Wkino

Hvordan å holde hunden fra å spise kattens mat

Har du noen gang hatt katten din plage deg for mat fordi hunden holder spise kattemat så snart du er ferdig med å gi den til katten din? Her er noen måter å holde hunden din (e) bort fra kattens mat.

Trinn

Hvordan å holde hunden fra å spise kattens mat. Fange hunden spiser kattens mat og hyle grunnleggende kommandoen "dårlig".
Hvordan å holde hunden fra å spise kattens mat. Fange hunden spiser kattens mat og hyle grunnleggende kommandoen "dårlig".
 1. 1
  Fange hunden spiser kattens mat og hyle grunnleggende kommandoen "dårlig". En annen idé å bruke i forbindelse ville være å holde en sprayflaske lett tilgjengelig. En god skvett eller to bør være tilstrekkelig nok til å stoppe en hund i det spor. Pass på å bare bruke disse metodene umiddelbart som hunden er å stjele mat. Venter for lenge med å verbalt ydmyke hunden din vil bare forvirre ham mer, så han har sikkert allerede glemt forbrytelsen han har begått.
 2. 2
  Hvis du kan, flytte kattens mat til et sted som er lett for en katt å nå, men vanskelig for en hund. Gating av katten spise området (dvs. et vaskerom eller pantry) med en standard baby gate bør bidra til å holde hunden ut. Hvis katten kan hoppe høyt nok, kan det være lurt å sette maten på en høy hylle som hunden ikke kan nå, men katten kan.
 3. 3
  Mate både kjæledyr på samme tid hver dag, og sette bort både boller når du er ferdig. Få kjæledyrene på en tidsplan slik at de ikke søker mat på andre tidspunkter. Dette vil eliminere mye av irritasjonen av situasjonen. Men katter spiser sjelden mye på en gang, og foretrakk å spise et gjennomsnitt på tretten små måltider om dagen.
 4. 4
  Installer en innendørs trådløs pet gjerde. Når hunden nærmer seg kattemat, mottar den et sjokk advarsel.

Tips

 • Uansett hvordan du mate kjæledyr (gratis fôr eller på timeplanen), sørg for rent ferskvann er tilgjengelig til enhver tid. Kjæledyret ditt kan vente flere timer mellom måltidene, men trenger hyppige drikke vann i løpet av dagen.
 • Prøv å få en pappeske stor nok for katten mat bolle, med nok plass inne for katten. Skjær en åpning inn i siden av boksen er stor nok for katten å passe gjennom, men hvor hunden ikke kan nå bollen. (Dette kan ikke stoppe en hund som liker å makulere ting, men det er verdt et forsøk.)
 • Prøv å sette kattens mat på et høyt sted, som et spesielt område av disken, der katten kan hoppe til, men hunden din kan ikke nå.

Advarsler

 • Katten din kan bli veldig irriterende når det er tigge etter mat, men ikke slutte å mate det, husk at hunden kan fortsatt ta sin mat, og katten din ikke er noen feil... Det er bare sulten.
 • Ikke noen gang misbruke det fysisk på noen måte. En myk bop på rumpen eller nesen bør bare brukes som en siste utvei. Slående hunden er sjelden nødvendig. Noen ganger kan en hit eller streik kan forrykke en liten / middels hund leddene. Treffer vil bare gjøre for en forvirret, ulykkelig, og til slutt mer ulydig hund.