Wkino

Hvordan spille kattens vugge spill

Kattens Cradle er et spill som spilles av to eller flere personer og består av en rekke streng tall. Kulturer over hele verden spiller varianter av den. Denne artikkelen vil lære deg sekvensen av streng tall, ment å gjøres i orden.

Trinn

Hvordan spille kattens vugge spill. Sett den over hendene (se nedenfor).
Hvordan spille kattens vugge spill. Sett den over hendene (se nedenfor).

Holderen

 1. 1
  Skjær en hyssing. Om 58 inches er standard. Du kan bruke mer eller mindre neste gang hvis du foretrekker en annen lengde. Knyt endene av strengen sammen ved hjelp av en firkantet knute, og klippe av endene. Du kan også kjøpe en katts Cradle kit i butikken.
 2. 2
  Sett den over hendene (se nedenfor).
 3. 3
  Surr hyssing rundt hendene, ikke inkludert tommelen. Hold hånden med håndflaten vendt mot deg. Ta langt strengen og loop den rundt håndleddet en gang, beveger seg mot deg. Gjør dette på begge hender.
 4. 4
  Flytt høyre langfinger til venstre, og plukke opp venstre håndflate streng. Flytt høyre langfinger tilbake til sin opprinnelige posisjon med strengen loopet over det.
 5. 5
  Flytt venstre langfinger til høyre, gjennom høyre langfinger løkke, og trekke tilbake den høyre hånden streng. Dette er kjent som Cradle.

Soldatens seng

 1. 1
  Har en partner klype de to x-er, en i hver hånd.
 2. 2
  Har din partner presse x er ned utenfor sidevangene så opp i åpent senter.
 3. 3
  Slipp strengene, mens partneren trekker hendene fra hverandre for å få soldaten seng.

Stearinlys

 1. 1
  Utfør den samme prosessen. Knip de to X-er, en i hver hånd. Skyv X er ned utenfor sidevangene så opp i åpent senter.
 2. 2
  Har partneren slippe strengene, mens du trekker hendene fra hverandre for å lage lys.

Krybbe

 1. 1
  Bruker du rett PINKIE å hekte innsiden venstre strengen og dra den forbi rett utenfor strenger. Gjør det samme med venstre lillefinger og innsiden rett streng.
 2. 2
  Fortsett å holde de pinkie strenger. Klem tommelen og pekefingeren på hver hånd sammen, og presse dem inn i trekanter, under utenfor strenger, og opp i sentrum.
 3. 3
  Har din partner slippe strengene som du sprer hendene fra hverandre for å gjøre krybben.

Diamanter

 1. 1
  Finn de to x-er igjen, og knip dem fra utsiden denne gangen. Trekke dem ut og opp. Slå hendene over og skyv fingrene ned i åpent senter.
 2. 2
  Har din partner slippe strengene som du sprer hendene fra hverandre for å lage diamanter.

Kattens øyne

 1. 1
  Knip de to x-er fra innsiden, løfte dem ut og over, under de ytre strenger, og opp i sentrum. Har din partner slippe strengene som du sprer hendene fra hverandre for å gjøre Cat Eye.
 2. 2
  Flytt ned fra oven og ta tak i kryssende strenger og deretter plukke opp de diagonale strengene (bruk tomlene og pekefingrene).
 3. 3
  Fjern strenger fra den andre personens hender, og utvide tomlene og pekefingrene fra hverandre for å få fisken i en skål.

  De neste trinnene innebærer slutt på spillet, så hvis du ønsker å gå tilbake til Manger:

Avslutte spillet (klokken)

 1. 1
  Skill de sammenkoblede senter strenger og overføre dem til små fingre og dra dem ut.
 2. 2
  Flytt tomlene og pekefingrene ned gjennom den andre personens lillefingeren nooses og ta tak i kryssende strenger ovenfra.
 3. 3
  Roter tomlene og pekefingrene opp i midten av figuren, fjerne strengene fra den andre personens hender.
 4. 4
  Grab de kryssende strenger og trekke dem ut for å skille de to center rette strenger slik at de ikke krysse. Med små fingre hente den separerte senter rette strengene. Trekke dem ut i løpet av de kryssende strenger bort fra midten av figuren.
 5. 5
  Fortsett å holde streng i dine små fingre og ta ovenfra de kryssende strenger. Deretter plukke opp de diagonale strengene med tomlene og pekefingrene ved å vri dem opp gjennom midten av figuren.
 6. 6
  Utvide tommelen og pekefingeren opp, fjerne strengene fra den andre personens hender til å gjøre klokken. Holdt vertikalt dette tallet representerer en høy bestefar typen klokke (litt). Gjør dette tallet bare hvis du ønsker å avslutte spillet.

Tips

 • Det finnes mange varianter på kattens Cradle. Prøv å gjøre noe annet innimellom. Du kan komme opp med en ny figur som slutter spillet, eller du kan bli overrasket over å finne at du har hoppet til en av de andre figurene, hvor du kan fortsette spillet. For eksempel kan du gå fra Soldier Seng til en omvendt Cat Eye ved å plukke opp de krysset strenger nedenfra i stedet for over, deretter plukke opp de rette strengene ovenfra.
 • Øvelse gjør mester! Sjansene er du vil ikke få dette første gang, men fortsette å prøve.
 • Du kan gå av og på til du rotet opp, eller gå lei!
 • En morsom side aktivitet er å se på tallene og prøver å se hvor navnet kommer fra.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke får fingrene fast i strengen for hardt.
 • Vennligst veilede yngre barn som spiller dette spillet som en løkke av strengen kan være farlig.