Wkino

Slik flytter

Flytting kan være både en av de mest spennende og mest stressende opplevelser i livet ditt. Trikset til en smertefri trekk er å forberede bullet-proof bevegelig plan godt foran skjema, og for å gjennomføre planen når den tid kommer. Organisasjon, effektivitet og omtanke vil bidra til å avlaste deg av noen bevegelige woes som kan komme din vei. Hvis du vil vite hvordan du flytter samtidig opprettholde sunn fornuft og å kanskje ha litt moro i prosessen, bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Slik flytter. Kvitte seg med ting du ikke trenger.
Slik flytter. Kvitte seg med ting du ikke trenger.

Forberede flyttingen

 1. 1
  Kvitte seg med ting du ikke trenger. Først må du få tilgang til ting å ha en følelse av hva du tar med deg på farten og hva du etterlater. Det kan være en rekke grunner for å forlate ting bak. Den nye plassen kan bli mindre, kan du flytte inn med noen med bedre versjoner av tingene dine, eller du kan bare være klar til å kvitte seg med gammelt skrot du ikke trenger. Her er hvordan du gjør det:
  • Først asses plass i den nye plassen. Få dimensjonene av alle rom i ditt nye hjem, og deretter måle møbler for å ha en bedre følelse av hva som passer og hva som ikke virker.
  • Selge ting på Craigslist. Du bør begynne å gjøre dette minst et par uker i forveien for å sørge for at folk har nok tid til å plukke opp ting. Hvis du har flotte bilder og noen nyttige ting, vil det være ganske lett å selge tingene dine, og du kan bli overrasket over hvor fort folk kjøpe opp dine ting. Av denne grunn bør du ikke legge inn ting på Craigslist for langt i forveien, eller du kan bare ende opp uten et spisebord for en måned.
  • Forstår utfordringen med å selge madrasser. Du kan ha en madrass og boks våren i fantastisk stand som du ønsker å selge, men vet at folk er skeptiske til å kjøpe en seng fra en vilt fremmed. Enten forberede seg til å sette pris virkelig billig, eller annonsere med dine venner, familie og folk som faktisk kjenner deg.
  • Ha et verft salg. Dette er en fin måte å bli kvitt en masse ting i ett jafs.
  • Donere ting. Du kan ikke liker dine gamle klær eller sko, men mange mennesker ville ha nytte av dem.
  • Ha et bevegelig fest og sette alle ting du ikke vil ha i hjørnet av rommet ditt. Du vil bli overrasket over hvor raskt dine gjester snappe dem opp.
  • Selg dine gamle bøker til en bruktbokhandel.
  • I ukene fram til flyttingen, spise så mye av maten i kjøleskapet, fryseren og pantry som du kan, slik at du kan unngå å flytte tunge bokser eller smelting eller rotete matvarer.
 2. 2
  Pakke for flyttingen. Selv om pakking ting vil ta lang tid, så lenge du er organisert og har en god plan på forhånd, bør det ikke konsumere livet. Du bør begynne å pakke minst et par uker i forveien, slik at du har nok tid til å pakke alt, men ingen så langt i forveien at du er omgitt av rot og begynne å pakke bort de tingene du trenger. Her er hva du skal gjøre:
  • Få dine pappesker klar. Du vil trenge flere pappesker enn du tror. Du kan få dem gratis fra din lokale matbutikk, finner dem under "gratis ting" på Craigslist, få dem fra en venn som nylig flyttet, eller bare kjøpe dem hvis du ønsker å spare tid.
  • Merke alle boksene nøye. Du bør skrive hvor hver boks bør gå på topper og på sidene av boksene, slik at du vet hvor boksene bør gå selv om de er stablet oppå hverandre.
  • Pakk en eske med essensielle elementer. Du bør gjøre dette på morgenen eller kvelden før flyttingen. Boksen skal inneholde bad nødvendigheter som tannkrem, sjampo, såpe, din dusj stenger og gardiner, og håndklær, samt eventuelle overnattingsgjester nødvendigheter som din sengeteppe, teppe, puter, og pyjamas. Også, hvis du ikke kan leve uten koffein, pakke bort din kaffetrakter eller te og vannkoker.
  • Pakke alle elementene som går i samme rom i én boks. Ikke bekymre deg om å skille bøkene fra notatblokkene, hvis de vil både gå på kontoret. Bare sette alt som går i den samme delen av rommet ditt i en boks slik at du kan pakke ut ting lettere.
  • Ha en "pakking stasjon" i huset. I stedet for å fylle hver av dine rom med noen esker, velge ett sted å holde alle pakket elementer.
  • Hold maskinvaren i en fremtredende plass. Sørg for at verktøykassen er på hånden når du beveger deg så du begynner å sette sammen dine møbler igjen. Du kan enten sette den i essensielle boksen, eller holde den i kabinen av din bevegelig lastebil eller bil.
  • Henge på viktige papirer. Hold på noen papirer som er relatert til den gamle hjem, ditt nye hjem, eller flytte prosessen. Ikke pakke det bort med andre ting som går på pulten din, eller vil du ikke være i stand til å finne det i en klemme.
 3. 3
  Spør noen betrodde venner for hjelpen på forhånd. Enten vennene dine er heroisk å hjelpe du flytter alle dine bokser, eller om de bare henger ut for moralsk støtte, bør du la dem vite når du beveger deg godt forveien. Send dem en e-post eller gi dem en samtale ber om deres hjelp på den store flytte dagen.
  • Ikke glem å belønne dine venner for å hjelpe deg. Selv om de tilbyr å hjelpe deg ut av godhet av deres hjerter, bør du likevel sørge for å ta dem ut til en restaurant etter flyttingen, eller å bestille i øl og pizza.
 4. 4
  Sett opp verktøyene i ditt nye hjem. Ring fremover for å sikre at du har varme og elektrisitet i ditt nye hjem, eller trekk blir til en svært ubehagelig start.

Flytte selv

 1. 1
  Leie et bevegelig lastebil. Hvis du takler flyttingen av deg selv, så du må sørge for å plukke opp et bevegelig lastebil på morgenen av flyttingen. Gjør denne ordningen i god tid, eller det kan være vanskelig å leie en lastebil akkurat når du ønsker det for en rimelig pris i løpet av en travel bevegelig sesong.
  • Sammenligne prisene på noen få selskaper før du gjør din beslutning.
 2. 2
  Plukk opp din lastebil på morgenen av flyttingen. Komme dit tidlig for å unngå å vente på en linje på en travel flytte dagen.
 3. 3
  Pakk bevegelig lastebil. Pakke bevegelig lastebil vil ikke være en stor utfordring hvis du har tenkt på forhånd og få hjelp av noen få betrodde venner når du gjør det. Her er et par ting å huske på når du pakker bevegelig lastebil:
  • Husk at du trenger minst to personer til å håndtere andre ting enn å løfte og haling. De må organisere ting som må lastes ved å holde pakket esker nær døren lett tilgjengelig.
  • Demontere møbler. Ta fra hverandre noen lamper, bord med avtagbare ben, bokhyller, og underholdningssystemer.
  • Beskytt dine møbler. Pakk alle elementene med pakking papir og tape som du legger dem inn i lastebilen.
  • Laste de tyngste elementene først, inn i baksiden av lastebilen. Dette inkluderer kjøleskap og vaskemaskin og tørketrommel og andre apparater, samt din tyngste bokser.
  • Laste de tyngste bokser. Stable dem som murstein å danne lag med vegger som fyller baksiden av lastebilen. Bruk T-stabler for å gjøre boksene mer stabil gjøre hver vertikal søm lage en T med den horisontale lag under den, som murstein i et hus. Unngå vertikale søyler av lignende størrelse bokser. For å utnytte plassen, er det viktig å stable høye, stabile vegger tidlig.
  • Deretter laste lengre elementer inn i lastebilen. Dette inkluderer din seng og hyller. Lene dem mot sidene av lastebilen.
  • Pakk gjenværende boksene inn i lastebilen. Lag tre lag med bokser som inkluderer de tyngste bokser på bunnen, de mellomstore bokser i midten, og de letteste boksene på toppen. Når du er ferdig med hvert lag, tape den sammen med pakking tape.
  • Sett i de gjenværende elementene. Trikset er å gjøre alt passer perfekt sammen, men ikke pakke det så stramt at det ser klar til å eksplodere.
  • Når du bruker rampen av en boks van, for eksempel varebiler avbildet, må rampen er montert på plass: når du har trukket helt ut rampen fra under bilen, vil du finne to utstikkerne som vil passe inn i spor på leppen av den van lasteplass. Dette vil sikre at rampen er i flukt med leppa, og gjøre det til en lek å bruke dolly. Dette punktet blir ofte oversett.
  • Kontroller at dolly er en av de siste tingene for å få lastet, slik at du vil ha det så snart du kommer på det nye huset.
 4. 4
  Drive din lastebil til den nye plasseringen. Kjør bilen til ditt nye hjem. Vær forberedt på å kjøre saktere og mer forsiktig enn du ville gjort i en bil. Å kjøre en bevegelig lastebil tar en stor justering.
  • Husk å gå sakte og holde deg rolig, fordi stasjonen kan være stressende.
 5. 5
  Lesse ting. Hvis mulig, tilbake lastebil opp til det nye huset slik at rampen vil utvide på verandaen. Bruk alle mannskapet ditt som spotters å sørge for at du er klar av eventuelle hindringer. Når du er nær til veranda, forlenge rampen og hekte den på plass, og har en av mannskapet bære den motsatte enden. De ramper vil ikke klinke riktig med mindre enden er på bakken. Når du har rampen satt opp, her er hvordan du kan lesse ting:
  • Ha en plan for hvor du skal sette de store elementene i hvert rom. Gjør en spasertur gjennom med movers, og vise dem hvor de større elementene går, slik som sofaer, TV, skap, senger, kommoder, natt-stands, osv.
  • Og deretter velge hvor du vil plassere bokser og små elementer i hvert rom basert på det. På den måten boksene ikke vil være i veien når store møbler kommer i. Og du trenger ikke å flytte boksene igjen. Du kan sette Post-it-lapper på veggen hvis det er nødvendig.
 6. 6
  Returner bevegelig lastebil. Du vil ha arrangert om du vil gjøre dette samme dag eller neste morgen.

Flytting med en flytting av selskapet

 1. 1
  Forskning for å finne den beste selskapet. Hvis du ønsker å flytte ved hjelp av en flytting av selskapet, må du bruke mye mer penger for flyttingen, men du vil spare deg selv fra stress å måtte flytte bokser, kjøre et bevegelig lastebil, og lesse bokser. Å finne den rette flytte selskapet er en stor forpliktelse, slik at du trenger å gjøre din forskning nøye før du tar en avgjørelse.
  • Unngå internett først. Dette er den enkleste måten å bli fanget i et bevegelig scam. I stedet, sjekk ut oppføringene i telefonboken, kan du ringe en lokal eiendomsmegler, eller be venner om deres anbefalinger.
  • Velge et sted som vil gjøre en i hjemmet estimat. Hvis de ikke vil, henge opp telefonen.
  • Sørge for at selskapet skal gjøre det selv, og ikke sub-kontrahering å ha noen andre gjøre det.
  • Sørge for at selskapet kan gi deg en "Dine rettigheter og plikter når du flytter"-brosjyren.
  • Få så mye informasjon om selskapet som du kan. Prøv å velge et selskap som har vært i virksomhet i minst ti år. Spør om de inkluderte tjenester, og for en liste over referanser.
 2. 2
  Når du har begrenset søket til to eller tre selskaper, gå på nettet for å finne ut om de er lovlige. Du må ha selskapets DOT og MC lisensnummer å gjøre dette. Nå kan du være sikker på at selskapet ikke er bare autorisert til å utføre flyttingen, men at de har forsikring for å gjøre det.
  • Først, sjekk ut SafeSys.org. Skrive disse DOT og MC tallene inn i området og se hva som kommer opp.
  • Deretter sørge for at selskapet sjekker ut på "FMCSA Licensing og forsikring nettstedets link nederst på rapporten du får om selskapet.
  • Sist, sjekk ut Better Business Report å lese opp på selskapet.
 3. 3
  Har selskapet kommet for å gjøre en vurdering. Selskapet vil sende en representant til å sjekke ut alle tingene dine og gi deg et overslag på hvor mye det vil koste å flytte alt. Selskapet vil gi deg et anslag basert på hva de ser i ditt hjem.
  • Ikke bruk et selskap som vil bare gi deg et anslag basert på kubikkfot.
  • Hvis du virkelig ønsker å finne den beste selskapet, kan du sørge for å ha to eller tre selskaper å komme og gjøre en vurdering og plukke den med den beste service og de beste prisene. Men dette vil være mer tidkrevende.
 4. 4
  Gjør en avtale med de bevegelige selskapet. Bestem deg for en pris som fungerer for dere begge, og signere en kontrakt som er godt detaljert og passer dine behov. Aldri signere en blank kontrakt. Gjennom ordningen din, vil du bestemme flytte dato.
 5. 5
  Flytte med movers. Nå som du har valgt å flytte selskapet og har bestemt deg for en dato, er det på tide å forberede den store farten. Selv om du ikke vil gjøre noen tunge løft, bør du likevel være rundt når movers transportere og losse sakene dine. Dette vil være et unntak hvis du arrangerer dem til å flytte ting inn i ditt nye sted når du ikke vil være der.
  • Når movers er lossing ting, være ute av veien. Ikke tilby å hjelpe med mindre de har spørsmål.
  • Belønn movers. Når de har gjort sitt harde arbeid, eller mens de gjør deres harde arbeid, bestille noen lunsj for dem hvis du ønsker å være hyggelig. Og sørg for å gi dem en sjenerøs tips.

Nyt ditt nye hjem

 1. 1
  Pakk sakene dine. Nå som du har lastet ting i ditt nye hjem, er det sannsynlig at du føler deg overveldet. Ha tålmodighet og ikke tvinge deg selv til å begynne utpakking alt med en gang. Bare fokusere på å få det gjort litt etter litt, og du vil ha den nye plassen klar på et blunk. Her er hva du kan gjøre:
  • Pakk dine viktige elementer først. Pakk ut ting fra din "essensielle ting" boksen. Sett opp din dusjforheng i tilfelle du trenger en avslappende dusj og gjøre sengen din hvis du bare ønsker å kollapse.
  • Prøv å pakke ut kjøkken elementer tidlig. Selv om du bør slappe av og spise take-out når du først kommer i ditt nye sted, kan du ikke gjøre det for alltid. Jo før kjøkkenet ditt er satt opp, jo raskere kan du begynne å leve et normalt liv.
  • Sett sammen alle dine store møbler. Pass på at du monterer den i rommet der det hører hjemme.
  • Gjør bare så mye du kan hver dag. Selv om du ikke bør vente måneder på å pakke ut, er du sannsynligvis overveldet etter flyttingen, så pakke ut så mange bokser som du kan inntil du trenger en pause. Husk å ta deg tid til å nyte dine nye omgivelser.
 2. 2
  Dra på shopping. Når du har startet utpakking prosessen, vil det være på tide å dra på shopping for noen produkter du kan trenge. Din shopping kan omfatte gå til butikken for å hamstre kjøleskapet, kjøpe noen møbler du trenger, eller bytter ut gjenstander du ikke kan finne.
  • Ta det ett skritt av gangen. Hvis du virkelig trenger en rekke nye elementer, gjøre en dag med det, men hvis du bare trenger et par ting, trenger du ikke å gjøre alt på en gang.
 3. 3
  Bli kjent med ditt nye nabolag. Når du er langt i utpakking prosessen, eller bare lyst til å ta en pause, er det på tide å bli kjent med nabolaget ditt. Dette er en flott måte å føle seg mer komfortabel i dine nye omgivelser og å føle seg som stressende trekk vil lønne seg til slutt. Her er hva du skal gjøre:
  • Gå en tur. Ikke bare vil dette avlaste stress og gi deg god trening, men du vil ha en bedre følelse av følelsen av nabolaget ditt, hva dine naboer er ut, og hva butikker eller parker er nær deg.
  • Se på nettet eller i en lokal avis for å sjekke ut kulturelle attraksjoner, barer eller restauranter. Se hva den nye hetten har å tilby.
  • Fortell dine Facebook-venner som du har flyttet til et nytt sted. Spør om de har noen anbefalinger om hvor du skal dra eller hvor du skal handle. Selv folk du knapt vet vil være glad for å gi råd om dette emnet.
  • Bli kjent med dine naboer. Vær vennlig til folk i nabolaget ditt. Du vil ende opp med å gjøre flere lokale venner og få innsidetips om samfunnet i prosessen.

Tips

 • Hvis du har små barn, husk at den første natten i et nytt hus kan være skummelt. Nye lyder, nye rom, masse forvirring. Pass på å pakke en natt-lys eller at spesielle teppe i kofferten slik at du kan finne den. Det er viktig.
 • Hvis du har en katt og har luksusen av å vende tilbake til plassen din etter at du har flyttet, og det er ikke langt unna, la pus der til siste minutt. Bringe katten sammen i midten av en hektisk trekk vil skremme din pus, og han kunne ende opp gjemmer seg under sengen i flere dager!
 • Ta et dypt åndedrag. Uansett hvor hardt du prøver, vil flytting være en av de mest stressende opplevelser i livet ditt. Selv om det vil hjelpe å være organisert og ha støtte fra venner, være forberedt på å felle noen tårer. Mange går inn i et trekk og er overrasket over hvor vanskelig det er, så justere dine forventninger på forhånd for å beskytte din mentale helse. Bare minne deg på at ting vil bli bedre. Den første trekk vil være stressende, men tenk på hvor fantastisk du føler når du setter opp ditt nye hjem!
 • Tømme elementer fra kjøleskapet til et kjøligere. Om nødvendig vil en halvkilo tørris fungerer veldig bra for å holde alt frosset lenge nok til å flytte og koble opp kjøleskapet.
 • Jo flere personer du kan ha hjelpe deg, jo bedre. Hvis du må, for å økonomisere vandre plass, har noen mennesker går rundt tilbake og ta ting ut av kjelleren, hvis mulig. Og alltid har de mest kompetente folk legger i lastebilen.

Advarsler

 • Vann madrasser er klumpete, og rive veldig enkelt. Vær veldig forsiktig! Det er vel verdt det å leie en liten sugepumpe å sørge for at de er så tom som mulig.
 • Alltid forskning å flytte selskapet grundig for å unngå bevegelige svindel.