Wkino

Hvordan være en god far


Du vet allerede at det tar mye å være en god forelder, men det er mange måter du kan være en god far i særdeleshet.

Trinn

Hvordan være en god far. Tilbring tid med og ta ansvar for dine barn.
Hvordan være en god far. Tilbring tid med og ta ansvar for dine barn.
 1. 1
  Ha det gøy. Farskap er et veldig stort ansvar, men det er også mye moro. Vis barna at du liker å være deres far.
 2. 2
  Tilbring tid med og ta ansvar for dine barn. Noen fedre glipp av muligheter til å tilbringe tid med barna sine fordi de har konkurrerende ansvar eller interesser. Men når muligheten har passert, det er borte, og du kan ikke få det tilbake. Hvis du ikke etablere en intimitet med barna når de er unge, vil det være vanskelig å fange opp når de er eldre, men fortsatt trenger din hjelp og støtte.
 3. 3
  Være en lærer ved både ord og eksempel. Barn trenger å bli undervist rett fra galt og må se det demonstrert av sin far. Ta beslutninger foran dem og forklare dem hvorfor du kom til denne oppløsningen. Snakk med dem om valgene du har gjort i fortiden og hvorfor de gjorde (eller ikke) trene. Evaluere alle dine egne avgjørelser ved å tenke: "Hva skulle jeg ønske mitt barn å gjøre i denne situasjonen" Lær barna at det er greit å gjøre feil. Alle gjør dem. Du gjør og de vil også. Det viktigste er å lære av dine feil og prøve å unngå å gjøre de samme feilene om og om igjen.
 4. 4
  Vise følelser. Noen menn kan være ubehagelig med å tilby sine barn kjærlighet og kommunisere sin kjærlighet. Være hengiven med barnet ditt viser dem at du elsker dem. Det lærer dem også til å vise følelser til andre.
 5. 5
  Respekter dine barns mor. Gjensidig respekt mellom barnets foreldre er viktig hvorvidt foreldrene er gift med hverandre. Barn vil etterligne foreldrenes atferd. Hvordan du behandler barnets mor vil påvirke måten barnet vil vise hans eller hennes egen rolle når de blir foreldre. Ikke vær redd for å stå opp for dine egne synspunkter som forelder. De er like viktige og verdifulle som de av barnets mor som kan eller ikke kan bruke mer tid med barnet. Gjør foreldre et partnerskap, være på samme side om hvordan å disiplinere og belønne barnet og være konsekvent.
 6. 6
  Legg ikke urimelige forventninger på dine barn. Et barns liv kan fylles med press, fra søsken til barna på skolen til lærere til trenere. Hjelp barnet å forstå deres ønsker og vurdere sine muligheter og begrensninger. Hjelpe dem å sette oppnåelige mål. Oppmuntre dem til å møte sitt fulle potensial, men unngå å leve stedfortredende gjennom dem ved å forvente dem til å oppnå det du hadde oppnådd eller håpet å ha oppnådd.
 7. 7
  Legg ikke urimelige forventninger på deg selv. Du er en viktig person i barnets utvikling, men mange andre mennesker og ting vil påvirke deres utvikling og vekst. Akkurat som du ikke kan ta æren for alle dine barns styrker du også bør ikke bære skylden for sine svakheter.
 8. 8
  Innse at en fars jobb er aldri gjort. Ikke anta at når barna fyller 21 år, eller de har en høyskole grad, at arbeidet oppdra dem er gjort. Selv om det er viktig å oppmuntre barna til å bli økonomisk og følelsesmessig uavhengig, er det også viktig å la dem vite at du bryr deg og er alltid der for dem og at de er verdsatt.

Tips

 • Alltid lytte til barna.
 • Vær tålmodig på alt du gjør for barna.
 • Den vanligste forespørsel fra døtre om fedre som fedre ville lytte til dem og forstå så godt de kan før de fatter beslutninger.
 • Målet i å disiplinere barnet ditt er å vise dem at deres oppførsel er upassende og uakseptabel. Bruk av makt er sjelden, om noen gang, er nødvendig for å oppnå dette målet, uavhengig av barnets alder. Ofte kan andre tilnærminger, som for eksempel å frata barnet av noe de verdsetter, vise seg mer effektivt over tid, og samtidig bevare barnets selvfølelse og barnets respekt for deg som forelder. Undervisning et barn rett fra galt er en prosess. Metoder for disiplin som synes å oppnå kortsiktige resultater kan ha utilsiktede negative konsekvenser på lang sikt.
 • Gjør sine valg som dine ønsker og veilede dem til å gå sin egen vei. Pass på at du bør være en støttespiller / guide for dem å oppnå sine mål. Alltid prøve å vise / lære ting med omsorg og kjærlighet og det bør ikke være som å tvinge dem til å være slik.
 • Beat ingen måte noensinne! Et barn trenger å vite hva du skal vente hvis feil ble gjort en rolig stemme ikke kommer til å få poenget... mer av en fast stemme og en rolig holdning uten kroppsspråk... bare fordi du er frustrert over at barnet ikke reagerer eller reagerer som du ville ha likt, ville du være å handle barnslig hvis du ville gjøre narrer.
 • ikke treffer eller slå eller skjelle barna selv om de gjør noe veldig dårlig. forklare på en rolig stemme.