Wkino

Hvordan gjøre hunden stop sover i sengen din

Det kan ikke virke som en stor avtale på første til å la din søte lille valpen kose seg i sengen, men denne typen atferd fører ofte til andre atferdsproblemer. Ifølge eksperter, å la hunden sove i sengen din undergraver ditt lederskap i husholdningen. Les videre for tips og triks om hvordan å holde hunden ut av sengen din.

Trinn

Hvordan gjøre hunden stop sover i sengen din. Det er ille for de andre kjæledyr.
Hvordan gjøre hunden stop sover i sengen din. Det er ille for de andre kjæledyr.

Negative effekter av å la hunden sove i sengen din

 1. 1
  Det er ille for de andre kjæledyr. La ett kjæledyr sove i sengen din vil også ha en negativ effekt på andre dyr i husholdningen.
 2. 2
  Det gjør hunden sjefen. Hunden din vil synes at det er på samme nivå av myndighet som deg, eller at den har mer autoritet.
 3. 3
  Hunden din vil handle ut. Hunder som sover med sine eiere oppleve mer separasjonsangst og kan handle ut når du forlater huset ved å bjeffe, tygge på ting, eller markering av dens territorium.
 4. 4
  Det er skittent. Sover med hunden i sengen kan også ta i skitt, bakterier og andre uhygieniske partikler fra utendørs. Hvis du har allergi, slik at du kan hunden sove med du kan gjøre situasjonen verre.
 5. 5
  Hunden din kan få eiendomspronomen. Hvis du lar hunden sove i sengen din, kan det bli territorielle og ikke at noen andre i sengen. Det kan bli aggressiv mot din ektefelle eller partner.
 6. 6
  Det vil påvirke kvaliteten på søvn. Hunder kan bevege seg mye om natten, hindre deg fra å oppnå en dyp, uavbrutt søvn.

Etablering av hundens sovested

 1. 1
  Kjøpe en hund seng. For å holde hunden av sengen din, må du gi den et eget sted å sove. Ta hensyn til hundens sover stil, størrelse, og et budsjett når du kjøper en ny hund seng.
  • Ortopediske hund senger: Ortopedisk hund senger er som madrasser og gi ortopedisk støtte. De er best for eldre hunder og gir ekstra demping. De er også romslig, så hvis hunden din liker å spre ut med det sover, kan dette være et godt alternativ.
  • Donut (bolster) hund senger: Denne typen hund seng ser ut som det det høres ut som - det er en pute med en hevet side som gjør det ser ut som en smultring. Dette er bra for hunder som liker sikkerheten av å ha noe rundt dem når de sover.
  • Pute eller pute hund senger: Disse er enkle hund senger som er like store puter eller en pute. De er bra for hunder som liker å spre ut når de sover.
  • Oppvarmet hund senger: Hvis du bor i et kaldere klima eller har en gammel eller liten hund som ikke beholde kroppsvarmen godt, er et oppvarmet hund seng et godt alternativ å holde hunden varm.
 2. 2
  Sette hunden seng i en komfortabel hjørne av huset. Du ønsker ikke sengen for å være på et sted som hunden normalt unngår eller får altfor begeistret i (som på kjøkkenet, for eksempel). Du ønsker å skape et komfortabelt og avslappende miljø for hunden å sove i.
 3. 3
  Sett valpen i en kasse. Hvis du arbeider med en valp, kan det være lurt å plassere hunden seng i en kasse eller kennel. På den måten kan du potty trene valpen på samme tid og sørge for at det ikke har ulykker i hjemmet eller i sengen.

Undervisning god sengetid oppførsel

 1. 1
  Lede hunden til sin seng. Ved sengetid, vil du ønsker å sette hunden i bånd og lad ham til ny seng.
  • Ta det over forsiktig og ikke dra den til sengen. Du ønsker ikke at hunden skal begynne å ha negative assosiasjoner til sengen.
  • Når hunden din er på sengen, kommandere den til å sitte eller ligge.
  • Når det sitter eller ligger nede, sier, "seng!" og gi hunden en godbit.
  • Gjenta denne øvelsen for å bringe hunden til sengen sin igjen og igjen. Snart hunden vil assosiere ordet "seng!" med å gå til sengs sin og motta en godbit.

Disiplinere hunden din

Hvis hunden fortsetter å få på sengen, vil du trenger å disiplinere det og lære det at det ikke er lov å dele seng.

 1. 1
  Ta hunden inn på soverommet. Når hunden din er på soverommet, vil den prøve å få på sengen av gammel vane. Dette vil gi en mulighet for deg å refse hunden.
 2. 2
  Sett deg ned på sengen. Igjen, er du hevde ditt lederskap i husholdningen og hevdet sengen som din.
 3. 3
  Stoppe hunden fra å komme ned på sengen. Hver gang hunden din prøver å få på sengen, forteller det, "Nei" eller "Off"..
  • Hvis hunden fortsetter å hoppe på sengen og nekter å gå av, plukke den opp eller skyv det av sengen mens du sier "Nei" eller "Off".
  • Du kan også sprute hunden med en sprayflaske hver gang den hopper på sengen mens du sier "Nei" eller "Off". Du vil alltid gi den verbale kommandoen, men å holde treningen konsekvent.

Tips

 • Ikke disiplinere hunden ved å gjøre det gå til sengs sin i løpet av dagen. Dette vil gjøre hunden assosiere sengen med negative følelser.
 • Bare la hunden inn på soverommet når du inviterer det i. På den måten vet det at soverommet er din plass, og at den ikke kan ta over din seng eller sove plass.
 • Vask kjæledyret seng regelmessig slik at den har en behagelig, rent sted å sove.
 • Bruk behandler sparsomt når treningen. Du ønsker ikke å overfeed hunden din.
 • Hold noen favoritt leker eller en gjenstand som lukter deg på hundens seng. Dette vil hjelpe det roe seg ned og føle seg komfortabel i sin nye seng.
 • Hvis hunden din begynner å sutre eller gråte i løpet av natten, bør du ignorere det. Du ønsker ikke å forsterke ideen om at hunden kan få deg til den når den vil.

Ting du trenger

 • En hund seng
 • En sprayflaske (valgfritt)
 • En hundebånd
 • Treats