Wkino

Hvordan sette opp en intex enkelt oppsett basseng

Har du nylig kjøpt en Intex Easy Set Pool? Så denne siden er akkurat det du trenger!

Trinn

Hvordan sette opp en intex enkelt oppsett basseng. Før du monterer bassenget, sørge for at alle forsyninger ble levert med apparatet.
Hvordan sette opp en intex enkelt oppsett basseng. Før du monterer bassenget, sørge for at alle forsyninger ble levert med apparatet.

Utpakking

 1. 1
  Før du monterer bassenget, sørge for at alle forsyninger ble levert med apparatet. Hvis ikke, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å sette opp bassenget. Ring butikken der kjøpt eller Intex for å bestille reservedeler.

Sette opp bassenget

 1. 1
  Finn et område i hagen din eller på din veranda eller terrasse som har plant. Et basseng som er plassert på ujevnt underlag vil ha ujevn vann og kan synke til den ene siden, forårsaker overløp, unattractiveness, og muligens ubehag mens i bassenget. Sørg også for at området er stort nok for bassenget. Før du setter noe på bakken, rydde området for noen steiner, pinner, kvister eller skarpe gjenstander som kan punktere basseng.
 2. 2
  Brette og legge ut bassenget. Før du setter bassenget på bakken, er det en god idé å legge ned en presenning på bakken nedenfor der bassenget skal sitte slik at bunnen av bassenget ikke blir punktert med steiner, pinner, kvister eller skarpe gjenstander. Kontroller at den blå oppblåsbare ringen er den innerste. Det er best å blåse opp ringen ved hjelp av en luftpumpe. Du kan kjøpe en av disse fra Intex, eller de fleste lekebutikker eller sykkelturer forhandlere har disse også.

Fylle bassenget

 1. 1
  Ved hjelp av en hageslange er best å fylle bassengene. Hvis du har en dyse vedlegg festet til slangen din, er det best å fjerne det. Vann vil strømme lettere fra slangen uten dyseenhetene eller slikt.
 2. 2
  Fylle bassenget omtrent en tomme. Pass på at vannet sprer jevnt mens du fyller bassenget. Hvis ikke, kan det hende du må flytte bassenget til et annet område. Etter at du har fylt bassenget omtrent en tomme, stå tilbake, bort fra bassenget for å sørge for at bakken fortsatt ser enda. Hvis bakken ser ujevn, er det best å tømme bassenget og flytte til et nytt sted.
 3. 3
  Fortsett å fylle bassenget. Hver time eller så mens du fyller bassenget, strekke ut eventuelle rynker som kan være inne i bassenget. Bassenget vil stige etter hvert som vannet fylles opp. Vannet vil støtte bassenget veggene.

Opprettholde bassenget og filter

 1. 1
  Se i pakken instruksjoner for filter eller pumpe instruksjoner. Også, hvis du har mottatt en saltvann sett, henvises til instruksjonene for å finne ut hvor mye salt bør settes ut i vannet.
 2. 2
  Opprettholde bassenget hver dag kan være nødvendig. Tenk å kjøpe et dekke for bassenget for å holde rusk ut, og bare bruke filter som nødvendig.

Tips

 • Denne artikkelen forklarer hvordan du setter opp en Intex Easy Set Pool. Hvis du har kjøpt et annet merke eller type basseng, kan oppsettsmetoden variere. Vennligst referer til de skriftlige instruksjoner / DVD som fulgte med basseng pakken.

Advarsler

 • Visste du at over 250 barn under fem år drukner hvert år? Sørg for at bassenget eller eiendom er helt omgitt av gjerder som ikke kan klatret over og har en selvlukkende og self-låsing gate. Dette er en enkel operasjon som ikke skal koste mye, og som lett kan forhindre en tragedie i ditt hjem.