Wkino

Hvordan man skal håndtere hundens frykt for biler

Hvis hunden din er redd for å gå i nærheten av kjøretøyet, manglende evne til å ta henne med til veterinæren, for utflukter, og når flytting vil føre til mye stress. Det er viktig å ta aktive tiltak for å minimere hennes frykt for bilen og for å sikre at husholdningenes bilen blir en akseptert del av hennes vanlige rutine. Her er noen forslag til nipping hennes frykt i fødselen og at hun kan takle igjen.

Trinn

Hvordan man skal håndtere hundens frykt for biler. Begynn kjent deg så tidlig som mulig med bilen.
Hvordan man skal håndtere hundens frykt for biler. Begynn kjent deg så tidlig som mulig med bilen.
 1. 1
  Begynn kjent deg så tidlig som mulig med bilen. En valp under tre måneder vil være lettere å trene for å bli vant til en bil enn en hund som er noe eldre. Ta valpen på bilturer ofte for alle slags grunner, blant annet besøke parken eller på stranden, gå til venners hus (hvis ok), og selv til veterinæren. En rytter om å gå til veterinæren er at hvis hunden kollegaer kommer til veterinæren med bilen, og hunden har opplevd eller smerter på veterinæren operasjon, så du kan ha en bit av en kamp involvert. Det er best å ha godbiter på hånden og å stadig berolige hunden din at alt er i orden i stedet for å reagere med uro og gjøre dyrlege turer med bilen umulig. Tidlig trening bør inneholde:
  • Kjent hunden din med bilen.
  • Komme hunden din vant til å bli behersket i enten en kasse eller under en sele for reise. Hunden skal aldri reise uhemmet eller i passasjersetet fordi i tilfelle av en ulykke kan hun bli et prosjektil som ikke bare skadet seg selv, men kan skade andre i bilen også.
  • Fra ungdomstiden hennes, lære hunden å komme inn og ut av bilen selv. Med mindre hun er en rase som forblir små, og vil alltid reise i en kasse, er det viktig at hun lærer seg hvordan å komme inn og ut alene. Dette vil spare deg for mye av ryggsmerter i årene som kommer. Som en del av opplæringen, må hunden lære å bare komme seg ut av bilen når du har bedt henne om å. Dette er en sikkerhetsfunksjon regel for de gangene du kan bli strandet på en travel motorvei prøver å reparere en punktering, det siste du trenger er en over-opphisset hund hoppende ut uoppfordret.
 2. 2
  Sjekk for reisesyke før forutsatt at hunden er redd for bilen for noen andre grunner. Et vanlig problem, særlig med valper og unghunder, er reisesyke. Dette kan være en enkel sak for kvalme på grunn av bevegelse, men det kan lett bli forsterket av angst brakt videre ved å knytte bilen med sykdom. Se dyrlegen for råd og mulige medisiner som kan lindre reisesyke. Du vil finne at de fleste hunder vokser ut av denne vanen når de er vant til bevegelse, men hvis angst er også involvert, må du holde et øye med utviklingen av frykt henne og definitivt ikke som mål å desensitize henne før hennes sykdom er unødvendig.
  • Hvis valpen eller unghunden er når du reiser, reiser bare når hunden din har en tom mage og at turene er korte. Hvis de er lengre, Punktum reise med mange stopp og tillate henne å komme seg ut og trene.
 3. 3
  Se etter tegn på frykt i en bil-reise hund. Vanlige tegn er skjelving, pesing og sikling. Du må slutte å ta hunden i bilen før du minske hennes frykt. Dette betyr at ingen kjørte bil, med mindre det er en total krise, inntil du har ufølsomme henne nok.
 4. 4
  Start desensitization prosessen. Hva du gjøre for å oppmuntre hunden tilbake til bilen og bil reise vil avhenge mye på hvorfor hun er redd for det. Her må du gjøre litt detektivarbeid for å se om det er støy, lukt, en dårlig opplevelse, 's, etc., og deretter arbeide med detaljene i frykt. Følgende trinn er generelle desensitization tiltak som kan være nyttig for deg, men du vil fortsatt trenger å skreddersy dem i samsvar med hundens spesifikke frykt og dyrlegen råd.
 5. 5
  Oppmuntre ditt kjøretøy-sky hund til å henge rundt bilen din mens den er i ro. Når du tilbringer tid i nærheten av bilen (vasking og rengjøring, hagearbeid i nærheten av det, trene i nærheten av det, etc.), oppmuntre hunden til å tilbringe tid med deg. For å sementere forholdet mellom å være i nærheten av bilen og å ha gode ting skje, mate henne godbiter når du er i nærheten av bilen og gi henne klemmer og klapp. Spille morsomme spill som kaster og henter ballen rundt bilen slik at hun ikke føler seg truet av tilstedeværelsen av bilen.
  • Du kan selv lyst til å prøve plassere sine matskåler fylt med mat og hund kjeks enten rundt nærhet av kjøretøyet, eller til og med inni den. Mate henne nær bilen regelmessig, slik at hun føler seg avslappet der.
  • Hold dette opp for en stund før hun kan komme nær den stasjonære bil uten å virke som bekymret.
  • Ignorer engstelig atferd, men belønning tapperhet. Hvis hun kommer nærmere bilen, hun fortjener en godbit.
 6. 6
  Plasser hunden inne i bilen mens den står stille. La alle dørene åpne og la henne snuse rundt og oppdage hva hun vil. Stå i nærheten eller til og med sitte i bilen med henne slik at hun blir beroliget. Bare la henne gjøre hva hun liker, inkludert bolting. Men når hun gjør bo i bilen, belønne henne med en godbit for å forsterke god oppførsel.
  • Hvis hun går av, ikke jage henne. Bare komme seg ut og gå rolig mot henne og bringe henne tilbake. Oppmuntre henne til å komme inn av seg selv ved å klappe setet og si oppmuntrende ord.
  • Ikke tvinge henne inn i bilen. Dette er ikke et tilfelle av "hun vil like den eller slå den" (også kjent som "flom" av noen trenere). Hun vil vokse mer engstelig hvis forsiktig reintroduksjon ikke er fulgt.
  • Du bør kanskje vurdere å flytte henne først inn i bilen. Dette kan være en fin form for oppmuntring! Dr Nicholas Dodman tyder på at hvis du gjør dette, bør du også bruke litt "kvalitetstid" sitter med henne i bilen etter fôring.
 7. 7
  Når du tenker på at hunden din har blitt komfortabel rundt bilen, prøve å slå tenningen på. På dette punktet, kan hunden reagerer sterkt på grunn av støy eller potensialet for bilen for å gjøre noe som angår henne. Ikke flytt bilen ennå, bare slå den på, og slå den av igjen. Det er viktig å ta dette skrittet svært tregt når du prøver å ufølsomme henne til opplevelsen, hvis det er støy på problemet, har du en høy sjanse for å lykkes i å overvinne sine bekymringer.
  • Struktur hundens eksponering for bilen når du begynner å skru på motoren, du kanskje ønsker å prøve dette i etapper, for eksempel:
   • Ha henne til lyden av bilen som du har tatt opp. Start på et lavt volum, og med godbiter på hånden eller noe å leke med innendørs.
   • Gradvis øke volumet.
   • Flytte henne utenfor for å være i nærheten av bilen når du starter den. Har noen være med henne, klappet henne, og gi henne godbiter.
   • Gradvis sitte henne har i bilen mens du starter den. Igjen, kan du ha en annen person sitte med henne for å berolige henne. Hvis du ikke kan bruke din egen stemme til å berolige henne.
  • Ignorere henne whimpering, sammenkrøpet, bjeffer, og andre forestillinger av frykt og mistrivsel, mens dette synes hjerteløs, hun trenger å lære at dette er en vanlig del av livet, ikke noe å bli reddet fra.
  • Fortsette å prøve, som hundens reaktivitet minsker. Vær oppmerksom på at dette er mye enklere med små barn enn med hunder i alle andre aldersgrupper, slik at du må holde ut.
  • Det er desensitization CDer tilgjengelig for hunder hvis støy svarene ikke synes å avta, og du kan ikke lage din egen innspilling. Snakk med dyrlegen din om alternativene.
 8. 8
  Flytte bilen litt når hun er i den. Når hun er vant til lyden og føler, rocke bilen frem og tilbake. Deretter flytte den ned oppkjørselen og tilbake igjen. Du kan selv la det rulle uten motorstøy, bare for å bruke bevegelse. Så, ta en tur rundt kvartalet, så en litt lengre, hvert trinn som involverer flere dager.
 9. 9
  Gjøre morsomme ting sammen, med sikte på at hunden lærer at bilen er rett og slett verktøy for å få til moroa. Når du har fått hunden din vant til å være både rundt bilen og i den, spesielt når tenningen er på, prøve å ta korte turer til morsomme steder. Hvis du har en park, innsjø, eller en hund walking stranden nær hjemmet ditt, vil disse være gode valg å ta pooch for en givende og morsom tid. Pakk frisbee, masse godbiter, en ball eller to og ditt. Jo mer du gjør morsomme ting på slutten av bilturer, jo mer sannsynlig vil det være at hunden begynner å assosiere bilen med moro.
 10. 10
  Gjør din hund komfortabel i bilen. Sørg for at hennes sele sitter riktig, eller at hennes kasse er riktig størrelse. Gi et teppe eller leketøy som er spesiell for hunden din til å hjelpe berolige henne og gi henne noe å konsentrere seg om. Hold reisene kort for maksimal komfort, spesielt til hun er mer rolig med å være inne i bilen for å reise. som du finner hun vil bli mer komfortabel med lengre turer over tid.
  • Sikre tilstrekkelig luftgjennomstrømning og en kjølig temperatur. Hunden din vil føle seg mer komfortabel hvis hun ikke føler for varm eller hvis miljøet er for prippen.
  • Forlat aldri hunden i en bil med vinduene lukket fordi bilen vil bli overopphetet og kan drepe hunden din. Hvis noe er garantert å sette en hund av et kjøretøy, overlevende denne typen erfaring vil gjøre det.
  • Ta med snacks / behandler for hunden din å belønne hennes tålmodighet i hver ende av stasjonen.
  • Sjekk din luftrenser. Noen luftrensere kan opprørt hunder, slik som lukt av sitrus som brukes til å avskrekke hunder fra å grave i hagen, osv., fordi de ikke liker lukten. Noen overveldende lukt i en bil kan bli for mye for den svært lukt sensitive hund, så tone ned duftende elementer, inkludert seg for mye parfyme i vedlagte bil miljøet.
 11. 11
  Forbli rolig og fornøyd selv. Road rage kjøreferdigheter vil ikke innpode tillit i din beste venn. Hun skal lytte til tonen i stemmen din, se på dine bevegelser og smelling dine feromoner. Pass på at meldingene hun får er betryggende seg, som viser at du er en rolig driver i lykkelig kontroll. Hvis hunden din assosierer biltur med negative følelser og din egen mangel på letthet, vil hun sannsynligvis regress og du må takle prosessen med å minimere bilen hennes frykt igjen.

Tips

 • Kontroller at du har nok leker og godbiter i bilen og kanskje bruke klikkertrening for å belønne hunden for å gjøre noe godt for eksempel hoppe i bilen for å dra på en reise.
 • Handle sakte med hunden din. Som med noen opplæring, kan du ikke forvente at kjæledyret å bli komfortabel i bilen over natten.
 • Til enhver tid hunden din har en nedsmelting, må du gå tilbake noen skritt for å bygge opp sitt mot igjen. Ser dette som en midlertidig omkjøring i læringsprosessen.

Advarsler

 • Hvis du alltid ta hunden til veterinæren er i et bestemt kjøretøy, vil det pet snart knytte smerte, lidelse og nervøsitet med bilen. Pass på at du tar ditt kjæledyr på morsomme turer og ikke bare ta dyrlege turer med bilen.

Ting du trenger

 • Treats
 • Hensiktsmessig bil beherskelse, slik som en sele eller kasse
 • Kjølig luft i bilen
 • Morsomme aktiviteter for hunden din knyttet til bil og turer i bilen