Wkino

Slik spiller bullshit

Bullshit (eller "jeg tviler på det", "BS", "Cheat", "Whatever" og andre mindre dristige navn) er et multiplayer spill som innebærer mye mot, bedrag, og prøver å bli kvitt alle kortene i hånden din. Det er også mye moro - bare ikke bli fanget i en løgn! Denne veiledningen vil vise deg hvordan du spiller et spill av Bullshit.

Trinn

Slik spiller bullshit. Begynn med å stokke og dele ut en kortstokk med 52 kort.
Slik spiller bullshit. Begynn med å stokke og dele ut en kortstokk med 52 kort.

Spille bullshit

 1. 1
  Begynn med å stokke og dele ut en kortstokk med 52 kort. Disse bør være jevnt fordelt blant spillerne. Å holde spillet fra å bli for komplisert eller lang, bør du nok holde det 3-6 spillere.
 2. 2
  Bestemme hvem som skal gå først. Det kan være giveren, den personen med spar ess, eller den som har flest kort (hvis fordelingen var ikke helt selv). Denne personen legger et kort (eller flere) ned på bordet og forteller de andre spillerne hvilken type kort de bare brukes.
 3. 3
  Spillet fortsetter rundt bordet. Kortene som spilles skal være sammenhengende i verdi. Den typiske spillet Bullshit mandater som hvert kort bør være en høyere enn kortet (s) spilte før det, for eksempel, hvis personen før du setter ned en fem, må du spille (eller later til å spille) en sekser.
 4. 4
  Hver person setter ned en, to, tre, eller fire kort og forteller alle andre hva de var. Men som er tilpasset i spillet Bullshit, er alle som spiller lov til å lyve om kortene de lå nede. Umiddelbart etter noen spiller et kort, har du muligheten til å ringe "bullshit" på dem. Dette innebærer en anklage og avsløre, der personen som bare spilles er nødvendig for å snu kortene de bare satt og vise alle andre hva de faktisk er.
  • Hvis kortene er ikke hva spilleren sa de var og personen som heter "bullshit" var rett, tar den liggende spilleren alle kortene fra bunken og legger dem til deres hånd.
  • Hvis kortene er hva spilleren sa de var og anklager viser seg å være feil, alle kortene i bunken gå inn i hånden av anklageren. Hvis to eller flere personer rope aktuelle spiller og de er galt, er det hoper delt blant alle anklagerne.
 5. 5
  Etter "bullshit" har blitt kalt, starter en ny runde med den siste personen til å spille. Etter hvert som spillet utvikler seg, vil det bli vanskeligere å komme unna med å ligge under en rund, spesielt hvis mengden av kortene du har holder avtagende. Til slutt vil det komme ned til flaks og hvor godt pokerfjes er - bare prøv å ikke gjøre noen trekk som er for risikabelt, og ikke kaller "bullshit" med mindre du er ganske sikker på at personen spiller har faktisk løy om sine kort.
 6. 6
  Når en person har spilt alle kortene i hånden sin, er de som vinner. Selvfølgelig, de fleste ville kalle "bullshit" på det siste stykket av spillet, men du kan komme rundt dette ved å lage din endelige spille veldig subtilt og raskt, eller ved å ringe "bullshit" på den personen rett før du i håp om å starte neste runde. Bullshit egentlig handler om strategi, og jo mer du spiller det, jo bedre vil du få!

Video


Tips

 • Etter at du ligge og komme unna med det, kan du si "popcorn", "peanut butter", "dum ass", eller lage en ku-lignende mooing lyd hvis du ønsker å vise frem at du slapp unna med bullshitting din kamerat spillere. Dette er ikke nødvendig, selvfølgelig, men det kan legge et ekstra element av moro i spillet.
 • Å ha en stor klump av kortene når noen fanget deg er ikke nødvendigvis en dårlig ting - nå har du sannsynligvis har mye av alt og har lite å tape. Du kan enten fortelle sannheten mye, eller ligge mye fordi du har mye av kortene uansett.
 • Du trenger ikke å vifte kortene dine, spesielt hvis du er nær å vinne. Hold antall kort du har til deg selv.
 • En god taktikk er å distrahere de andre spillerne som din tur som skjer. Det er helt fair game for å ringe bort andres spillere oppmerksom på hva du gjør, og det hjelper.

Advarsler

 • Vær forberedt på en langvarig spillet, spesielt hvis du har mange spillere.
 • Alltid være en god sport, selv om noen fanger du lyver. Dette spillet kan komme ut av kontroll hvis folk tar det altfor seriøst eller nekte å fess opp når det er tid.

Ting du trenger

 • Standard kortstokk med 52 kort
 • 3 eller flere spillere