Wkino

Hvordan fjerne hvite grubs fra plener


Hvite grubs er larvene av ulike biller som lever av den fibrøse røtter av torv gress. Tygge bort vil føre til at gresset til Wilt og blir brune. De er noen av de vanskeligste plenen skadedyr å håndtere.

Trinn

Hvordan fjerne hvite grubs fra plener. Vann dypt en gang i uken.
Hvordan fjerne hvite grubs fra plener. Vann dypt en gang i uken.
 1. 1
  Holde plenen sunt. Dette er den beste avskrekkende mot hvite grubs. Dette betyr gjødsling det regelmessig, bioklipp plenen, ikke klippe det for kort og foretrakk tørke tolerant arter når du bor i tørre forhold.
 2. 2
  Lufte godt. Biller er mye mer glad i komprimert jord for å legge eggene sine; forstyrret jord er mindre sannsynlighet for å tiltrekke seg dem.
 3. 3
  Vann dypt en gang i uken. Vann til en dybde på 2,5 cm / 1 tomme bløtlegging. Dette sikrer helse og styrke på plenen din.
 4. 4
  Se etter tegn på hvit grub angrep. Som grubs spiser gressrøttene, slår gresset brunt og wilts. Gresslette vil bli myk og svampete og det vil være lett å løfte tilbake torv, som du bør gjøre for å se tilstedeværelsen av grubs. Andre dyr som fugler og stinkdyr vil trolig bli tiltrukket av plenen og vil skade torv løfte det å få på grubs. Det er viktig å forsøke og bestemme arten av larvene, som forskjellige behandlinger gir forskjellige nivåer av effektivitet avhengig av tilskruing type.
 5. 5
  Bruk melkeaktig spore. Dette er en naturlig løsning i granulær form. Spre granulater rundt plenen. Sporene i granulatene angripe larvene og drepe dem. Den gjenværende effekten varer i mange år. Merk imidlertid at denne sykdommen bare påvirker japanske bille grubs og ikke som effektive på andre typer grubs.
 6. 6
  Bruk nematoder. Disse kan brukes på visse Grub arter. Følg instruksjonene på etiketten når du søker. Insect kveis trenger forsiktig håndtering og rask bruk som de er levende vesener. Noen er mer effektive enn andre, gjøre research før du kjøper.
 7. 7
  Bruk "pigger av død". Denne metoder er en av mine favoritter fordi det er så enkelt å gjøre og bra for miljøet. Alt du trenger å gjøre er å bruke plenlufter sko (som egentlig ikke fungerer for lufting plenen) og gå over plenen fire eller fem ganger. Aerator sko har små pigger som er 2 inches lang og omtrent halvparten av en tomme fra hverandre. Siden de fleste av dine grubs tendens til å leve 1/2 tommer til 2,5 inches under overflaten av jord og spiser røttene ute på gress din, gå over plenen er en god måte å kontrollere befolkningen. Disse toppene er trygt å bruke rundt kjæledyr, og det beste er at du ikke trenger å bruke noen plantevernmidler for å bli kvitt den grubs.
 8. 8
  Forsøk med en blanding av diatoméjord blandes med såpepulver med en hastighet på 6 til 9 kg pr 100 m2. Alternativt bruke en spiseskje pyrethrum oppløst i 4 l vann. Spre det ene av disse blandinger over det infiserte området av plenen.
 9. 9
  Hjelp plenen motstå kulden. Påfør en kalium rik gjødsel som for eksempel tang over plenen i løpet av høsten / høst. Dette vil bidra til å holde plenen sterk og sunt for de varmere årstider.
 10. 10
  Bruk kommersielt produsert kjemiske formler. Spør på ditt lokale hagesenter for råd om hva som er tilgjengelig. Dette er ikke anbefalt om, som bruk av kjemikalier har omfattende konsekvenser for sunt liv i plenen, omgir sin og på dine barn, familie og kjæledyr.

Tips

 • Hvis du vokser poteter og gulrøtter, kan hvite grubs ofte bli funnet fôring på disse også.

Ting du trenger

 • Kunnskap om hvit grub angrep og type hvite grub
 • Passende respons elementer som er nevnt i artikkel
 • Gjødsel og gjødsel for en sunn plen