Wkino

Hvordan å inngå kompromisser med din ektefelle


Alltid følelsen som dørmatte når det gjelder å ta beslutninger med din ektefelle? Eller kanskje det er du som alltid kaller sjefen og din ektefelle meekly forplikter, til et punkt der du føler at de ikke lenger bidrar entusiastisk til forholdet. Uansett, er kompromiss mellom ektefeller en sentral ferdighet avgjørende for en levetid på samarbeid, stadig voksende kjærlighet og fortsatte for hverandre.

Trinn

Hvordan å inngå kompromisser med din ektefelle. Flytte på seg til å samarbeide.
Hvordan å inngå kompromisser med din ektefelle. Flytte på seg til å samarbeide.
 1. 1
  Ikke anta noe. Det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært sammen, vil det alltid være ting du ikke vet om hverandre. Mer enn dette, alle av oss vokse og endre seg over tid. Hva kan ha vært ektefellens favoritt måte å gjøre noe fem år siden kan nå ha blitt en repeterende ork. Ikke anta at ting er statisk og alltid ideelt. La det alltid være plass til å vokse og forandre seg, og det samme vil bli gjort for deg.
 2. 2
  Still spørsmål og lytte aktivt. Hvis du har fått inn i vanen med å fortelle din ektefelle hva du skal gjøre, er det på tide å stoppe i låtene dine og begynne å spørre i stedet. Og ikke la deg skremme av første svar som "Å, jeg vet ikke, hva du foreslår er greit for meg." Det er tegn på noen lang resignert å bare bli enige for å få til fred eller få ting gjort. Hold sondering forsiktig og spør hva din ektefelle egentlig ønsker. Når de forteller deg, lytt. Det kan være alt for lett å tro at du allerede vet svaret, men i 99% av tiden, vil du ikke. Så lytte og svare på det du hører, ikke hva du vil høre.
 3. 3
  Si opp. På den annen side, hvis du har blitt dørmatte i ekteskapet, er det på tide å begynne å si hva du føler, tilby dine meninger og gi din ta på hvordan du ønsker å gjøre visse ting. Du må kanskje ta tid å utvikle mot til å gjøre dette, men gjør det i små skritt og litt etter litt, vil du begynne å endre din tilnærming til bare å akseptere ting som de alltid har syntes å være.
 4. 4
  Kompromiss. Enten du har vært leder av arrangøren eller politimesteren følger, læring kompromiss er nøkkelen til et lykkelig forhold herfra videre. Lære å lage forslag som tar hensyn til begge parter. Vurdere slike muligheter som:
  • Enighet om å gjøre en aktivitet som din ektefelle ønsker å gjøre denne gangen gitt din ektefelle gjør en aktivitet av deg neste gang og sette en dato!
  • Enighet om å gjøre noe av den aktiviteten som din ektefelle ønsker å gjøre, men å legge inn dine ideer også, slik at hele virksomheten er en sann kombinasjon av både perspektiver og ønsker.
  • Dele oppgaver som verken liker å gjøre ved å lage oppgave diagrammer som fleksibelt kan juggled rundt der det trengs. For eksempel kan støvsuging være et ork tatt på av en ektefelle mesteparten av tiden, bortsett fra når de er uvel, borte eller veldig opptatt. Den andre ektefellen kan plukke opp på disse anledninger på den forståelse at ektefellen vil komme tilbake til oppgaven når situasjonen er løst i stedet for den nye ordningen snu til normen. Ork krype etter avtale kan gjøre den ektefellen som er samlet med en urettferdig nivå av husarbeid veldig frustrert.
  • Enighet om å gi hverandre tid ut fra husholdning og foreldre plikter på en jevnlig basis. Dette vil gi begge ektefeller en forventning om gratis tid i stedet for at det blir antatt at "en dag nedover sporet den andre ektefellen vil merke hvordan overarbeidet jeg er...". Mindre slike ordninger er gjort eksplisitt og tydelig, vil de ikke bare magi seg til å bli.
 5. 5
  Flytte på seg til å samarbeide. Kompromiss er fortsatt en situasjon hvor noen ting er tapt og noen er vunnet. Det er en balansegang utøvelse av konkurrerende interesser, og det er et godt verktøy for å vokse samarbeid. Til syvende og sist, derimot, kan dere begge liker å satse på et samarbeidsforhold. Noe som betyr at de aktivitetene, sysler, delte levende ordninger osv. som dere begge opptrer sammen bli et resultat av et samarbeid hvor begge innspill din er lik, hensynsfull av andre, bygger på alle de positive sidene ved dine bidrag og skaper et miljø som dere begge trives som distinkte, viktige personer som er helt støtter hverandre. Det bærer ingen følelse av enten partner å måtte gi opp noe for eller føler subsumed eller outshone av den andre personen. I stedet er valg gjort av den enkelte med kjærlighet, respekt og omsorg for den andre øverst i deres avgjørelser. Dette kan ta år å perfeksjonere og det er en fantastisk reise.

Tips

 • Hvis en av dere er en spendaholic og den andre en total sparsommelig, kompromiss er viktig å lettelser penger spenninger. Den sparsommelig person trenger for å lære å splurge nå og da, mens spendaholic må dempe forbruket lyster. I begge tilfeller er det sannsynlig at familien oppdragelse eller andre tidligere erfaringer styrer monetære tilnærminger og det er viktig at begge parter sette seg ned og regne ut sin økonomi i stedet for "håper det vil slå ut all right". Se Ta en sunn tilnærming til økonomi i forholdet for noen ideer om beste nærmer seg dette.

Ting du trenger

 • Tid sammen
 • Selvtillit
 • Respekt
 • Motivasjon