Wkino

Hvordan lage og skrive ut fødsel kunngjøringer

Hvis du nettopp har hatt et barn du kan ønske å varsle venner og familie om barnet i en stilig måte. Det er mange måter å lage fødsel kunngjøringer. Epost er populært i denne digitale alderen, men du kan legge til et snev av klasse (for noen få dollar) ved å sende det ut i posten. Hvis du foretrekker å gjøre det selv heller enn å gå til din lokale skriver, her er en god måte.

Trinn

Hvordan lage og skrive ut fødsel kunngjøringer. Ta et digitalt bilde av babyen din for kunngjøringen.
Hvordan lage og skrive ut fødsel kunngjøringer. Ta et digitalt bilde av babyen din for kunngjøringen.
 1. 1
  Ta et digitalt bilde av babyen din for kunngjøringen. Ta det i svart-hvitt eller endre den til svart og hvitt. Les Hvordan endre et digitalt bilde fra farger til svart-hvitt for mer informasjon.
 2. 2
  Starte to nye PSD format dokumenter i adobe photoshop med et lerret størrelse på 1677 piksler x 1300 piksler.
 3. 3
  Lag hver side av kunngjøringen, bruke alle ressursene i photoshop.
 4. 4
  Innlemme svart og hvitt bilde.
 5. 5
  Sørg for å inkludere barnets fulle navn, fullt navn på foreldrene, og hans fødselsdato. Du ønsker kanskje å inkludere sin høyde og vekt, og muligens en personlig melding fra deg.
 6. 6
  Gå til Vistaprint for å skrive ut kunngjøringer. Velg fødsel kunngjøringer og last opp ditt eget alternativ.
 7. 7
  Når du laster opp baksiden av kunngjøringen, må du velge full farge trykk, klikk på linken for å velge et annet backside mal. Velg fargerike mal akkurat som du brukte på forsiden.
 8. 8
  Hvis du ser nøye på malen, vil du se en liten skissert boks i nedre venstre hjørne av baksiden. Hvis du markerer teksten i denne boksen, vil du se det står "www.vistaprint.com". Hvis du ikke vil at deres logo på kunngjøringer, alt du måtte gjøre slette denne lille boksen.
 9. 9
  Bestill antallet du trenger, og sende dem ut til venner og familie!

Tips

 • Du kan aldri stole på trykte farger som passer til skjermen nøyaktig. Hvis skriften er en annen nyanse av blått... ingen big deal. Men hvis ungen ser for gul, vil de alle tror han har gulsott. Dette er grunnen til at vi gjør det i svart og hvitt.
 • En liten boks rundt utsiden av design vil ikke bli skrevet ut, så ikke sett noe viktig i denne margin.
 • Hvis du laster opp den første siden av ditt design til deres nettsted, men deretter lukke vinduet, kan Vistaprint tjene deg en "pop-under 'reklame som gir deg 20% ​​avslag på din bestilling hvis du fullfører transaksjonen. Det kan være lurt å prøve å lukke ut for å se om du får dette tilbudet.
 • Hvis du ikke har Photoshop, kan det være lurt å bruke et nettsted som design og utskrifter Foto baby Kunngjøringer. De tilbyr allerede laget kunngjøringer, du bare laste opp ditt bilde og nyfødte babyens detaljer som navn, vekt og fødselsdato.
 • Være unik. I dag er det alle slags fødsel kunngjøringer å vurdere fra foto kunngjøringer, til magneter, til mini-bøker, video kunngjøringer og mer. Bestem hva slags kunngjøring er riktig for deg. Sjekk nettsteder og bøker for inspirasjon.