Wkino

Hvordan trene din tjeneste hund uten en profesjonell trener

Hvis du ønsker en tjeneste hund fordi du har en fysisk eller psykisk funksjonshemming, men du ønsker ikke å være på en venteliste i mange år, eller du kan ikke råd til en slik trent hund, kan det være mulig for deg å trene en hund selv. Godkjente førerhunder som kan gå med behandleren sin i alle offentlig sted der hundene vanligvis ikke er tillatt, for eksempel i butikker, biblioteker, museer, teatre og kinoer. En tjeneste hund kan være av hvilken som helst rase og størrelse, fra en Chihuahua til en grand danois. De mest populære tjenesten hunderaser er Golden Retriever, Labrador Retriever og tysk Shepherd. Det viktige er at hunden din har den rette personligheten. Det må være villig til å arbeide, rolig og uredd.

Du bør få hjelp fra en profesjonell service hundetrener med mindre du er en erfaren hundetrener. Hvis du vet hvordan du skal lære en hund noen atferdsmessige metoder uten hjelp fra en tutorial, så generelt du bør ikke ha problemer undervisning tjenesten hunden på egen hånd.

Trinn

Hvordan trene din tjeneste hund uten en profesjonell trener. Finn ut om din hund har potensial til å bli en tjeneste hund.
Hvordan trene din tjeneste hund uten en profesjonell trener. Finn ut om din hund har potensial til å bli en tjeneste hund.
 1. 1
  Finn ut om din hund har potensial til å bli en tjeneste hund. En stor andel av alle er i stand til å bli en tjeneste hund, men spør deg selv disse spørsmålene:
  • Er hunden komfortabel i alle tenkelige situasjonen?
  • Kan hunden din takle alle typer mennesker og hunder, i beste selv alle slags dyr?
  • Er hunden din ikke-aggressive og ikke-beskyttende?
 2. 2
  Kastrere hunden din. Gjør dette mellom fire og seks måneders alder. Er alle service hunder kastrert fordi kastrerte hunder er mindre sannsynlig å drive å finne tisper med løpetid, de er også mindre sannsynlighet for å markere territorium og de er mindre sannsynlighet for å utvikle flere territoriale tendenser. Kastrerte hunder er mindre aggressive, noe som er en viktig faktor for en tjeneste hund.
  • Avhengig av vekten på hunden din, en kastrering koster mellom USD150€ og USD225€ på de fleste veterinærer.
 3. 3
  Trene grunnleggende lydighet. En tjeneste hund må være i stand til å sitte, opphold, legge seg ned og komme på signalet 90 prosent av tiden handler ber ham om å gjøre det. Du kan bruke enten verbale signaler eller håndsignaler som kommandoer. Hunden også behov for å gå ved siden av den som håndterer på en kontrollert måte hele tiden.
  • Den beste måten å lære hunden spesifikke atferdsmessige trekk er klikkertrening.
  • Hvis du har ingen anelse hvordan å lære hunden sitte, opphold, legge seg ned, kom og hælen, bør du ikke trene din egen tjeneste hund.
 4. 4
  Lære hunden å være så veloppdragen sluppet løs som i bånd. Hunden bør gjøre de grunnleggende lydighet triks når ingen leiekontrakten er på.
 5. 5
  Lære hunden til ikke å hilse på andre mennesker. Tjenesten hund må være fokusert på deg, og ikke på noen andre. Dette trinnet er svært viktig fordi du trenger øyeblikkelig hjelp, og hvis hunden løper rundt til andre mennesker for å hilse på dem, kan hunden gå glipp av ditt behov for øyeblikkelig hjelp.
 6. 6
  Trene litt agility med hunden. Det forbedrer mot og stabilitet, og er en god måte å se hvor godt hunden lytter til kommandoer.
 7. 7
  Sosialisere hunden din mye. Sosialisering betyr ikke bare å gå til nye steder - det inkluderer også møte mange nye mennesker og dyr.
  • Hvis du ikke kan snakke med folk for noen spesiell grunn, ha en vest på hunden som sier: "Vennligst klappe meg", eller "La meg møte hunden din", og også "Jeg trener for å bli en tjeneste hund" Hvis du vil legge til det.
  • Siden du har lært hunden ikke å hilse på andre mennesker, sier "hilse" eller hva ord du har lært hunden og sørge for at den hilser ordet betyr at hunden får lov til å hilse på en annen person.
 8. 8
  Lære hunden å ikke ta til etterretning katter, mat på bakken, en fremmed snakker til hunden eller kjøretøy (spesielt kjøretøy i bevegelse). Den eneste ting som hunden er ment å bry seg om er deg.
 9. 9
  Lære hunden minst tre oppgaver som du trenger hjelp med på grunn av funksjonshemming din. For eksempel kan du hunden din trenger å hente nøklene dine om du skulle miste dem, for å roe deg ned når du har en nedsmelting, eller for å hjelpe deg å vite at det er eller ikke er en i ditt hjem.
  • Ting som en hund kan gjøre uten å bli trent, som å spille med deg for å gjøre deg lykkelig, ikke er ansett som en gyldig service hunden oppgave.
  • Søk på nettet etter ordene "service hund" og navnene på funksjonshemming du ønsker hjelp trening, og du vil finne mange forslag til konkrete atferd du kan trene som kan hjelpe. Det er en god ide å søke selv om du allerede vet hva du trenger, fordi grupper dedikert til trening tjenestehunder har identifisert mange mulige oppgaver som du kanskje ikke har hørt om.
 10. 10
  Sertifisere tjenesten hund. Du trenger ikke å sertifisere hunden hvis du bor i Europa. Men de fleste land krever service hunden sertifisering (spesielt for å la hunden adgang til steder de fleste hunder ikke kan gå). Her er et forslag til hvordan du skal gå om å få hunden din verifisert:
  • Se legen din og få legen skrive et brev som sier at du trenger en service hunden.
  • Deretter kan du se en veterinær for å la dem teste hunden din for å se om det er klar til å bli en sertifisert tjeneste hund. La skrive et brev også.
  • Les instruksjonene av sertifiseringsorgan og møte noen av sine tilleggskrav.
  • Sende brev og annen nødvendig informasjon til den aktuelle organisasjonen som har myndighet til å registrere en service hunden.

Tips

 • Du kan være i stand til å få hunden-elskende medlemmer av familien til å hjelpe deg å trene hunden, men vær påpasselig at hunden ikke fester seg til dem og ikke til deg alene.
 • Ring en organisasjon som utdanner tjenestehunder å be om hjelp hvis de ikke er i stand til å gi deg en hund eller trening. De kan være i stand til å komme med forslag over telefon eller via e-post hvis du oppdager problemer under treningen.
 • Ikke rope på hunden din.
 • The International Association of Assistance Dog Partners publiserer et vell av informasjon om opplæring service hunder, inkludert atferd og oppgaver til tog som kan hjelpe med en rekke funksjonshemninger, juridisk informasjon og påvirkningsarbeid knyttet til førerhunder, finne hunden kandidater, finne assistanse hund organisasjoner; og mye mer.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at den føderale regjeringen gjør det vanskelig for en funksjonshemmet person å bringe en tjeneste pet inn i noen føderale regjeringen bygningen som VA, Fed court house, osv. For å få godkjenning for en føderal bygning du må ha et signert dokument fra en føderal regjering lege godkjenner en tjeneste hund. For å få en matet lege til å skrive opp en godkjenning krever at den funksjonshemmede bevise, skriftlig, de spesifikke føderale forskrifter. Ikke forvent legen å grave opp referanser. De beste regelverket er i Dept. of Agriculture. Til slutt, sørg for at hunden har en tjeneste vest med, i det minste, en glidelåslomme, for deg å holde den føderale legens autorisasjon.
 • Vær realistisk. Hvis din funksjonshemming hindrer deg fra å trene en hund, så ikke prøv det som det tar mye tid og krefter, samt disiplin til å trene en hund til et tilstrekkelig nivå til å være en tjeneste hund. Videre, hvis du bare trenger selskap, vil hunden ikke trenger en så høy grad av trening.

Ting du trenger

 • Klikkertrening utstyr
 • Dog håndtering manualer for flere tips
 • Utholdenhet - det tar tid å trene en hund til den høye standarden som kreves for å være en tjeneste hund