Wkino

Hvordan å bryte opp et bikkjeslagsmål


Bryte opp et bikkjeslagsmål er en farlig og risikabel affære. Men noen ganger kan det hende du føler det er berettiget. Her er noen forslag til å gjøre dette - nøye og med forsiktighet.

Trinn

Hvordan å bryte opp et bikkjeslagsmål. Sørg for at du er trygg, fordi så dyrebar som hunden din kan være, er ditt liv også verdt noe.
Hvordan å bryte opp et bikkjeslagsmål. Sørg for at du er trygg, fordi så dyrebar som hunden din kan være, er ditt liv også verdt noe.
 1. 1
  Sørg for at du er trygg, fordi så dyrebar som hunden din kan være, er ditt liv også verdt noe.
 2. 2
  En av de enkleste måtene å bryte opp kampen er å kaste en bøtte med vann eller slange ned hundene. Det vil bryte sitt angrep instinkt umiddelbart, og alle vil glemme sin aggresjon mot den andre hunden.
 3. 3
  Se etter noe å skille hundene, et stykke papp, nett, og være forberedt på å bruke den til å skille dem fra deg. En bøtte med vann eller slange er også effektive hvis tilgjengelig.
 4. 4
  Prøve og bruke det du har funnet å splitte hundene. Hvis du er i et rom, prøve og kjøre den andre hunden inn i neste rom, slik som å lukke døren på den.
 5. 5
  Hvis du ikke er i en bygning, når du har skilt hundene du kan prøve å sette en (din spesielt) inn i en bil.
 6. 6
  Bære pepperspray og ikke vær redd for å bruke det, men se 'advarsler' nedenfor.
 7. 7
  Tenk å bære en luft horn i situasjoner der en kamp kan bryte ut. Luften horn kan også bryte opp en slåsskamp. Gi korte støt i stedet for en lang en.

Tips

 • Alltid leiekontrakten hunden din når du er ute for å være sikker. Selv trente hunder noen ganger ikke kan motstå fristelsen.
 • Hvis hunden din har en tendens til å være aggressive, du alltid prøve og få ham eller henne behersket.
 • Den beste måten å stoppe et bikkjeslagsmål er å ikke la det skje. Se hunden din nøye, og hvis du selv tror han (eller den andre hunden) kan bli aggressive, rett og slett komme seg ut av den situasjonen før noe skjer.
 • Hvis du vil ha en ny hund, men allerede har en, la dem møtes separat. Dette vil hindre dem fra å skade hverandre.
 • Ha en stun gun hendig alltid, men bruke med forsiktighet, bare som en siste utvei tiltak. Gi korte støt, vil lyden av pistolen vanligvis skremme dem.

Advarsler

 • Ikke ta sine krage. Det setter du for nær den farlige munn-området, og det store flertallet av hundebitt oppstå når en krage er fanget. Hunden kan spinne raskt og klør deg før du kan reagere. Det er også en god måte å få en finger eller håndleddet brytes hvis hunden vrir armen.
 • Aldri sette kroppen i mellom hundene. Fluffy vil ikke kjenne deg igjen i økt tilstand av spenning og er like sannsynlig å bite deg som den andre hunden. Menneskelige har forekommet dødsfall fra å gjøre dette.
 • Bærer pepperspray er ulovlig i Storbritannia og enkelte andre land. Kjenn dine lokale lover som gjelder for deg før du utfører noen form for forsvar våpen som dette.
 • Hvis du er bitt, gå til sykehuset. Vær trygg snarere enn etter snar.