Wkino

Hvordan du gjør din i lover som deg

Du lever et lykkelig liv med din mann / kone, idealistisk faktisk, bortsett fra en ting - den fryktede svigerfamilie. Det er den samme gamle historien, de ikke liker deg, selv om du vil ha dem. Kanskje de ikke tror du er god nok, eller at de bare ikke føler du passer inn i. Kanskje du sette juletreet i brann ved et uhell, og de har ikke restituert siden. Her er en guide for å komme på deres bedre side.

Trinn

Hvordan du gjør din i lover som deg. Diskutere saken med din ektefelle.
Hvordan du gjør din i lover som deg. Diskutere saken med din ektefelle.
 1. 1
  Diskutere saken med din ektefelle. Hvis noen vet dine svigerfamilie, er det din ektefelle. Du bør prøve å finne ut hva de gjør og ikke liker i folk slik at du vet hvordan du skal opptre rundt dem. Du kan finne ut at din svigerfamilie ikke liker når noen er "for bra", så å si.
 2. 2
  Behandle dem med respekt. Med mindre de har gjort noe forferdelig (som misbrukte din ektefelle eller noe av at naturen), bør du behandle dem med respekt. Respekt går en lang vei, og du kan finne dem å være i stand til å åpne seg opp lettere for deg.
 3. 3
  Lov høflig. Hvis du setter opp en holdning, de er mindre tilbøyelige til å ta til deg. Men hvis du sier din behage og takk er, vil de mest sannsynlig se deg som en vennlig, imøtekommende person.
 4. 4
  Smil og opptre som om du er glad for å se dem. Dette vil mest sannsynlig muntre dem opp om å se deg, samt gjøre deg vises vennlig.
 5. 5
  Ta med gaver som interesserer din svigerfamilie. Gaver er en flott måte å vise hvor mye man liker noen. Finn ut hva slags ting dine svigerforeldre er i, og gi dem gaver. Sørg for at du husker bursdager!
 6. 6
  Snakk med dine svigerforeldre. Du kan snakke om en rekke ting. Diskuter hva dere begge har til felles-det vil lette stemningen, og du kan bli overrasket over å finne hvor mange lignende liker dere begge har. Prøv å unngå argumenter, som det kan fort bli til bitterhet mot deg.
 7. 7
  Bli komfortabel rundt dem. Hvis du handle anspent og ubehagelig rundt dem, kan de bli på samme måte. Dine svigerforeldre kan bli fornærmet hvis du handle distansert fra dem, og tror kanskje at du ikke liker dem.

Tips

 • Hvis de ser at du gjør din ektefelle glad, vil de vanligvis ser på det som en positiv. Så vær godt til din ektefelle foran dem!
 • Ikke glem at de kan ha de samme usikkerhet om deg at du har av dem. Kanskje de vil at du skal like dem, men de vet bare ikke hvordan du gjør det? Bare godta situasjonen og være deg selv, være avslappet, og oppmuntre dem til å være seg selv. Husk at din ektefelle kom fra dette huset, det må være en rød tråd et sted for deg å komme overens.
 • Prøv å være involvert i deres interesse - drikke en Corona Light med dem eller lære om fotball. De vil mest sannsynlig gjengjelde tjenesten.
 • Spør andre halvparten hvordan du får rundt til den gode siden av sine foreldre, har de mest sannsynlig argumentert med dem og deretter fikk i sine gode bøker igjen.
 • Slapp helt av. De er ikke en stor del av livet ditt, og de kommer ikke til å drepe deg. Hvis de får virkelig dårlig prøve å spørre dem hva du kan gjøre slik at de kunne like deg.

Advarsler

 • Med mindre din svigerfamilie har gjort det klinkende klart at de ikke liker deg (for eksempel - hvis de har fortalt deg at eksplisitt) bør du ikke spørre dem hva du kan gjøre for å gjøre dem som deg, kan de faktisk liker deg, men har en merkelig måte å vise det og kanskje finne dette ganske uhøflig.
 • Noen ganger vil du ikke være i stand til å tjene deres respekt og vennlighet. Du vil mest sannsynlig ikke være i stand til å endre dem, slik at du kan ha til å distansere deg selv.