneske skal bo i gården med hunden, og vil bringe hunden tilbake inn i hjemmet når mennesket går på innsiden.

Advarsler

 • Aldri riktig, kjefte på, straffe, riste, såret eller på annen måte gjøre noe ubehagelig til en hund som har kommet til deg, eller lar deg fange henne, eller la en annen person fange henne. Du holdning bør være "flink hund, vi er sammen igjen!" Belønne hunden for å være ved siden av deg. Gi svært smakfulle godbiter, satte henne i bånd og gå en god tur, eller ta en hyggelig biltur.
 • Aldri skade din hund eller misbruke den måten! Dette vil bare skape frykt mellom dere. For å opprettholde et godt forhold du må være omsorgsfull og la hunden stoler på deg!