Wkino

Hvordan forsvare tradisjonelle ekteskapet

Ekteskap. Selve ordet skaper spenning om det er en engasjert par planlegger sitt bryllup eller en gruppe lovgivere kranglet i statehouse. Hvis du støtter tradisjonelle ekteskap, et ekteskap mellom mann og kvinne, er det viktig å vite hvordan man skal håndtere denne spenningen og forsvare din tro når de blir konfrontert.

Trinn

Hvordan forsvare tradisjonelle ekteskapet. Husk å alltid respektere alle.
Hvordan forsvare tradisjonelle ekteskapet. Husk å alltid respektere alle.
 1. 1
  Husk å alltid respektere alle. Aldri mobbe eller true noen over sin seksuelle legning eller tro.
 2. 2
  Tenk på hvorfor du støtter tradisjonelle ekteskapet. Har du faktisk støtter tradisjonelle ekteskapet, eller har du bare si gjør du? Det er en forskjell. Hvis du ikke fast støtte tradisjonelle ekteskapet, du ville være hyklersk å forsvare den. Men, hvis du har stor tro på det, spør deg selv: "Hvorfor?" Dine egne grunner til hvorfor du støtter tradisjonelle ekteskapet kan være din sterkeste argument.
 3. 3
  Lytte til hva den andre personen har å si. Ikke avbryt dem. Hvis du ikke hører på dem, de har ingen grunn til å lytte til deg.
 4. 4
  Bruk en klar, stemme til staten dine argumenter. Hvis du mumler, vil den andre personen ikke kunne forstå deg Dine argumenter kan baseres på.:
  • Dine personlige tro - Spør deg selv hvorfor du støtter tradisjonelle ekteskapet. Deretter kan du enkelt omformulere svaret du forteller deg selv i hodet til den andre personen. Etter den første setningen, gå inn i hvorfor du har kommet til denne konklusjonen.
  • Din kunnskap - Bruk hjernen din. Sikkerhetskopier argumenter med harde bevis når det er mulig. Dette vil være vanskelig å gjøre selv, siden de selv de mest veletablerte fakta selv er så ofte omstridt og endret selv.
  • Hensikten med ekteskapet i samfunnet - Forklar den viktige rollen som ekteskapet spiller i verden. Selv om ikke alle ekteskap resultat i familier, familier mesteparten av tiden resultat fra et ekteskap (det være seg etter fødselen, surrogat fødsel, adopsjon eller annet). Et ekteskap binder foreldrene sammen, som er den ideelle tilstanden for å oppdra barn. Ekteskapet er viktig fordi oppdra sterke barn i sterke familier er viktig.
  • Tegne linjen - Så nå er det store spørsmålet er hvem som har rett til å gifte seg med hvem. "Skal noen få lov til å gifte seg med hvem som helst og stifte familie?" Noen, som betyr noen to voksne.
   • Sier at: "Mange ordninger eksisterer, så det ville være urettferdig å legge igjen en ut, hvis tiltrekning mellom par er spørsmålet." Mange tror noen av disse gruppene bør ikke få lov til å gifte seg, inkludert den personen som er krangler. Man kan prøve å bruke dette til sin fordel, hvis det gjøres nøye.
   • Hvis de svarer "ja", og mener at alle disse gruppene bør få lov til å være gift, er du inne for en tøff tid.
   • Så, hvis de svarer "nei" på spørsmålet: "Skal alle disse gruppene få lov til å gifte seg?" begynne innsnevring ned på listen. For å begrense det, må man finne ut hvilken gruppe de mener er å hjelpe samfunnet mest.
  • "Barnets fødsel og familieplanlegging" Man bør være forberedt til forskning lover og forskrifter bør man velge dette argumentet. I de fleste tilfeller kan en heterofil par produsere friske barn på egenhånd. Foreldrerollen argument er også et tøft utgangspunkt for å vinne, så man bør også være forberedt på å svare med så lite mulig diskriminering. Dette inkluderer å svare på adopsjon og surrogat poeng.
  • "Hva om polygami?" Man bør velge sine poeng på riktig måte når argumentere mot Polygami. Polygamists kan produsere friske barn akkurat som monogamist, heterofile par. Imidlertid har en ektefelle å dele sin tid mellom alle de forskjellige ektefeller i polygami. En bør vurdere om det er fordeler eller ulemper til ens argument.
 5. 5
  Enig, eller, hvis diskusjonen kommer ut av kontroll, bare enige om å være uenige. Begge vil fortsatt ha muligheten til å utforske en motsatt synspunkt og komme utenfor din komfortsone. Dette er ting som kan hjelpe en person vokse og forstå sine egne overbevisninger mer fullstendig. I alle fall vil dere begge sannsynligvis tenke på det på egen hånd uansett.

Tips

 • Faktisk gjøre forskning. Finne andre grunner til å forsvare tradisjonelle ekteskapet. Hvis du stadig bruker Bibelen eller religion, vil ikke-religiøse folk blir irritert og bruke det mot deg.
 • Akkurat som du prøver å endre deres synspunkt, være klar over muligheten for at noe de sier kan påvirke dine oppfatninger.
 • Vær villig til å akseptere at vennen din har en annen mening enn deg. Det er greit. Du kan fortsatt være venner.
 • Alltid respekterer alle (unngå incivility), uansett hvilken rase, kjønn, seksuell legning, religion, eller noe annet de er.
 • Alltid tenke før du dømmer.
 • Når debattere over lovligheten av ekteskapet, være forsiktig med å bringe opp religion før du vet hva den andre mener. De kan følge en annen religion, noe som ville oppheve sammenheng med argumentet ditt.
 • Diskusjonen eller debatten bør ikke innebære roping. Roping betyr temperamentet er fakling og folk er mer sannsynlig å gjøre irrasjonelle beslutninger. Den forteller også den andre parten at du har brukt logikk og har tydd til følelsesmessige utbrudd.
 • Ekskludere noen av de andre gruppene til å gifte seg foruten heterofile, kan diskriminere andre som ønsker å gifte seg (men som kan være din ide om å forsvare tradisjonelle ekteskapet).
 • Prøv å fokusere på områder av avtale om å være venner, selv om du aldri komme til enighet om tradisjonelle ekteskapet.
 • Pass på at du vet hva du kranglet. Vite forskjellen mellom et ekteskap og en sivil union for skatt og partner død fordeler.
 • Tilgivende og omtanke er nødvendig når hendelser synes å være gradvis eller raskt beveger seg mot indisier etikk og juridisk håndheving av andre kulturelle utsikt fra ens egen. Undervisning tradisjoner til barna dine - basert på rettferdighet og godhet - er hva fornuftig person gjør. Hvis man er sterkt uenig med noen av disse endringene, vil det ikke være lett - men fortsatt respekt og ikke-aggressive, mens han jobbet for dine årsaker med folk av lignende idealer i dine interesseområder.
 • Ikke anklage den andre personen for å mangle familieverdier, eller ikke verdsetter tradisjon. Det kan ikke være tilfelle, og kan oppheve argument for dem. De kan være uenige på grunn av forskjellig eller delvis informasjon.

Advarsler

 • Den andre personen er ikke nødvendigvis enig med deg uansett hva du sier. Det er greit. Enige om å være uenige. Det viktige er at du kan ha en diskusjon om et kontroversielt tema uten disrespecting hverandre i hat eller ønsker å skade noen.
 • Unngå over avhengighet "glattisen" og andre logiske mønstre som grunn din. Bruk dine om verdier og overbevisninger, ikke abstrakte filosofier.
 • Vær på vakt at når kranglet noe punkt, kan du være galt, men skjønner at dette er greit for noen, bare være så nøyaktig og ærlig som du kan.