Wkino

Hvordan å kaste en baby shower

Gi en baby shower som vil bli en minneverdig begivenhet. Hold det enkelt, men morsomt. En baby dusjen trenger ikke å være en kostbar hendelse.

Trinn

Hvordan å kaste en baby shower. Sende ut invitasjoner.
Hvordan å kaste en baby shower. Sende ut invitasjoner.
 1. 1
  Gjør gjestelisten. Bestem hvor mange invitasjoner du trenger og sende eller gi dem ut 3-4 uker før dusjen dato. Hvis du ikke er relatert til mor eller foreldrene å være, er det akseptabelt å liste babyen registerinformasjon på dusjen invitasjonen. Oppføring hvor du er registrert er ikke hensiktsmessig å ta med på en fødsel kunngjøring. Du kan også ha registerinformasjon klar til å gi på trykk eller over telefon, bør noen spør hvor mamma-å-være har registrert.
 2. 2
  Sende ut invitasjoner. Det er mange gode ideer til invitasjoner, fra fill-in-the-blank, butikken kjøpte kort, for å datagenererte og personlig inviterer. Hvis du har budsjett, sende en mini baby flaske med partiet info er unik og søt! Eller få rene hvite bokser og dekorer som baby blokker, med informasjonen inne. The sky is the limit! Også prøve å sende ut invitasjoner om 2 eller 3 uker i forveien, og ikke har tenkt dem rett før store høytidsdager, som folk ikke kan være i stand til å komme.
 3. 3
  Velg et tema for dusjen. For eksempel: Baby Pooh, Precious Moments, Bears Noahs Ark, Rubber Ducky, Teddy osv. Finn en fest butikk i ditt område eller søk rabatt butikker eller internett for plater, duker, servietter, bannere, ballonger, favoriserer etc. som passer din tema eller farger. Dekorative tallerkener og servietter ser så søt på forfriskning bordet. Matchende temaet til barnets barnehage er en spesiell idé at mor-å-være vil nyte.
 4. 4
  Lag dine egne dekorasjoner. Streamere og helium ballonger rundt i rommet og på gave / forfriskning bord er veldig festlig og billig å gjøre selv. Fylt helium stridsvogner er tilgjengelig i partiet delen på Wal-Mart eller Target, eller de fleste blomsterbutikker eller fest butikker vil fylle dine ballonger for en per ballong kostnad. En blanding av pastell ballonger og mylar ballonger vil trene pent. Babyen leketøy som gummi duckies, utstoppede dyr, eller blokker gjøre store dekorative aksenter å plassere rundt i rommet. Dollar butikker er gode steder å plukke opp billig elementer. Velkommen gjester og mor-å-være å dusjen på en spesiell måte med en baby shower banner og ballonger på dusjen inngangen. Hvis du har en Publisher-programmet på datamaskinen din, kan du være i stand til å lage et banner selv. Du kan også være lurt å se nærmere leie en plen stork.... annonsere forventet ankomst av baby (veldig søt!) En annen idé er å plassere et innrammet bilde av foreldrene å være på gave bordet for et personlig preg. Pass på å gi mor-å-være med sin egen spesielle stolen ved siden av gaver og merke det ved å binde en unik ballong til den (eller en sash annonserer henne snart å være status... hun kunne også bære denne under åpning av gaver!).
 5. 5
  Gjøre en minneverdig midtpunktet, for forfriskning eller gave bordet. En veldig søt midtpunktet som er veldig enkelt å gjøre selv er å starte med en billig kurv i naturlig, hvit eller en annen farge som matcher dusj farger. Plasser en utstoppede dyr, dukke eller et annet element som koordinerer med dusj tema i kurven og deretter plassere en baby flaske eller rangle foran dyret eller dukke. Feste en dekorativ sløyfe til kurven håndtaket og bind 4-5 asst pastell helium bobler til toppen av kurven håndtaket. Plasser dekorert midtpunktet i midten av forfriskning eller punsj bordet og strø rundt noen baby shower konfetti. Som en spesiell gave, gi den dekorative midtpunktet for moren å være som en innskytelse av hennes baby shower eller som skal vises i barnets barnehage. " Bleie kaker "også gjøre veldig søte og funksjonelle centerpieces og doble som en baby gave, kan du lage en selv eller finne en bleie kake selskap som vil lage en som passer din dusj tema. En enkel frisk floral arrangement med dusj farger gjør en elegant og hensiktsmessig midtpunktet i tillegg.
 6. 6
  Bestemme på menyen. Forbered et utvalg av snacks og desserter for menyen. Det kan rett og slett være kake og punsj, eller du kan lage en mer forseggjort spredning. Hvis din dusj faller under lunsj eller middag tid kan det være lurt å gi en mer omfattende meny enn bare dessert. Fingermat er enkle å tilberede, og valget av fingermat er uendelige. Pigs-i-et teppe, miniatyr skinke kjeks, mini paier, diverse finger smørbrød av kjøtt og ost eller kylling / egg salat croissanter er alltid gode alternativer. Forbered enten en frukt eller friske grønnsaker skuffen og server med en deilig dukkert. Jordbær og druer gjøre gode frukt valg fordi de krever ingen klippe opp. Cake er en baby shower stift. Special bestiller en kake for en gruppe kan være dyrt, så baking din egen kake eller cupcakes fra en boks mix og hermetisert glasur deretter dekorere dem med enkle farget godteri sprinkles eller dekorative cupcake plukker er et mindre kostbart alternativ. Vise dekorert cupcakes ved å plassere dem på et skudd kake plate spredt med godteri sprinkles og legge en søt figur eller gummi ducky i sentrum. En ostekake sampler er et godt alternativ til din standard kake, spesielt for et lite antall gjester. Disse finnes i de fleste supermarked bakerier. Du kan runde dusjen meny med liten snack elementer som chips n dukkert, snack mix, diverse terninger oster og kjeks, nøtter, drops eller noe annet du kan tenke på at gjestene dine ønsker. Hvis du har en spesialitet parabol eller dessert, gjør det for dusjen.
 7. 7
  Planlegg en rekke spill. Spill er en god måte å få gjestene involvert og bryte isen. En blanding av aktive og skriftlige spill er bra. Babyen bingo er gøy og kan finnes på de fleste parti butikker, eller du kan få kreative og lage dine egne kort med en datamaskin. Dette spilles som vanlig bingo bortsett tallene er erstattet med baby relaterte ord. Du kan lage dine egne skriftlige spill som "Unscramble Baby Words", "Match Baby på Celebrity Mother", eller se hvor mange ord du kan gjøre ut av mor og fars navn. Husk å levere penner eller blyanter til dine gjester for skriftlige spill. Noen mer aktive spill er "Baby Hot Potato", der du passerer en baby doll rundt en sirkel mens du spiller en vuggesang. Den som holder babyen når musikken stopper er ute. Fortsett til én person som er igjen. Eller "bleie en dukke mens Blind-brettet." Alt du trenger er en dukke, en bleie og sikkerhet pins og en mørk blind-fold. "Baby Bottle Drink-off" er et morsomt spill. "Put om en unse av punch, vann eller annen drikke i tåteflasker og ha fest deltakerne konkurrerer i å drikke sin flaske. Første person til slutt vinner. Annen virkelig morsomt spill som vil være minneverdig er "baby Skulpturer". Gi hver deltaker en baby relatert element som flaske, smokk, barnets første tann, etc og gjøre dem har det ut av playdoh. Den som gjetter flest riktige skulpturer vinner. Premiene kan være billig elementer som for eksempel stearinlys, duftende lotion, esker med godteri, søte stasjonære, gavekort eller lodd.
 8. 8
  Få favoriserer. Har noen fester for å sende hjem med dusj deltakere. Hershey kisses eller pastell godteri pakket inn i farget tyll og bundet med bånd sammen med en personlig kode gjør klassiske og lavpris favoriserer. Designe og skrive ut dine egne koder ved hjelp av datamaskinen. En veldig morsom og original favør som dobler som et spill er skrapelodd som er trykt med mor-å-være navn og dusj dato. Hver person får en billett å skrape av med en billett som en vinner. Gjester som ikke vinner har fortsatt et personlig minnesmerke fra dusjen. Disse billettene er tilgjengelige på ulike nettsteder, inkludert ebay.
 9. 9
  Forbered frukt punch. Lag din egen punsj med sorbet og ingefærøl, eller kjøpe en forberedt frosne slag starteren fra iskrem delen av dagligvarebutikk og bare legge ingefærøl. Float et par små gummi duckies i punsj bolle for en virkelig morsom aksent! Tjene punch i pokaler for en mer elegant touch. Du vil sannsynligvis ønske å ha noen avkjølt flaskevann, kaffe eller diett drikker tilgjengelig for gjester som foretrekker.

Tips

 • Vær forberedt. Lister er en livredder! Lag en liste over ting som må gjøres og merke dem av når de er fullført. Hvis dusjen vil være på et annet sted enn hjemme, lage en liste over hver eneste ting du trenger å ta og merke hvert element av som det er lagt i bilen. Liste hver eneste ting du trenger, fra matvarer til servering skjeer, fra premier til blyanter for spillene! På denne måten vil du ikke glemmer noe i dusjen dagen rush.
 • Ikke glem å utpeke en gave bordet. Dekk den med med en enkel duk og plassere en liten ballong bukett på baksiden av bordet. For å gjøre den spesiell, plasserer et innrammet bilde av foreldrene å være på bordet.
 • For enkel rydde opp, bruke engangs kopper, tallerkener, servietter og bestikk. Velg dekorative farger og design som vil fungere godt med temaet du har valgt for din dusj.
 • Hvis du har dårlig tid, kan du vurdere å hoppe spillene, mate mamma å være først, har hennes åpne gaver mens andre spiser. Som mor åpner hver personer gave, kommer dem har opptil foran tabellen for å velge deres favør. Dette kan fort hjelpe folk få vite hvem som er hvem, og det vil forkorte tiden, hvis det er et problem.
 • Vurdere en søt bleie kake som en baby shower midtpunktet. De er en stor og unik idé for enhver baby shower, og hvis du ikke ønsker å lage en selv gå på nettet og finne et selskap som vil (der noen virkelig flotte seg der ute!).
 • Det kan være lurt å presentere en corsage til mor å være og bestemor (e) å være. En annen morsom og annerledes idé er å gi henne en "Mor To Be 'sash eller for å bære. Disse er funnet på de fleste parti butikker. Pass på å ta masse bilder av henne iført det og åpne sine gaver.
 • En annen god idé å hjelpe foreldrene å være er å be gjester på invitasjoner til å ta med en pakke med bleier legges inn i en tegning. Du kan holde prisen under 15 år€. Sørg for å be folk om å bringe flere størrelser enn bare nyfødte, ellers vil du ende opp med ingenting annet enn det.
 • Hjem dusj er alltid en fryd. Men hvis utgiftene er ikke et problem (eller hvis det blir flere folk på festen enn hjemme vil passe godt), leie et klubbhus i et leilighetskompleks eller samfunnshus, eller et hotell eller restaurant funksjon hall. (Du kan ha bedre lykke henviser til funksjon din som en "party" enn som en "dusj" skjønt. Funksjon hall koordinatorer vet at dusjer tendens til å kjøre lenge i gave åpningsfasen, og kanskje ikke ønsker å risikere din funksjon som kjører inn i fungere etter deg.)
 • Har noen spille inn gaver / gave giver er navn som de er åpnet. I gave åpningen forvirring er det enkelt for kort til å bli skilt fra sine gaver og veldig vanskelig å huske hvem som ga hva.
 • Bryte isen ved å gå rundt i rommet og spør hver gjest til å oppgi navn og si hvordan de vet at mor-å-være.
 • Bakgrunnsmusikk på dusjen er alltid hyggelig. Plukk opp en vuggesang CD eller en moderne vuggesang CD og spille den mykt under dusjen... det setter en fin tone og kan overleveres til nye foreldre på slutten av baby shower.