Wkino

Hvordan å reparere en gressklipper

Her er hvordan du tipse en gressklipper for inspeksjon og reparasjon.

Trinn

Hvordan å reparere en gressklipper. Ta ut tennpluggen ledningen fra tennpluggen og bevege seg bort fra topplokket.
Hvordan å reparere en gressklipper. Ta ut tennpluggen ledningen fra tennpluggen og bevege seg bort fra topplokket.
 1. 1
  Ta ut tennpluggen ledningen fra tennpluggen og bevege seg bort fra topplokket. Gjør alltid dette før du prøver noen reparasjoner til en gressklipper.
 2. 2
  Hvis gressklipperen er en "fire slag" klipperen (separat bensin og olje), tipset klipperen slik at tennpluggen peker mot himmelen. Aldri tippe det til siden slik at tennpluggen til bakken.
 3. 3
  Hvis gressklipperen er "to slag" (olje og bensin blandet) slå av bensinkranen. Du kan tipse en to takts gressklipper noen måte som er egnet for deg.
 4. 4
  For å endre et blad eller blad plate, er det ofte lettere å fjerne tennpluggen og mate en hyssing inn i topplokket til å "låse" stempelet mens du prøver å angre bladet bolt (er).
 5. 5
  Sjekk motorens "luftfilter" mens du gjør denne typen vedlikehold som en skitten eller tett luftfilter vil påvirke motorens ytelse og øker drivstofforbruket av gressklipperen din. Symptomer på en tett luftfilter inkluderer manglende evne til å starte, starter og raskt stoppe etter flere spytter, eller en svak tomgang. Du kan også se fet eller røykfylt eksos.
 6. 6
  Hvis klipperen er en "fire slag"-modellen, skifte olje minst en gang i året. Når den er veltet med tennpluggen i luften, er et godt tidspunkt å fjerne "olje fylle" pluggen og tapp oljen i en gammel iskrem beholder for gjenvinning.

det er ingen regel som passer alle for tipping to eller fire takts motorer. de fleste fire slag har en veivhuset vent på at ruter til luftfilteret boksen og vil helle eller siver olje i luftfilteret eller forgasseren halsen hvis de er tippet med tennpluggen som peker mot himmelen. praktisk talt alle to slag og fire takts gressklipper motorer har en dupp typen forgasser som kan lekke drivstoff hvis tippet i en bestemt posisjon i forhold til hvordan carb er plassert. de kan enten helle drivstoff inn i luftfilteret eller inn i forbrenningskammeret dersom inntaket ventilen er open.it er best å ikke tips, men hvis du gjør det du bør fjerne luftfilteret slik at det ikke blir mettet med olje eller gass og være forberedt på olje og eller bensin søl! de fleste gressklippere har nå et drivstoff linje mellom carb og tank, og det er en god idé å klemme dette på noen måte. små needlenose skrustikke kast med gummislange gled over hver kjeve fungerer fint, men bør klemme bare stramt nok til å stoppe drivstoff. selvfølgelig hvis tanken har en avstengningsventil bare lukke det. gammelt drivstoff er nummer én årsak til gressklippere ikke start etter vinterlagring. kjøre gressklipper i fem minutter hver to eller tre uker, og du vil spare deg mye sorg og penger kommer våren.

Tips

 • Drivstoff - Mulig drivstoffslangen eller forgasseren avbrudd
 • Hvis det hoster og spytter, det er et problem med en av de tre tingene motoren trenger for å kjøre
 • Hvis den smeller, kan det ha en løs blad.
 • Spark - Rengjør eller bytt tennpluggen / rense rotoren kontakter
 • Hvis klipperen ikke kjører, er en ny tennplugg ofte fikse!
 • Air - Et nytt luftfilter er ofte reparasjonen.
 • Hvis gressklipperen er veldig vanskelig å trekke for å starte den så må du rengjøre alle av gresset ut av bunnen av gressklipperen
 • hvis det ikke fungerer må du ta det med til en plen mester, slik at de kan se på det

Advarsler

 • Fjern alltid tennpluggen før du prøver noen reparasjoner på gressklipperen din.
 • Se opp for gamle blader når du endrer dem. De kan ha knivskarpe kanter.
 • Ta aldri på forbrenningsmotoren mens den er varm, Etter drift, kan noen komponenter nå temperaturer opp til 1200 grader Fahrenheit.

stramme eller løsne et blad bolt kan være farlig. Du kan skade deg selv. hvis du ikke stramme bladet sikkert nok motoren er sannsynlig å klippe sin svinghjulkilen så snart den prøver å kjøre. det vil umiddelbart stengt ned og vil ikke kjøre igjen før nøkkelen har blitt erstattet. her er et tips for å løsne eller stramme bolt, spesielt et blad bolt. ved hjelp av en skiftenøkkel, helst en som ikke er utlignet, plasserer BOX END skiftenøkkel holdent på bolten og slå den andre enden av skiftenøkkelen med en 16 til 24 oz hammer med gjentatte moderate slag. Dette har effekten av en luft-drevet skiftenøkkel. hvis du er fingernem nok og stole på din hammer mål, prøv å strekk eller preload skiftenøkkelen i den retningen du vil at den skal flytte før påfallende det som dette vil eliminere "sprette" og gjøre denne metoden mer effective.and ALLTID fjerne tennpluggen og fest den vekk fra pluggen før du forsøker å reparere noe på en gressklipper. Hvis du noen gang skulle føle en skarp motstand når du trekker i snoren og spesielt hvis det snapper håndtaket ut av hånden din, STOPP! Fjern tennpluggen og inspiser den. hvis det er vått da motoren har blitt oversvømmet på grunn av måten du tippet klipperen. med eventuell kontroll i av-posisjon, og tennpluggen sikret slik at det ikke kan muligens hoppe en gnist til metall, og etter å ha flyttet klipperen utendørs til et trygt område, sakte trekke starteren et par ganger for å "blåse" ut overflødig fuel.dry pluggen, installere det og prøve igjen for å starte klipperen. Hvis pluggen ikke ble felt, prøv å stramme bladet, som alltid med tennpluggen føre fjernet og sikret unna pluggen. Hvis du fortsatt føler en skarp rebound eller håndtak napp (og dette kan skade deg) så du nesten helt sikkert ha en skåret svinghjulkilen.

Ting du trenger

 • Pluggnøkkel (pipenøkkel). Vanligvis en 14, 15 eller 17 mm (vanligvis 9/16 "i Nord-Europa) fastnøkkel for blad bolter / muttere. 8 mm eller 5/16" uttak for luftfilter 'nøtt'. 600 ml (en imperial pint eller 20 US fl oz) SAE-30 olje for den gjennomsnittlige klipperen motor oljeskift. (4-6 Hp).

Relaterte eksterne how-to sider