Wkino

Hvordan å stoppe en hund fra å hoppe

En entusiastisk hilsen fra hunden din kan være smigrende. Men for mye entusiasme kan skremme noen mennesker eller rote opp et fint antrekk akkurat som du er på vei ut. Eiere og tilreisende hater det når hunden uventet hopper opp på deg, banke deg ned, får du skitne eller søl pakkene dine. Her er hvordan å stoppe uønsket hopping.

Trinn

Hvordan å stoppe en hund fra å hoppe. Når hundens føtter først forlater bakken, raskt slå tilbake på hunden.
Hvordan å stoppe en hund fra å hoppe. Når hundens føtter først forlater bakken, raskt slå tilbake på hunden.

Ignorer metode

 1. 1
  Når hundens føtter først forlater bakken, raskt slå tilbake på hunden. (Merk: dette kan oppmuntre hopping i visse hunder)
 2. 2
  Som hundepoter på ryggen eller beina, ignorere det helt. Ikke engang se på det. Hvis det sirkler rundt foran deg og hopper opp igjen, snu ryggen igjen.
 3. 3
  Fortsett å gjøre dette før hunden velger en mer ønskelig atferd, som å sitte, stå stille, eller til og med snu å forlate. Den øyeblikkelige dette skjer, må du slå din oppmerksomhet til hunden og ros og pet dem.
 4. 4
  Hvis oppmerksomheten fører hunden til å stoppe ønsket atferd og begynner å hoppe igjen, straks trekke oppmerksomheten din og snu ryggen igjen.
 5. 5
  Fortsett denne syklusen før hunden er rolig og ikke lenger hoppe. Denne metoden er basert på ideen om at enhver form for oppmerksomhet, selv negativ oppmerksomhet, forsterker at hopping på deg får din oppmerksomhet. Derfor, for å å få hunden stoppe, lære dem at hopping på deg IKKE få din oppmerksomhet.

Stopp-metode

 1. 1
  Når hunden begynner å hoppe opp, strekker ut åpen hånd og når de hopper opp skyve åpen hånd nedover mot sin nese / ansikt, mens på samme tid presser dem ned mot bakken og ledet "ned". Hundens nese er følsom og etter å ha gjentatt denne metoden flere ganger, vil de ikke ønsker å bli skjøvet ned av sin nese / ansikt med åpen hånd. Denne metoden er vellykket, hvis du konsekvent gjør dette hver gang de hopper opp.

Sitt metode

 1. 1
  Lære hunden hvordan å sitte hvis du ikke allerede har. Dette vil gi hunden en erstatning problemet for hilsenen du.
 2. 2
  Når du forlater eller kommer tilbake til huset ditt (eller når det er at hunden vanligvis hopper på deg), gi "sitt" kommandoen før hunden begynner å hoppe.
  • Hvis hunden sitter, prise ham. Gi ham masse klapp og fortelle ham hvor god han er.
  • Hvis hunden ignorerer deg, og fortsatt kommer til å hoppe på deg, gjør du ett av følgende, følge en av de andre metodene nevnt i denne artikkelen før du går videre til neste trinn.
 3. 3
  Når du har stoppet hunden fra å hoppe på deg, gjenta "sitt" kommando hvis det er nødvendig. Ros hunden når han sitter.
 4. 4
  Hold gjør dette hver gang hunden begynner å hoppe på deg. Etter hvert vil hunden lære at han skal sitte hvis han ønsker at du skal hilse på ham.

Leash metode

 1. 1
  Sett en krage med bånd festet til hunden din.
 2. 2
  Når han hopper på deg, fortell ham i en semi fast stemme "nei" ikke være for hardt fordi du har latt ham gjøre det i lang tid, og han vil lure på hvorfor du plutselig så sint.
 3. 3
  Med seg mot deg på føttene, steg på bånd og holde foten på den. Neste gang han hopper, vil han få bare inches av bakken.
 4. 4
  Gi hunden en godbit og si "god gutt" (eller jente). Du må kanskje gjenta dette for et par dager.

Tips

 • Sørg for at hunden er å få en konsistent budskap. Hvis du prøver å lære hunden til ikke å hoppe på deg, men noen i familien din, en av dine venner, eller noen andre som kommer inn i huset ditt gir ham ros og oppmerksomhet for å hoppe opp, vil hunden aldri lære å sitte høflig for å få det som han vil. Sørg for at alle som kommer inn i huset ditt vet at hunden er ikke å bli anerkjent før han sitter rolig.
 • Hold på livet og røren lav nøkkel. Hvis du gjør et stort oppstyr hver gang du går inn eller forlate huset, er hunden din mer sannsynlig å bli opphisset og begynner å hoppe. Prøv å ignorere hunden i 5 minutter når du kommer hjem. Som tar spenningen ut av din ankomst.
 • I tillegg til å finne hvilken metode som fungerer for deg, finne ut hvilken som fungerer best for hunden din. Hver hund er forskjellig og har ulike motivasjoner. For eksempel kan noen hunder tror "Holding Paws"-metoden er et morsomt spill, og en god måte å få deg til å gi dem fysisk oppmerksomhet. Hvis treningen virker ineffektivt etter en periode med konsistent arbeid, prøve noe nytt.
 • Som et alternativ eller i tillegg til fremgangsmåten ovenfor, kasse trene hunden din. Hvis hunden din er kasse trent. Du kan bare sende ham til kasse når du forlater og la ham ut når du kommer tilbake.
 • Som i alle dyr trening, er det mange måter som vil oppnå det ønskede resultat. Du bør undersøke alle foreslåtte metoder og plukke en som mest passer inn med din trening filosofi, uten å skade hunden-behandleren forhold slik du ser det. Noen hund trening diett vil bli mer vellykket dersom hund og fører har et sterkt forhold.

Advarsler

 • Aldri truffet din hund eller bruke annen krenkende oppførsel å gjøre ham slutte å hoppe på deg. Husk at hunden din er mest sannsynlig hoppe opp for å hilse på deg fordi han er glad for å se deg. Treffer eller roping på hunden din vil gjøre ham redd deg eller mer aggressiv.
 • Med krage og bånd metoden, snill, kan ikke bruke choke kjeder! Mange uhell har kollapset hundens windpipes grunn av flaskehalser kjedene. Du vil få like god eller enda bedre resultat med en vanlig spenne eller snap krage.
 • Unngå kneeing hunden i brystet for å få ham til å slutte å hoppe. Dette kan forårsake utilsiktet skade. Den siden av beinet er mye tryggere.