Wkino

Slik flytter ut av hjemmet i din første leilighet

Endelig klar til å flytte ut av dine foreldres hus? Få en leilighet med noen venner, og du vil snart ha et hjem i din egen. Her er hvordan du kommer i gang! Les følgende trinn, og du vil være på vei.

Trinn

Slik flytter ut av hjemmet i din første leilighet. Avgjør om du vil dele din stue med andre.
Slik flytter ut av hjemmet i din første leilighet. Avgjør om du vil dele din stue med andre.
 1. 1
  Avgjør om du vil dele din stue med andre. Å ha romkamerater er bra fordi hvis du velger dem rett vil de dele kostnadene ved å leve med deg, hjelpe til i huset, og gi nyttige elementer for flytting. Vær advart: du gjør det er også risikabelt. Personen kan slutte å betale sin andel av husleie, enten ved valg eller på grunn av finansiell ustabilitet. De kunne heller ikke hjelpe til med innkjøp nødvendigheter, slik som dagligvarer. De kunne heller ikke hjelpe til i huset. Du bør velge en svært nær venn hvis det er mulig, ville noen som du vet har lignende levevaner.
 2. 2
  Du bør begynne å se etter steder måneder før du faktisk flytter. Gjøre avtaler for å se stedene. Før timen din, kjøre rundt for å se hva området er. Se etter steder du kommer til å trenge å gå. Prøv å velge et sted sentralt i alle disse stedene. Ikke plukke et sted å bo fordi det er praktisk å dine "venner" og deres behov, og dette vil være ditt hjem og må ha alt du trenger for en lang tid framover. Mange tenåringer flytte ut og finne et sted fordi deres "venner" liker det, og synes det er kult, men dine "venner" nå ikke kan være dine "venner" når du betaler din første måneds leie for stedet de likte.
 3. 3
  Når du ser på et sted, husk at du sannsynligvis ikke kommer til å få et palass. Sammenligne frekvensen til kvaliteten på stedet og også til andre priser. Vil du ha en billigere, crappier sted, eller ville du heller betale mer for et bedre sted? Hvis mulig, ta med en venn og en forelder, begge vil gi deg forskjellige visninger av sted for å hjelpe i din beslutning.
 4. 4
  Lage en oversikt over tilstanden i huset sammen med utleier. Utarbeide en la kontrakt (eller kjøpe en i en papirhandler tallet), lese gjennom, noe som gjør at den dekker ting som depositum (vanligvis en måneds husleie) og ansvar for regninger, og signere den. (Utleier vil sannsynligvis allerede har en kontrakt etablert.)
 5. 5
  Tegn opp et budsjett plan. Ta hensyn til kostnader for eksempel verktøy, forsikring, dagligvarer, klær og en og annen kveld eller film utleie. Vil din lønn / lønn støtter dette? Hvis du bor sammen med andre mennesker, finne ut den totale inntekten per måned og diskutere hvordan kostnadene vil bli delt.
 6. 6
  Flytte inn. Foreldre er gode kilder til uønsket (for dem) sengetøy, servise, gryter og panner, bokhyller osv. Også prøve å se i sparsommelighet butikker. Selv om disse stedene ikke kan appellere til noen, kan du kjøpe noen billigere ting for tiden, og erstatte det senere. Prøv å kjøpe så mye som mulig før du flytter inn, på den måten du ikke er fast uten.
 7. 7
  Diskuter din gamle rom med foreldrene dine - Det kan være lurt å overhale gamle ting, bli kvitt søppel, ta din favoritt og mest brukte ting til den nye plassen. Noe som du ikke trenger kan brukes av en romkamerat, så spør. Også, kan du prøve å selge ting du ikke vil på nettet eller på et garasjesalg for å tjene litt ekstra penger. Det er ikke hyggelig å la alle gammelt skrot med foreldrene dine, så hvis du ikke kommer til å bruke eller selge den, med mindre de er OK med deg forlate det bak, gjør dem en tjeneste og ta det med til skraphandleren.
 8. 8
  Sett opp verktøyet (regninger) står for vann, gass og elektrisitet. Du kan ofte plukke opp de tidligere leietakere konti i et nytt navn - spør utleier. (Igjen dette har sannsynligvis allerede gjort.) Innskudd er vanligvis nødvendig for å sette opp kontoen.
 9. 9
  Sist og ikke minst, sørg for at du har råd til å betale alle regninger når du beveger deg, at sysselsettingen er sikker, og at du vil ha nok penger til å leve komfortabelt og ikke sliter med å betale leie, energi, mat, gass til bilen din og forsikring. Levende lønnsslipp til lønnsslipp er verken lett eller morsomt. Din månedslønn bør være minst 750€ 0,00 eller mer enn alle regninger kombinert slik at du kan være sikker økonomisk. Dine foreldre kan ha gjort det ser lett å gi til deg... men det er det ikke. 65% av barna som flytter ut ende opp tilbake hjemme eller hjemløse i tre måneder eller mindre. Sørg for at du er klar til å ta steget i tilfelle foreldrene dine ikke lar deg flytte tilbake i. Ikke forlate hjemmet på en dårlig notat hvis det er mulig, snakke med foreldrene dine og løse eventuelle problemer før du reiser.

Tips

 • Hvis mulig, prøv å ha nok penger spart for å betale tre måneder igjen av husleie, regninger, forsikring og dagligvarer til alle tider. Hvis du eller en samboer mister en jobb, kan denne sikkerhetsoppdateringen fondet redde deg fra dårlig kreditt og / eller hjemløshet!
 • Prøv å unngå sprut penger på luksus. I stedet spare litt penger å bruke på dem, men ikke alle av det.
 • Beste venner ikke alltid gjøre det beste romkamerater. Vær åpen for å møte nye mennesker og dele rom med noen du ikke kjenner fordi ser den samme personen hele tiden kan være vanskelig på et vennskap. Også er det noen ganger fint å leve med noen med en motsatt timeplan fra din (de jobber / har klasse i ettermiddag / kveld og du har klasse i morgen) slik at du ikke er i veien for hverandre.
 • Diskutere og planlegge huset ting sammen vil gjøre deg og dine deltagerne verdsetter huset mer. Hvis du har en følelse av "huset samfunnet," folk er lykkeligere å bidra og holde stedet i orden. Middag sammen er en god idé på anledningen.
 • Kontroller at du har et budsjett som holder deg fra å miste alt du penger eller gå tom for penger.

Advarsler

 • Sørg for å besøke leiligheten før du flytter inn og ta en eldre bekjent, som en forelder. Å være uavhengig betyr ikke at du må være dum. Har denne personen være din back-up, sjekke vasker, toalett, vanntrykk, osv. Vanligvis vil eldre voksne har hatt erfaring med fryktelig leiligheter og kan oppdage en uverdig sted. Du ønsker det beste stedet for pengene, ikke sant?
 • Inspiser området rundt den potensielle leiligheten og spørre nåværende leietakere hvordan de liker å leve der. De kan spare deg fra bråkete naboer eller en kriminalitet ridd nabolaget.
 • Skruppelløse utleiere kan ha ulovlige kameraer i leiligheten din. Se etter dem i områder som badet (i hjørner og under vasker, nær toaletter) samt soverom.
 • Psycho deltagerne. Hvis du bor sammen med venner, tenke på om de har omtrent de samme standarder for renslighet som du gjør, og om de vil være i stand til å betale husleie og regninger.
 • Ikke prøv å få plass til flere mennesker inn i et hus / leilighet i et forsøk på å ha råd til stedet, hvis du ikke har råd til ett bestemt sted, så må du innse det er tusenvis av andre mulige løsninger.
 • Diskuter REGLER forhånd. Kan folk bo over, eller har det å bli enige om dere begge? Partier eller ingen? Musikk til hvilken tid på kvelden? Det siste du ønsker er å stå opp for arbeid og har sju mennesker passerte-ut på stuegulvet, og komme hjem til en fortsatt rotete hus!
 • Sørg for at du kjenner personen som du lever med.