Wkino

Hvordan å stoppe hunden fra å tygge ting det bør ikke

Noen ganger når du først får en valp, vil han eller hun begynner å tygge på skoene dine for moro, komfort eller bare fordi de er der for en god tygge. Her er noen ideer om hvordan du kan unngå at det skjer.

Trinn

Hvordan å stoppe hunden fra å tygge ting det bør ikke. Sette skoene utenfor rekkevidde.
Hvordan å stoppe hunden fra å tygge ting det bør ikke. Sette skoene utenfor rekkevidde.
 1. 1
  Sette skoene utenfor rekkevidde. Prøv å holde skoene dine på et sted som er for høy for valpen å nå.
 2. 2
  Lag en disincentive. Kjøp en hund-avskrekkende spray fra en pålitelig dyrebutikk eller veterinær. En mulighet er bitter eple spray. Dette bærer en duft som folk vanligvis ikke legger merke til, men det disgusts hunder. Valpen kan prøve å tygge en sko, men vil ikke liker smaken og vil stoppe. Du kan kjøpe noen på en lokal dyrebutikk eller du kan bestille det på nettet (søk etter "bitter eple spray").
 3. 3
  Være konsistent med avskrekkende spray. Når spray duft fades off, spray litt mer på. Sørg for at du dekker alle deler av skoen, samt bunnen og innsiden. Til slutt, etter en stund for å holde dette opp, vil valpen miste sin tygge vane.
 4. 4
  Distrahere valpen. Når du legger merke til tygging, kan du ringe ham eller henne. Bølge rundt en alternativ leketøy, for eksempel en gummi-ben, en tygge tau eller andre fristende godbiter.
 5. 5
  Kjøp noen morsomme leker. Unn din nye valp til en kurv av morsomme leker som han eller hun kan fokusere på i stedet for sko.
 6. 6
  Kjøp noen tygge bein. Dyrebutikker selger spesielle bein for å tygge. Be om råd om hva som er egnet for en valp. La ham eller henne tygge på dette stedet.
 7. 7
  Gå for energi-busting turer. Ta valpen utendørs så ofte som mulig for løper og faller. Dette vil være den beste forstyrrende aktivitet er mulig og vil gå et stykke vei slitsom valp ut.

Tips

 • Hunder tygger som et læremiddel, de er medfødt programmert til å tygge. Godta dette og klarer det heller enn å bli frustrert om det.
 • Lære valpen hvilke leker og bein som er aktuelle for å tygge.

Advarsler

 • Belønne god oppførsel, men ikke straffe dårlig oppførsel, spesielt ikke med vold eller omsorgssvikt.
 • Sørg for å holde spray unna å peke på alles øyne. Ikke pust bitter eple eller lignende spray! Spray utenfor eller plassere artikkelen i en stor baggy, og spray inn i baggy. Dette vil også samle spray, slik at du kan riste andre elementer i posen, å belegge med bitter eple spray. Ikke spray inn i hundens ansikt eller munn. De fleste spray er alkoholfri, men de fortsatt kan være skadelig for valpens fordøyelsessystem.

Ting du trenger

 • Bitter Apple Spray eller annen spray (spør en veterinær for råd)
 • Tålmodighet
 • Utholdenhet
 • Alternative tygge rekvisita - leker og mat
 • Walks