Wkino

Hvordan å stille en bjeffende hund

Hunder naturlig liker å bruke sin stemme til å uttrykke begeistring, avverge fare og varsle folk til deres behov. Uopphørlig barking kan være irriterende eller rett og slett urovekkende, men om hunden er din eller din nærmeste nabo er. Les videre for effektive og humane måter å stille en bjeffende hund.

Trinn

Hvordan å stille en bjeffende hund. Slutte å trene hunden å bjeffe.
Hvordan å stille en bjeffende hund. Slutte å trene hunden å bjeffe.

Trene en hund til å slutte å bjeffe

 1. 1
  Slutte å trene hunden å bjeffe. Mange mennesker uforvarende trene sine hunder å bjeffe mer mens de prøver å få dem til å være stille. Når du svarer på en bjeffende hund ved å få oppskjørtet og roping på ham til å stoppe, mener hunden du bjeffer sammen med ham. Gi ham den oppmerksomheten hver gang han bjeffer er en sikker måte å holde ham yapping. Det kan være vanskelig å gjøre, men ignorerer hundens bjeffing er det første skrittet for å quieting ham.
  • Det er også lett å komme inn i vanen med å gi hunden en godbit når han bjeffer, spesielt hvis en gjest kommer på døren din og du vil umiddelbart roe hunden. Treats er vant til å trene hunder til å sitte, opphold, og kommer, og hvis du gir en til hunden din når han bjeffer, du trener ham til å gjøre det også.
  • Det kan ta litt tid å untrain hunden din hvis du har vært å belønne ham for barking med oppmerksomhet og behandler. Hold bakken når han bjeffer, siden den minste reaksjon vil bli oppfattet som en belønning. Han kan ikke slutte å bjeffe helt - hunder bark for mange grunner, ikke bare for å få oppmerksomhet - men eliminere deg selv som en variabel kan i stor grad redusere hundens bjeffing.
 2. 2
  Tren hunden til å være stille. Nå som du vet hvordan du stopper å trene ham til å bjeffe, kan du lære hunden din å være stille på kommando. Trikset er å starte med å lære ham å "snakke". Si ordet "sier" på en måte som oppmuntrer ham til å bjeffe, deretter belønne ham med en godbit. Fortsette inntil han bjeffer på kommando når du sier "snakke". Nå øve kutte ham ut med ordet "stille" når han bjeffer. Belønne ham når han roer ned. Fortsett til han kan bjeffe og være rolig med bare et ord fra deg.
  • Igjen, ikke kjefte på hunden din, og absolutt ikke bruke fysisk straff under treningsøktene eller på noe annet tidspunkt. Hunder blir forvirret og redd når de er fysisk straffet, og det hjelper ikke dem å lære god oppførsel.
  • Øv på "stille" kommando når hunden bjeffer på et ekorn eller nabo, og sørg for å belønne ham når han roer ned. Til slutt bør du være i stand til å kontrollere hundens bjeffing på denne måten.

Fjerne variabler som forårsaker hunder å bjeffe

 1. 1
  Fastslå andre grunner hunden din bjeffer. Hunder naturlig bark for mange forskjellige grunner, og hvis du kan begrense dem ned vil du være i stand til å løse dem én etter én. Vær oppmerksom på hva som skjer i hundens miljø neste gang han begynner å bjeffe. Gjenkjenne disse vanlige årsaker til at hunder bark:
  • De bjeffe når de føler territorielle. Har hunden bjeffe når et ekorn eller mail carrier går gjennom hagen din, eller når noen kommer opp til døren og banker? Territorial bjeffing er et vanlig problem for hundeeiere.
  • De bjeffe når de er opphisset. Du kan ha små barn som liker å få hunden hisset opp, eller kanskje hunden din blir opphisset av synet av andre hunder vandre nedover gaten.
  • De bark når de er lei. Hunden din kan være bjeffer hvis han sitter alene i huset hele dagen, eller ikke får nok tid til å leke ute.
  • De bark når de er sultne eller ubehagelig. Hunden din kan ikke få nok å spise, eller kanskje han føler for varmt eller for kaldt.
 2. 2
  Adressere kilden til bjeffing. Når du begynner å legge merke til mønstre i hundens bjeffing oppførsel, kan du løse problemet som forårsaker ham til å lage så mye støy. Enkle løsninger er ofte de mest effektive. Prøv følgende strategier:
  • Lukke blinds eller nyanser om hunden din er territorielle. Hvis han har en tendens til å bjeffe hver gang han ser et ekorn løpe opp i treet utenfor, kan du eliminere denne forstyrrelsen ved å lukke persiennene slik at han ikke lenger merknader hva som skjer i gården. Du kan også holde ham i en del av huset uten store vinduer med utsikt over hagen eller gata.
  • Hold ham i et eget rom når du har gjester. I det øyeblikket han begynner å bjeffe, ta ham til en annen del av huset slik at han vil knytte dette skillet med bjeffing hans. Hissige hunder må lære at hvis de ikke oppfører seg når folk kommer over, vil de ikke komme til å bli med på moroa. Etter et par besøk han vil bli lei av å bo på soverommet og stille ned når folk kommer over.
  • La ham få rikelig med trening utendørs. Hvis hunden din bjeffer fordi han har energi til å brenne, begynne å gå ham oftere eller ta ham til hunden parken hver dag. Hvis han sitter sammen hele dagen mens du er på jobb, leie dog walker å ta ham ut.
  • Sørg for at han har nok mat og husly passer for været. Hunden bør få en stor bolle med mat per dag, eller beløpet som er angitt av dyrlegen. Ikke la ham ute i kulde eller varme for lenge. Hvis hunden din tilbringer mye tid ute, gjør at han har en hund ly som er godt isolert og et skyggefullt sted hvor han kan sitte å holde ut av solen.
 3. 3
  Ta hunden til veterinær. Noen ganger hunder bark fordi de er syke eller føler smerte. Hvis du ikke kan finne ut en annen grunn til at hunden din kan være bjeffer, ta ham med til veterinær for å få ham undersøkt for en mulig sykdom.

Håndteringen av naboens bjeffende hund

 1. 1
  Snakk med naboen din. Du bør ikke håndtere en nabo pet direkte, siden du kan virke støtende eller uhell bringe skade hunden. I stedet ringe eller annen måte komme i kontakt med naboen å høflig forklare problemet.
  • Motstå fristelsen til å forlate en rasende eller enda litt amper oppmerksom på naboens dør. Din nabo vil være mer mottagelig for å finne en løsning etter å ha høflig, ansikt-til-ansikt interaksjon eller en godmodig telefonsamtale.
  • Fortell din nabo om felles årsaker hunder bark og effektive metoder for quieting dem. Diskuter hvordan å trene en hund til å slutte å bjeffe på kommando.
  • Hvis du tror du vet hvorfor naboens hund bjeffer, foreslå en spesifikk løsning. Tilby å sende din nabo ressurser på hvordan å stoppe en hund fra Barking.
 2. 2
  Vurdere å involvere en utenforstående autoritet. Intervenere med din nestes virksomhet, selv på en høflig og vennlig måte, har fortsatt potensial til å gjøre naboen sint eller opprørt. Du må kanskje ta ytterligere tiltak hvis naboen nekter å treffe tiltak for å rette opp situasjonen.
  • Finn ut om ditt område har bjeffer lover og ringe 411 for å ha dem håndhevet. Dine naboer kan få et sitat eller en bot hvis de ikke adlyder lovene.
  • Hvis du frykter din nabos hund kan være i en fornærmende situasjon, ring dyrevelferd. Hunder bør ikke stå ute hele natten i kaldt, vått vær, og de bør aldri bli slått eller neglisjert eller annen grunn.
  • Hvis nabolaget har løshunder som bark gjennom natten, kaller dyrevelferd å sende noen til å plukke dem opp og ta dem til et krisesenter.

Tips

 • Husk at bjeffing er naturlig adferd for hunder. Ikke forvent at hunden skal være helt stille.

Advarsler

 • Påføre fysisk skade å disiplinere et kjæledyr er både grusom og kan gjøre dyret utad aggressive.