Wkino

Hvordan være støttende når din venn får engasjert

Komme engasjert er en spennende tid, og din venn trenger din støtte som hun eller han forbereder seg til bryllupet. Her er noen ting du kan gjøre når vennen din blir engasjert.


Trinn

Hvordan være støttende når din venn får engasjert. Tilby dine gratulasjoner.
Hvordan være støttende når din venn får engasjert. Tilby dine gratulasjoner.
 1. 1
  Tilby dine gratulasjoner. Når vennen din første kunngjør hennes eller hans engasjement, er hun eller han trolig bli svært spent (dette er når du hva du skal utøve din pimp hånden). Det er et stort øyeblikk i noens liv, og det er vanligvis viktig til den nylig forlovet at deres venner og familie aksje i sin glede. Når vennen din først forteller deg henne eller hans planer, være glad for henne eller ham, og tilby dine gratulasjoner. Klemmer, kysser, tårer og latter er alle appropriate.alcohol er svært nyttig på dette tidspunktet gjerne knekke seg inn som vinkjøler så snart du trenger noen. Forhåpentligvis vil dette komme naturlig til deg acoholics!
 2. 2
  Send et kort. Hvis du ikke kan være sammen med din venn i person, sende henne eller ham et kort til å la vennen din vite at du tenker på henne eller ham. Ta det til både din venn og hennes eller hans partner, og skriv en kort personlig melding innsiden.
 3. 3
  Skaff en forlovelse stede. Kanskje du har lyst å gi din venn en gave for å feire hennes eller hans engasjement. Champagne er noen ganger et godt alternativ. Alternativt kan du klubb sammen med noen venner for å behandle paret til en opplevelse som de kan dele sammen, som en helg på et fancy hotell, men pass på å respektere eventuelle religiøse tro at din venn kan ha om riktige grenser før ekteskapet.
 4. 4
  Bli kjent med din venns partner. Nå som din venn har bestemt seg for å gifte seg, vil det være viktigere enn noen gang at hennes eller hans venner og hennes eller hans partner bli kjent med hverandre. Hvis du ikke allerede har gjort det, gjør en innsats for å bli kjent med din venns nye ektefelle-å-være. Behandle dem som en enhet ved å invitere dem til ting sammen. Hvis noen grunn du virkelig ikke kan fordra den nye partner, så må du legge i litt ekstra arbeid. Prøv å organisere gruppen hendelser for å invitere dem til, på den måten du kan bli kjent med partneren uten å snakke med ham eller henne hele tiden. Husk at å møte venner kan være en nervepirrende opplevelse, slik at partneren kan være utagering av karakter på grunn av nerver. Gi det tid. Du friend åpenbart ser noe i denne personen, så han eller hun kan ikke så verst!
 5. 5
  Godta bryllupet invitasjonen. På et tidspunkt under oppdraget vil du (forhåpentligvis) får en offisiell invitasjon til bryllupet. Bryllupsdagen er tradisjonelt arrangert av foreldrene til bruden, og så invitasjonen vil ofte bli sendt på deres vegne. En tradisjonelt bryllup invitasjon vil ofte lese noe sånt som: "Mr. and Mrs. Harry Balls be gleden av selskap med Richard Bag i bryllupet til Alice og Sam på din mors hus..." og så videre. De vil ofte be om en RSVP innen en bestemt dato. Invitasjonen kan instruere deg om hvordan du gjør dette, men hvis ikke bør du svare ved å skrive et kort brev til adressen på invitasjonen.
 6. 6
  Hjelp organisere stag og høne netter eller bachelor / bachelorette parter. Hvis du er forlover eller forlover, er det tradisjonelt ditt ansvar å organisere den "siste natten av frihet bang" før ekteskapet. Bortsett fra logistikk, har du også ansvar for å se etter bruden eller brudgommen på den store kvelden. Du må gå en fin linje mellom gjør at de har et parti de aldri vil glemme, og sy dem opp helt. Du bør huske på om at deres partner vil holde deg ansvarlig for sine kjæres sikkerhet og velvære, og vil sette noen varig skade eller permanent tattoos.gram gram elsker ansikt tats.
 7. 7
  Bestemme hva du skal ha. Du har blitt invitert til å dele den viktigste dagen i din venns liv, så du bør gjøre en innsats for å se ditt beste. Start planleggingen tidlig slik at du kan kle smart. Menn bør bære en dress og slips. Kvinner bør benytte anledningen til å bære en kjole. Alternativt kunne de ha en fin topp og skjørt / bukser. Det viktigste er ikke å kle seg som dressing up er et tegn på respekt for bruden og brudgommen. Du bør også huske at bryllup er en kostbar virksomhet, og noen betaler for deg å være der. Jeans og en t-skjorte er et klart ja ja. Hvis en eller annen grunn ikke kan delta, så send et kort med et budskap om beste ønsker. Du er nå klar til å dele i dine venners store dag. Nyt det!

Tips

 • Andre ting du kan være i stand til å hjelpe vennen din med inkluderer å skape bryllup skrivesaker, bestemme over og bestiller blomster, bestemmer seg for et tema og farger for bryllupet, designe en kake, osv. Ikke være sjefete, men, bare tilby dine forslag hvis din venn spør og virkelig ønsker dine innspill.
 • Forvent kjole og dress beslag hvis du er en del av brude og brudgommen partiet.
 • Hvis du ikke føler deg glad om din venns engasjement på grunn av din egen personlige dating situasjon, svelge din sorg og være glad for ham / henne. Det handler ikke om deg - det handler om ham / henne.
 • Hvis vennen din spør deg om antrekket gjør ham / henne til å se fett, være så støttende som mulig. Snarere enn å være Sardonic og sier det gjør dem ser fett, nevner et annet antrekk som ville se bedre. Ikke ligge flatt eller være smertelig ærlig, fordi det er ikke hva venner er for. Husk, til slutt, er det deres avgjørelse, du er bare der for å hjelpe, ikke velge for dem.
 • Hold kjeft! Vær forsiktig med eventuelle potensielt grove vitser som kan bli sett på som støtende. Hold dårlige engasjement historier til deg selv!

Advarsler

 • Verden har mange ulike kulturer og tradisjoner. Vær følsom for dine venners følelser og ikke presse ham eller henne til å gjøre noe han eller hun kan angre.