Wkino

Hvordan vinterisolere over bakken pool

Som vi nærmer oss slutten av en annen pool sesongen, er det igjen på tide å vinterisolere Above Ground Pool. Ved å følge disse trinnene kan du beskytte bassenget fra skader forårsaket av frosset vann, og forenkle våren starte opp ved å holde bassengvannet rent og fri for rusk.

Trinn

Hvordan vinterisolere over bakken pool. En uke før du lukker bassenget er det viktig å teste vannet.
Hvordan vinterisolere over bakken pool. En uke før du lukker bassenget er det viktig å teste vannet.
 1. 1
  En uke før du lukker bassenget er det viktig å teste vannet. Test pH, total alkalinitet, og kalsiumhardhet. pH: 7.2-7.6; alkalitet: 80-120 ppm; Kalsium hardhet: 180-220 ppm
 2. 2
  Sjokkere dine biljard følgende retninger fra produsenten. Etter at klor nivåene for å gå tilbake til det normale, legger vinteren algaecide til bassenget. Høye nivåer av klor kan hemme virkningen av algaecide og forringes en vinter dekke.
 3. 3
  Fjern stigen, kjemiske forer, solar teppe, og skimmer kurven fra bassenget.
 4. 4
  Bringe vannstanden i bassenget ned nedenfor munningen av skimmer. Ved å la litt vann i bassenget, sammen med luftputer vinteren dekke vil bli støttet.
 5. 5
  Rense bassenget. Bruk en vegg børste på vegger og gulv. Oppmerksomhet nå vil gjøre våren starter opp lettere. Fjern eventuelle blader, silt eller alger. Hvis det er mulig omgå filteret og vakuum direkte til avfall.
 6. 6
  Drenere vann fra pumpen, filtrering og oppvarmingssystemer. Alt vann skal dreneres eller blåses ut av systemene. Om vinteren kunne fanget vannet fryse og sprekke slanger og VVS beslag. Nå, koble slanger fra skimmer og filter. Du kan bruke en butikk vakuum eller luftkompressor for å rense slanger og lagre på et sikkert sted. Etter tømming linjene, legger en plugg i kø på stikkontakter. Vurder å bruke en gjenget winterizing plugg for å hindre vann fra å komme i linjene i løpet av vinteren. I tillegg en Aquador enkelt kan knipse videre til skimmer plate for å beskytte vann inn i systemet. Hvis du har en patron filter system, rene filter på denne tiden. Mest filter systemer har en plugg i bunnen, fjern pluggen og tapp vannet. Det er best å fjerne filteret og holde et varmt sted for vinteren. Nå er et godt tidspunkt å utføre noen anbefalte rutinemessig pumpe vedlikehold. Sjekk din produsenter manual for plan og instruksjoner.
 7. 7
  Nå er det tid for å dekke ditt basseng. Plasser en luft-pute i sentrum av bassenget. Jeg foreslår en robust vinyl pute til å absorbere trykket fra vannet og bidra til å beskytte dine basseng vegger. The Air Pillow reduserer også overflødig regn, snø og løv på vinteren dekselet. Nå dekker bassenget. Bruk en tett dekke. Hvis det har gummipakninger som holder en kabel på plass nå bruke vinsj tenke å stramme dekselet. Et annet alternativ er en maske sikkerhet dekke, vil denne vinteren dekselet la vannet siver inn i bassenget, men beholde store rusk og blader ut av bassenget. Endelig sikre vann poser til å dekke, og være trygg på din dekke vil ikke flytte over vintermånedene fremover.

Tips

 • Et par timer brukt på en høst ettermiddag kan hindre kostbare skader påført ved å fryse vann og eksponering for elementene. Har du en enkel våren starte opp med krystallklart vann og et basseng som er i topp form. Beskytt investeringen i løpet av vintermånedene fremover.