Wkino

Hvordan å skape en gangster bankroll

At peanøttsmør jar av pennies og nickels kan ha vært greit for ditt pokerspill tilbake i ungdomsskolen, men tabellen bildet vil lide for det nå. Blinkende en "gangster roll" når brikkene blir solgt er en fin måte å få en fordel før kortene blir stokket.

Trinn

Hvordan å skape en gangster bankroll. Få litt folding crimp (kontanter).
Hvordan å skape en gangster bankroll. Få litt folding crimp (kontanter).
 1. 1
  Få litt folding crimp (kontanter). Kontroller at du har rikelig med singler for bulk. Enda viktigere, må du ha Benjamins (75€ bill), Grants (40€ bill), Jacksons (15€ bill) og Hamiltons (10€ bill).
 2. 2
  Få en tykk gummistrikk. Heads of Broccoli vanligvis har den perfekte størrelsen gummistrikk.
 3. 3
  Ordne penger slik at de høyeste regninger er på toppen av bunken. I synkende rekkefølge, gjøre bunken med regninger, slik at det helt stablet.
 4. 4
  Brett bunken i to slik den største regningen er på utsiden. Skyv gummibåndet over kanten av regningene og trekke den til midten av stabelen. Papiret skal holde brettet i to.
 5. 5
  Har en holdning som er like stor som din bunke med greener. Jeg mener, hva er poenget med selv å ha en stabel av Benjamins i lommen hvis du ikke vil at folk skal se det? Når du går til å betale for ting, sørg for å gjøre det opplagt som du blar gjennom kontanter din, at du har mange store regninger.

Tips

 • Du ønsker kanskje å slå den strikken inne ut om det er merket med dyrker eller kjøpmann av brokkoli.
 • Hvis mulig få pengene rett fra banken. Du vil at folding crimp skarp.
 • Hvis du eller noen du kjenner har den nødvendige talent, kan en varm, tørr jern bidra til å gjøre rynkete, gamle penger ser ut som ny. Pass på å bruke den laveste innstillingen, og ingen damp.
 • Hvis du putter enkelt regninger i mikrobølgeovnen i noen sekunder (prøve fem) dette vil oppnå skarpe utseende og er betydelig enklere og mindre risikabelt enn stryking regninger. Være forsiktig med å overdrive det.
 • En annen klassisk teknikk er å stappe midten av rullen med lekepenger eller lignende. Du kan også sette ut ID-kort for å gi inntrykk av masse penger.

Advarsler

 • Legge noen to dollarsedler kan hjelpe, fordi ved første øyekast folk vil tro de er en høy benevnelse av penger fordi det ikke er en lett gjenkjennelig regningen.
 • Handle som om du kunne ikke bry seg mindre om penger, men når roll er i lommen, sørg for at den holder seg der.
 • Hvis du kommer til å blinke rullen, sørg for at du ser den delen. Ikke ha at Wal-Mart merke, 5€ 0,99 Hawaii-skjorte med kne høye sokker og Birkenstocks - ingen kommer til å kjøpe den.
 • Vær forsiktig med hvem ser din gangster roll. Det siste du trenger er å bli ranet på vei til spillet. Hvis du må stoppe langs veien for noen grunn, bruke penger fra din vanlige lommeboken.