Wkino

Hvordan å holde hunden fra å jage katter

Lære hunden å ikke jage katter kan virke mot naturen, men med riktig mengde tålmodighet kan du lære hunden din å kjempe mot trangen. Her er en Google guide til å holde hunden fra å jage katter.

Trinn

Hvordan å holde hunden fra å jage katter. Forstå hvorfor hunden jager etter katter.
Hvordan å holde hunden fra å jage katter. Forstå hvorfor hunden jager etter katter.
 1. 1
  Forstå hvorfor hunden jager etter katter. Hunder jager katter fordi, mens hund øyne ikke har så høyt utviklet farge og lys sensorer som vi gjør, men hunden øyne har bedre utviklet bevegelsessensorer. På grunn av dette, når en hund ser noe lite beveger seg raskt, blir hunden ekstremt spent. En hund vil også være å prøve å beskytte sitt land, som det ser katten invaderende (en hund land omfatter ikke nødvendigvis bare bakgården - det kan være halve nabolaget). Hunder er også rovdyr, og kan se katten som byttedyr, selv om hundene spiser sjelden katter.
 2. 2
  Få hunden vant til å være rundt katter. Start med å ta hunden inn i et rom (med et bånd på) der det er en katt. Pass også på at katten har en rømningsvei i tilfelle hunden ikke komme bort fra deg. La dem vokse komfortabel sammen.
 3. 3
  Holde ham tilbake med bånd når han forsøker å hoppe. Hvis hunden din allerede vet en annen kommando for å stoppe og returnere til deg, for eksempel "stop" eller "la det", bruker denne kommandoen.
 4. 4
  Prøv sprøyting ham i ansiktet med en plante spray flaske full av kaldt vann. Gjør dette bare hvis han ikke reagerer på stemmen din alene. Si "Nei!" igjen i øyeblikket spray deg seg. Dette bør få hans oppmerksomhet.
 5. 5
  Du må gjenta dette mer enn en gang for hunden å lære å dempe sin jakt instinkt. Hvis hunden fortsatt prøver å jage katten etter mange repetisjoner, må du kanskje oppsøke en trener eller delta lydighet klasser for å lære hunden din å være mer lydhør overfor deg.
 6. 6
  Hvis hunden ikke går etter katten en tredje gang, vil katten til slutt blir lei av det. Katter er rovdyr, ikke byttedyr og vil mest sannsynlig piske rundt og gi det mutt en god snert i snuten å huske.

Tips

 • Det beste er å lære hunden at det ikke betyr noe. Hvis de noen gang gjøre noe hjemme som er dårlig og ta deg dem i prosessen, sier "Nei!". Hvis du ikke fange dem, anser det som en erfaring (for deg), og være mer årvåken om å se dem i fremtiden. Å straffe en hund i ettertid vil ikke fungere, fordi hunden ikke forstår sammenhengen mellom en tidligere handling og nåværende straff.
 • ALDRI gi dyret bort på Craigslist eller dumpe hunden din. Det er ditt ansvar å ta vare på hunden din, uansett hva. Når du adoptere et dyr du har gjort til sitt livsverk. Hvis noen grunn du føler at du ikke er ansvarlig nok for en hund, må du søke en no kill ly eller rase spesifikk redning eller helligdom. Craigslist er full av dyremishandlere og hunden jagerfly, bør du aldri sette kjæledyret på det.
 • Et tips om kommandoer. Du trenger ikke å kjefte eller heve stemmen selv. Har du noen gang merke til når du hører "snap" av en hund mat kan som lokket spretter opp hvordan det blir hundene oppmerksomhet? Det er en konsekvent støy, og hunden vet hva det betyr. Det samme gjelder for verbale kommandoer. De bør være konsekvent og ikke trenger å bli skreket. Faktisk så du kan se med det eksempel på maten kan lokk, kan en kommando være alt du vil den skal være.
 • Lære hunden din på "la det" kommandoen. Begynn med en velsmakende godbit i hver hånd. Presentere en hånd til hunden. Som han prøver å få godbit, si "la det" igjen og igjen (ikke la hunden få godbiten) helt til han slutter å prøve å få det. Så snart han stanser, gi ham godbit fra den andre siden. Fortsette å øve til hunden stopper å gå for godbiten første gang du sier "la det". På dette punktet, begynne å trene med andre objekter (leker, steiner, blader, etc.). Når han er pålitelig med disse elementene, kan du begynne å praktisere la det med katten (eller andre små dyr som ekorn, fugler, etc.)

Advarsler

 • Ikke alle hunder kan lære å ikke jage dyr. Hvis hunden din har en sterk byttedyr stasjon, kan han alltid prøver å jage små dyr, uavhengig av hans intelligens eller ønske om å behage deg. For disse hundene, fokusere på å lære dem "la det" kommandoen, sørge for at de får mye mosjon hver dag, og holde dem i bånd når de er utendørs.
 • Ikke treffer hunden din, spesielt i ansiktet. Dette kan føre til at hunden din til å utvikle atferdsproblemer, som aggresjon og frykt. Hvis han allerede er aggressiv, dominant, eller gjenstand for frykt-biting, kan det provosere ham til å bite deg.
 • Du bør ikke bruke en kjede som i bånd, siden det kan alvorlig skade ditt kjæledyr. Hvis hunden din spiser myke bånd, spray bånd med Bitter Apple. Bitter Apple vil ikke skade din hund, men det smaker dårlig, forebygge uønsket tygge.