Wkino

Hvordan velge riktig farge for rommet ditt

Fikk en utrolig dekorere idé for rommet ditt, men kan ikke bestemme på fargene? Denne guiden vil fortelle deg hvordan.

Trinn

Hvordan velge riktig farge for rommet ditt. Velg en farge som passer din personlighet.
Hvordan velge riktig farge for rommet ditt. Velg en farge som passer din personlighet.
 1. 1
  Velg en farge som passer din personlighet. Det er ingen vits i å velge en farge og en uke senere angret. Farger kan også endre humøret og gjøre rommene ser større eller mindre. Ta en titt på disse farge beskrivelser:
  • Blå: En veldig avslappet farge som fungerer best med mye naturlig lys. Mørke blues kan lage små rom virker veldig liten så watch out! Uten vinduer mørke blues vil også gjøre rommet virker veldig overfylt og klaustrofobisk. Lette blues kan også virke litt babyish. Det fungerer bra med tregulv spesielt og kan være veldig helbredende og beroligende. Plakater ser også fryktelig mot mørke blå vegger! De fleste mennesker har blå rom.
  • Grønn: Både en veldig naturlig og kunstig farge avhengig av skyggen sin. Mørke greener er stor med mye naturlig lys og kan gjøre deg veldig fri. Arbeide lys greener bra på lysere rom med ingen naturlig lys og kan gjøre dem virke større, de gir en fin "kult" føler og er også originalt. Grønn fungerer også godt i enten mannlig eller kvinnelig rom.
  • Svart: Bør unngås. Kan fungere veldig bra med andre farger som grå, sølv og noen mørke blues, men gir en samlet "goth" føler for rom, og gjør dem føler seg små, trange og skummelt om natten. De kan også føle deg veldig deprimert, gi deg hodepine og ser rart med naturlig lys. Plakater fungere godt mot dem selv.
  • Gul: lyser opp rommene, øker humøret og er garantert å sette et smil på ansiktet ditt. Gul fungerer godt med alle lys og med de fleste gulv. Plakater også fungere godt mot den. Gir en følelse av frihet, fred og energi. Kan gi hodepine. Veldig bra for de som føler seg ned. Original.
  • Red: Den ultimate opprinnelige fargen, viser du har tillit, stolthet og styrke. Ingenting kan få deg ned med denne fargen. Det fungerer godt med alle lys og kan gjøre rommene føles romslig. Dette er en veldig levende, varm farge og er vanligvis ikke anbefalt for soverom. Det er best at den brukes i kombinasjon (et eller to vegger røde, de andre hvitt) eller som en aksent farge.
  • Pink: Girly men ikke alle jenter liker det. Pink kan gi inntrykk av at du er veldig overfladisk og materialistisk, men også morsom og vennlig. Det gir rommet en rolig og avslappet utseende og kan gjøre rommet virker større og luftig.
 2. 2
  Velg farger som hverandre. Ta en titt på hvilke farger går godt sammen og koordinere dem! Leke seg med forskjellige nyanser for å få en god kamp.
 3. 3
  Ta eventuelle eksisterende fargene i rommet i betraktning. Er du ikke lov til å endre et teppe som er en bestemt farge, for eksempel? Velge farger til veggene og dekorasjoner som går med det eksisterende farge - arbeide med det du har.