Wkino

Hvordan være en god ektemann

Så du giftet deg og bli en mann av løfter. Alle disse løftene du har gjort i din kone virkelig betyr noe nå, så det er på tide å begynne å gå på tur. Heldigvis, å være en god ektemann er ikke umulig. Det handler om å følge ditt hjerte, din samvittighet, og handler på deres kjærlighet for din kone. Disse enkle trinnene, hvis tatt på alvor, kan hjelpe lede deg og din bedre halvdel til en lysere fremtid.

Trinn

Hvordan være en god ektemann. Være en gentleman, hvis hun skal fortelle deg.
Hvordan være en god ektemann. Være en gentleman, hvis hun skal fortelle deg.

Del én: å være en mann av prinsipp

 1. 1
  Være en gentleman, hvis hun skal fortelle deg. De fleste, ikke alle, kvinner finner ideen om en gentleman søt og inntagende. Hvis din kone er den slags lass, gjør deg klar til å bust ut mest ridderlig selv. Tenk 17. århundre oppførsel, eller deromkring:
  • Kysse henne hei og farvel.
  • Ta hennes tunge bæreposer for henne.
  • Åpne dører for henne.
  • Betale for datoer.
   • Selvfølgelig, det er alltid en mulighet for at hun ikke vil at du behandler henne på en gentleman måte. Hvis hun ikke gjør det, ikke ta det personlig. Fortsett å være søt til henne, selv om du ikke gi henne spesialbehandling.
 2. 2
  Ha respekt. Respekt er en handling av forståelse. Forstå at din kone er en uavhengig, annen person, og at hun kanskje ikke ønsker å gjøre akkurat det samme som deg, selv om dine interesser er vanligvis justert. Her er fire eksempler på hvordan du kan være respekt for din kone:
  • Hold dine løfter. Gjør hva du sier du skal gjøre. Hvis du forteller henne at du kommer til å gjøre rettene, ikke sutrer ut og deretter lage unnskyldninger mens hun tar over ansvaret ditt.
  • Være på gang. Hvis du sier du kommer til å være et sted på et bestemt tidspunkt - si, plukke opp ungen i barnehagen - være der. Din kone er like verdifull som din. Respektere det.
  • Slutte å anta. Ikke bare anta at hun vil gjøre noe fordi hun er din kone eller en kvinne. Etablere gode kommunikasjonslinjer i stedet. Lær hvordan du kan be om en tjeneste.
  • Lytt til hva hun sier. Ikke lat til å lytte - faktisk lytte. Noen ganger er det eneste vi ønsker en god lytter eller en skulder å lene seg på. La henne snakke og bli absorbert i hva hun sier.
 3. 3
  Aldri lyve. Få for vane å fortelle sannheten. Spør deg selv hvordan du ville føle hvis du fant ut din kone var å holde alt annet enn en bursdag hemmelig for deg. Alltid fortelle henne hvor du går hvis hun ønsker å vite. Fortelle henne hvem du er sammen med. Fortell henne hva din motivasjon er, selv om du tror de er smålig. Å være åpen og aldri lyver etablerer stor verbal kommunikasjon, som er kjernen i alle gode relasjoner.
 4. 4
  Aldri jukse. Det sier seg selv, men det må nevnes. Fusk er en form for løgn. Du ville ikke være veldig tillitsfull overfor din kone har en affære, så hvorfor skulle du? Hvis du har en affære, ta en god, hard titt på livet ditt og spør deg selv hvorfor du er gift med den personen du er gift med.
  • Hvis du elsker din kone, men lysten etter noen andre, innser hvor urettferdig situasjonen er. Du vil ha den komforten av din kone, men du er ikke villig til å være eksklusiv og ærlig med henne. Dette er egoistisk oppførsel på sitt mest grunnleggende. Du kan ikke få i pose og sekk.
  • Hvis du ikke lenger elsker din kone, så hvorfor er du fortsatt gift med henne? Begge to vil trolig bli mye bedre hvis du fikk muligheten til å finne noen du virkelig elsket, eller noen som elsket deg tilbake. Tenk på det.
 5. 5
  Minimer latskap. Latskap er en stor avkjøring til kvinner, og en dårlig vane å starte opp. Latskap er ikke nødvendigvis se fotball på søndag, latskap er ikke å gjøre noe du vet du bør eller ønsker å gjøre, men kan ikke ta deg. Så ta søppel ut, overraske henne en gang i uken ved å rense huset, eller trene for å vise henne at du har egenverd. Det gjør en stor forskjell.
 6. 6
  Prøv å ikke være egoistisk. Vi kunne diskutere i timevis hvor egoistiske mennesker er, men en ting synes klart: om vi er egoistiske, har vi kapasitet til å være uselvisk. Kjærlighet bør inspirere at uselviskhet. I stedet for å alltid spørre hva du kan gjøre for deg selv, begynne å spørre hva du kan gjøre for din kone, eller hva du kan gjøre til fordel for ekteskapet.
  • Minimer sjalusi. Du kan bli litt sjalu fra tid til annen, og det er greit, så lenge du prøver å ikke la det påvirke din kones lykke. (Det er sannsynligvis et godt tegn hvis du er sjalu.) Det er fordi sjalusi kan være veldig egoistisk. Aldri holde din kone fra å gjøre noe bare fordi du er sjalu.
  • Kompromiss. Lær hvordan å nå middelvei. Ofte, hva du ønsker og hva din kone ønsker vil være helt annerledes. I disse tilfeller må du justere dine forventninger. Ikke forvent å alltid få akkurat din del eller for å "vinne" argumentet.
 7. 7
  Aldri heve stemmen, kjefte på, eller fysisk misbruk henne. Din kone stoler på deg til å se etter henne komfort og sikkerhet. Ikke angi et dårlig eksempel og la følelsene få bedre av deg.
  • Styr tone, hvis mulig, i et argument:
   • "Jeg er bekymret for at vi ikke holde seg til budsjettet vårt. Jeg ikke anklage deg for noe. Jeg bare ser ut for vår langsiktige lykke, og jeg ønsket å ha en diskusjon med deg om hvordan vi kunne både endre våre forbruksvaner. "
  • Motstå ad hominem, eller personlige, angrep. Det følgende er ikke en sunn måte å argumentere:
   • "Oh yeah? Du virkelig ønsker å sørge for at våre barn kommer inn i en god skole? Vel hvorfor ikke du snakke med din ex-kjæresten rektor? Synes du å ha en knusende forhold til ham."
  • Aldri truffet, anholde, eller true din kone med vold. Ikke prøv å bruke din fysiske størrelse som en fordel over henne. Din kone kunne tiltale.

Del to: vise hengivenhet

 1. 1
  Finne små måter å gjøre henne føle seg bra. Det er morsomt fordi, ofte de minste tingene finne en måte å ernære et forhold. Spør deg selv, hva kan jeg gjøre for at min kone enda gladere? Det trenger ikke å være banebrytende å være effektive. Det er tanken bak det, og følelser i det, det er den virkelige gaven:
  • Arbeidet med å ha et bedre forhold til dine svigerforeldre. Få ting er viktigere for henne enn du ha et forhold med hennes foreldre. Du har sannsynligvis ikke se dine svigerforeldre hver dag, men det undersells viktigheten av målet: slutt, ønsker hun å elske dem som du elsker dine foreldre.
  • Har din kone virkelig bryr seg om veldedighet? Invester i en microloan i hennes navn, og gi den til henne som en gave. Hun er nå den stolte mottaker av andres mulighet.
  • Gjør ting rundt i huset som hun vanligvis ikke liker. Hvis din kone hater å ta oppvasken, for eksempel, gjøre henne litt "komme ut retter gratis"-kort, bra for en uke uten parabol-plikt.
 2. 2
  Være åpne. Det kan virke rart, men å være åpen med din ektefelle er faktisk et tegn på hengivenhet: det viser dem at du stoler på dem og, enda viktigere, at du liker å være intim med dem følelsesmessig. Kvinner er spesielt tilpasset sine følelser, menn er ofte ikke. Å være åpen vil berolige henne at du tar det skrittet for henne.
 3. 3
  Vis henne at du elsker henne. Hvorfor giftet du deg med henne i utgangspunktet? Uttrykke til henne hvorfor du elsker og hvordan hun gjør du føler hverdagen. Gjør dette ofte. Det vil føre til gode vaner, fremme mer kjærlighet og hengivenhet i ekteskapet, og redusere mengder stress.
  • Skriv henne et kort håndskrevet brev. Sette den under puta, som du kysse henne farvel i morgen, be henne sjekke under hodeputen. Notatet kan si noe sånt som: "Hver dag jeg er med deg, jeg lære enda mer om hvordan utrolig heldig jeg er glad i deg.".
  • Kom opp bak henne når hun vet at du er i samme rom og gi henne en dyptfølt kyss på halsen hennes mens innpakning armene rundt henne. Det vil gjøre hennes hjerte smelte.
  • Lag din egen romantiske fortune cookie. Finn en måte å slippe en personlig formue i en fortune cookie din kone bryter åpen. Lese det ha noe sånt som: "Bare du kan gjøre mitt hjerte smuldre...."
 4. 4
  Være støttende. Støtte henne i hennes ærlige bestrebelser. Enten det er å støtte henne når hun ønsker å ta latinske dansekurs eller når hun vil gå ut med jentene, gjør din støtte henne føle seg trygge og lar henne ta kalkulert risiko. Da hun ikke har noe annet å falle tilbake på, vet hun at hun kan stole på deg til å være hennes rock, hennes muse, hennes fyr.
  • Når din kone føler seg ned, finne en måte å muntre henne opp. Ta henne med frokost på sengen, massere føttene hennes, eller leie henne favorittfilm. Igjen, kan små ting har store betydninger.
 5. 5
  Sette "mann" tilbake i romantikk. Det er kanskje ikke det første du tenker på når du våkner opp om morgenen, men romantikk er avgjørende for et sunt ekteskap. Ikke bare anta at fordi du er gift, trenger du ikke å prøve å være romantisk med din kone lenger. Ikke bare er den tanken misforstått - hva hvis din kone besluttet at hun ikke trengte å se på vekten hennes når hun giftet seg? - Det tar også litt av moroa ut av ekteskapet. Så vær en mann og gjøre den mandige ting. Være romantisk.
  • Gjør netter minst en gang i måneden. Noen par klarer å finne tid til å gå på stevnemøter hver uke, men en gang i måneden er tilstrekkelig. Planlegg en dato som fremkaller en flott dato du gikk på tidligere i frieri, eller planlegge en dato som får blodet pumpe igjen: fallskjermhopping, hvalsafari, eller en film, for å nevne noen.
  • Feire din jubileum. Din jubileum er veldig viktig for din ektefelle, og det bør være for deg også. Den har symbolsk betydning i tillegg til å gi en mulighet til å fornye din kjærlighet. Glemme ditt jubileum er en stor no-no. I det minste, ha en middag planlagt og en flaske vin kjølt.
  • Hold intime relasjoner i seng sterk. Ikke la ting tørke opp i sengen, eller ta ting for gitt. Søke å behage din kone så mye som hun behager deg, og holde utforske henne og din egen seksualitet gjennom hverandre.

Del tre: å sette det hele sammen

 1. 1
  Stole på henne helt. Mange av de tingene som er nevnt i denne opplæringen dreier seg om tillit. Hvis du ikke stoler på partneren din, er du sannsynligvis bor i et ganske elendig sted. Lære å stole på din kone på samme måte som du vil ha henne til å stole på deg.
 2. 2
  Avslør din personlighet. Ekteskapet er en varig mulighet til å bli kjent med noen bedre og bedre over mange, mange år. Hvis du holder en del av din personlighet hemmelig eller bare stengt av, er du sannsynligvis ikke få alt du ønsker ut av ekteskapet. Det virkelig går for å vise: du får hva du gir.
  • Har lange samtaler, få henne til å le, dele interesser, hobbyer og yrker, ta henne et sted som har personlig betydning for deg, oppmuntre henne til å bli kjent med den utvidede familien (og gjøre det samme for hennes), delta i debatt, dele frykt, tvil, og sårbarheter, være den du er, ikke den du tror hun vil at du skal være.
 3. 3
  Husk den gylne regelen. Den gylne regelen er ikke bare viktig for vår idé om moral, det hjelper også oss med å navigere noen ganger stormfulle vannet i et ekteskap. Den gylne regelen er at du skal gjøre mot andre det du vil at andre skal gjøre for deg. Alt dette betyr er "sette deg selv i deres sko" før du handler.
  • Selvfølgelig må du ha den rette typen perspektiv hvis du skal bruke den gylne regelen, og du kan ikke lyve for deg selv om hva andre folk vil ha. Hvis du er usikker på noe, spør deg selv "Hva ville jeg ønsker skal skje hvis jeg var i min kones stilling?" Dette er vanligvis en god øvelse for deg å engasjere seg i.
 4. 4
  Hvis du er religiøs, dele din religion med din kone. Tegn på din tro for styrke, og aktivt søke mening med partneren din på din livs reise. Gi deg selv til din kone så mye som du gir til din gud. Vedlikeholde dine verdier gjennom.
 5. 5
  Ta stolthet i utseendet ditt. Selvfølgelig, det viktigste til slutt: praksis god hygiene, ser skarp som en tac - innsiden og utsiden av huset - og sørg for å holde opp samme generelle nivået på renslighet at din kone gjør. Hvis du bryr deg om hvor godt din kone kjoler og mye ofte hun børster hennes tenner, hun er sikker på å bry seg om de samme tingene. Og det er slik det skal være mellom to mennesker som elsker hverandre, bør ikke det?

Tips

 • Vise henne hvor hengiven du er foran eller hennes venner f.eks fortelle henne hvor vakker hun ser ut.
 • Begå tid og krefter til henne.
 • Hjelpe henne familie ut med noe, shopping, reparasjoner hjemme.
 • Stole på henne!
 • Være romantisk - kjøpe henne en gave når du føler hun fortjener det nå og da, men ikke for mye, trenger du ikke ønsker å ødelegge henne.
 • Lytt til hva hun sier og bruke det hun sier som konstruktiv ikke som en forelesning.
 • Alltid fortelle sannheten uansett hvor ille du tror det vil skade henne. Det er bedre for deg å fortelle henne da for henne å finne ut fra noen andre.

Advarsler

 • Ikke womanize - det vil vise henne at du tror ikke hun er så attraktiv, kompliment henne i stedet. Og se på henne mer.